صفحات

۱۳۹۳ شهریور ۶, پنجشنبه

تقدیم به میهن پرستان


فیلمی براساس گفته های تاریخ اسلام از زندگی محمد تازی


اولاند خطاب به اسد: تو متحد تروریست ها هستی


فرانسوا اولاند رئیس جمهوری فرانسه پنجشنبه 28 اوت گفت که مخالفان مسلح بشار اسد رئیس جمهوری سوریه که با گروه دولت اسلامی موسوم به داعش می جنگند، باید از سوی غرب حمایت شوند. او تاکید کرد که بشار اسد نمی تواند متحدی در جنگ علیه تروریست ها باشد. 

به گزارش خبرگزاری فرانسه، اولاند در سخنانی در جمع سفرای فرانسه در کشورهای جهان گفت: «به یک ائتلاف جهانی بزرگ نیاز داریم. اما بگذارید روشن سخن بگوییم، اسد شریکی در جنگ علیه تروریسم نیست.»

رئیس جمهوری فرانسه، اسد را با عنوان «متحد تروریست ها» توصیف کرد و گفت نمی توان میان دو نظام وحشی یکی را برگزید. 

آقای اولاند افزود: «جامعه جهانی برای جنگ با گروه دولت اسلامی، نیروهای اپوزیسون سوریه را که علیه این گروه می جنگند، مسلح کند.»

گروه های مسلح مخالف بشار اسد که از حمایت سیاسی غرب برخوردارند، بیش از سه سال است که با نظام بشار اسد در حال نبرد هستند؛ جنگی که تا کنون بیش از 190هزار کشته بر جای گذاشته است. 

اما پیشروی گروه داعش در جبهه های نبرد و پیروزی های اخیرش در عراق، معضلی سیاسی برای غرب به وجود آورده است. 

فرانسه هفته گذشته اعلام کرد که به مخالفان «میانه روی» اسد، اسلحه تحویل داده است. اما دیپلمات ها می گویند که میان واشینگتن و پاریس بر سر افزایش کمک های تسلیحاتی، اختلاف نظر وجود دارد. 

رئیس جمهوری فرانسه در سخنرانی خود بار دیگر تاکید کرد که قصد دارد کنفرانسی بین المللی به منظور هماهنگی تلاش های بین المللی علیه گروه داعش، برگزار کند. 

او با بیان این که فرانسه قصد دارد کمک های خود را به عراق افزایش دهد، گفت: «شرط نخست جنگ علیه دولت اسلامی آن است که عراقی ها متحد شوند.»

پیش از این دیپلمات های فرانسوی گفته بودند که امیدوارند بتوان نشستی را در سازمان ملل متحد با حضور ایران، کشورهای عربی و پنج کشور عضو دائم شورای امنیت از 15 تا 20 سپتامبر آینده برگزار کنند. 

آقای اولاند هم گفت که شورای امنیت ماه جاری برای بررسی راه های جلوگیری پیوستن «جوانان تندرو» از سراسر جهان به گروه داعش، جلسه برگزار خواهد کرد.

۱۳۹۳ شهریور ۵, چهارشنبه

انفجار سلاح فوق سری آمریکا که سرعتش بالاتر از سرعت صوت است


یک جنگ افزار فوق العاده سری ارتش آمریکا 4 ثانیه پس از شلیک در منطقه آزمایش های موشکی در ایالت آلاسکای آمریکا، بامداد دوشنبه 25 آگوست منهدم شد.

به نوشته روزنامه بریتانیایی دیلی میل، وزارت دفاع آمریکا «پنتاگون» اعلام کرد که منهدم شدن جنگ افزار پس از آن صورت گرفت که واحد نظارت، مشکلی در سیستم راه اندازی یافت.

این جنگ افزار سری بخشی از برنامه ساخت موشکی است که بتواند هدف مورد نظر را هر جای کره زمین که باشد، در کمتر از یک ساعت نابود کند. این موشک می تواند با سرعتی بیش از 5631 کیلومتر در ساعت پرواز کند.

حادثه انهدام موشک که ساعت 4:00 بامدار به وقت شرق ایالات متحده رو داد، هیچ خسارت جانی در پی نداشت. به گفته مورین شومان سخنگوی وزارت دفاع آمریکا، پرتاب موشک در مجتمع کودیاک ایالت آلاسکا صورت گرفت.

شومان در این باره گفته است: «باید تجربه را به پایان می رساندیم. جنگ افزار هنگام شلیک منفجر شد و در مجمع محوطه شلیک سرنگون شد. این حادثه به آسیب نا محدودی به محل سامانه پرتاب موشک در 30 کیلومتری شهرکودیاک وارد آورد.»

شومان افزود: «کارشناسان در ابتدای آغاز ماموریت، مساله ای غیر طبیعی یافتند؛ مساله ای که باعث شد تصمیم به منهدم کردن موشک برای حفظ سلامت عمومی بگیرند.»

به گفته کارشناسان آمریکایی، هدف از ساخت این نوع از موشک ها برای هدف قرار دادن اهداف تروریستی که توسط ماهواره ها شناسایی می شوند است. 

گزارش هایی از اعزام لشگر81 زرهی ارتش ایران به شمال عراق


سایت خبری ورلد تریبیون روز سه شنبه 26 آگوست 2014 خبر از اعزام لشگر 81، تانک و هلی کوپتر ایرانی به شمال عراق داد. 

ورلد تریبیون به نقل از منابع کرد عراقی گزارش داد که سپاه پاسداران ایران هزاران نفر نظامی را برای جنگ با داعش به شمال عراق اعزام کرده است. 

این منابع گفتند واحد های پیاده نظامی سپاه با پشتیبانی هلی کوپتر و تانک و نفربرهای زرهی به منطقه اعزام شده اند. 

یک منبع گفت: "آنها از طریق مرزهای شمالی ایران با عراق در رفت و آمد هستند تا در مورد عدم نفوذ داعش به این مناطق مطمئن شوند." 

این منابع گفتند که نیروهای سپاه را در این عملیات واحدهای ارتش ایران پشتیبانی می کنند. آنها به تجربه لشگر 81 زرهی ایران در مبارزه با شورشیان از جمله مبارزه با کردها در ایران اشاره کردند. 

لشگر 81 زرهی ایران در کنار نیروهای پیشمرگه کرد در شمال جلولا هم دست به عملیات زده است. این منابع گفتند که این لشگر با تجهییزات آمریکایی و روسی خود در منطقه مرزی سرپل زهاب در ایران متمرکز شده است. تانکهای ام60 آمریکایی نیز در عملیات این لشگر دیده شده است. 

یک منبع کرد گفت: " ایرانی ها محتاط هستند و هنوز در جنگ با داعش به کردها نپیوسته اند."

آخرین لحظه با شهرام همایون 27/08/2014


اخرین لحظه با شهرام همایون 26/08/2014


۱۳۹۳ شهریور ۴, سه‌شنبه

گزارشی از زندان قزلحصار کرج



کی بود - کی بود - ما نبودیم دولتها شروع شد

دستگیری 8 نفر به اتهام جذب نوجوانان به داعش در سعودی



وزارت کشور سعودی اعلام کرد که هشت نفر را به اتهام تشویق نوجوانان کم و سال برای پیوستن به گروه دولت اسلامی موسوم به داعش و جذب آن ها برای عضویت در این گروه دستگیر کرده است. 

منصور الترکی سخنگوی رسمی وزارت کشور سعودی، سه شنبه 26 آگوست در بیانیه ای اعلام کرد: «نیروهای امنیتی روز گذشته عملیاتی امنیتی در استان تمیر آغاز کردند که در نتیجه آن، 8 نفر از کسانی دستگیر شدند که اقدام به تشویق کم سن و سالها برای پیوستن به گروه های تندرو در خارج می کنند.»

این بیانیه تاکید کرده است که تلاش ها برای تحت تعقیب قرار دادن این گونه افراد، ادامه خواهد یافت. 

در همین راستا، عبد المنعم المشوح رئیس کمپین السکنیه به تلویزیون العربیه گفت بیانیه وزارت کشور نشان از افزایش آگاهی جامعه در مقابله با تروریسم دارد؛ مساله ای که طی 10 سال اخیر پادشاهی سعودی برای آن تلاش کرد. 

او افزود که شکایت خانواده ها خود نشان از آن دارد که جامعه سعودی در مبارزه با تروریسم در مرحله ای پیشرفته قرار دارد. 

منصور الشمری کارشناس گروه های تکفیری هم به تلویزیون العربیه گفت که اقدام اخیر نشان می دهد خانواده ها با توجه به آن چه در کشورهای همسایه روی می دهد، آگاه هستند. او افزود که در روزهای آینده نام بیشتری از افرادی که اقدام به تشویق نوجوانان کم سن و سال برای پیوستن به داعش می کنند، فاش خواهد شد.

ببینید ابی که شما ملت در تهران مینوشید چیست بازهم سکوت کنید


توافق اسرائیل و فلسطینی ها بر سر آتش بس دائم

مقام های مصری و محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطینی اعلام کردند که دو طرف اسرائیلی و فلسطینی به توافق آتش بسی بلند مدت دست یافتند. 

به گزارش خبرگزاری فرانسه، در بیانیه وزارت امور خارجه مصر آمده است: «برای حفاظت از جان بی گناهان و جلوگیری از ادامه خونریزی ها، بپایه طرح مصر در سال 2014 و تفاهمنامه قاهره در سال 2012، مصر دو طرف اسرائیلی و فلسطینی را به آتش بس کامل و فراگیر فرا می خواند. این آتش بس با بازگشایی گذرگاه ها میان نوار غزه و اسرائیل به گونه ای که سرعت انتقال کمک های انسانی و نیازمندهای باز سازی را تضمین کند، دادن اجازه به ماهیگیریان فلسطینی برای ماهیگیری تا عمق 6 مایلی، ادامه مذاکرات غیر مستقیم میان دو طرف بر سر موضوعات دیگر یک ماه پس از آغاز آتش بس، همزمان می شود. در صورتی که طرفین اسرائیلی و فلسطینی محتوای فراخوان مصر را بپذیرمد، ساعت 19:00 به وقت قاهره روز 26-8-2014 زمان آغاز اجرای آتش بس اعلام می شود.»

از سویی محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطینی پیش از جلسه سران این تشکیلات در کنفرانسی خبری گفت: «موافقت رهبری فلسطین را با فراخوان مصر برای آتش بس فراگیر و دائم از ساعت 19:00 به وقت محلی (16:00 به وقت گرینویچ) می پذیریم.»
عباس افزود: «امیدواریم این آتش بس با فراهم شدن نیازمندی های مردم ما در غزه، تهیه تمام ما یحتاج غذایی و پزشکی آن ها و آغاز هر آن چه که تجاوز اسرائیل آن را ویران کرد، همزمان شود.»

محمود عباس از رهبران مصر و عبد الفتاح السیسی رئیس جمهوری این کشور «به خاطر تلاششان برای متوقف کردن تجاوز به غزه، پایان دادن به کشتن کودکان و ویرانی سازماندهی شده این منطقه» سپاسگذاری کرد.

اما گروه فلسطینی حماس، این توافق را «پیروزی برای مقاومت» ارزیابی کرد. اسرائیل هم موافقت خود را با آتش بس «نامحددود» در غزه اعلام کرد. 

سامی ابو زهری در کنفرانسی خبری که در بیمارستان شفاء در غزه برگزار کرد گفت: «موفق شدیم آن چه ارتش های عربی به صورت جمعی توان آن را نداشتند، محقق کنیم. این پیروزی بزرگ را به ملت فلسطینی و عربی مان تبریک می گوییم.»

در پی این اعلام، هزاران فلسطینی در نوار غزه، آتش بس با اسرائیل را جشن گرفتند. صدای تکبیر از بلندگوهای مساجد بلند شد و به نشان شادی تیرهوایی شلیک شد. 

جنگ اخیر میان اسرائیل و فلسطینی ها که بیش از یک ماه طول کشید، به کشته شدن بیش از 2هزار فلسطینی در نوار غزه انجامید که اکثر آن ها غیر نظامی هستند. در مقابل 64 نظامی اسرائیلی کشته شدند.

ایمیل زیر را بدون دخل تصرف گذاشتم تا خودتان نظر بدهید

با سپاس از جاوید ایران (پیمان ملی) تا سیه روی شود هرکه دراو غش باشد

ايميل زير از ترکيب چندين ايميل درباره داعش فراهم شده است ميانشان خط ===  کشيده شده است..




اوباما: داعش دین ندارد..!!!

رئیس جمهور امریکا باراک اوباما در کنفرانسی خبری در ادگارتاون در ایالت ماساچوست گفت: " گروه دولت اسلامی (داعش) نماینده هیچ دینی نیست. هیچ دینی نیست که بگوید سر بی گناهان را از تن جدا کنید. عقیده اینها پوچ است... سرطانی است که در قرن بیست و یکم جایی ندارد." !

جناب رئیس جمهور در اینکه فرقه و یا گروه اسلامگرای داعش یک طاعون و غده سرطانی در قرن بیست و یکم است شکی در آن نیست و اینکه این غده سرطانی باید جراحی شود و از کالبد تمدن مدرن بشری بیرون آورده و دور ریخته شود باز هم شکی در آن نیست. امّا جناب آقای رئیس جمهور، بخش نخست گفتار شما کاملاً اشتباه و بدور از واقعیت است. این بخش با تاریخ اسلام و آیات قرآنی همخوانی و مطابقت ندارد.

جهت اطلاع شما و آنهاییکه همانند شما می اندیشند باید بگویم:                   


داعش دین دارد و دینش اسلام ناب محمدی و کتابش هم قرآن نام دارد.

جناب رئیس جمهور محترم، گروه اسلامگرای داعش دقیقاً در حال اجرا کردن سنت پیامبر اسلام و آیات قرآنی است.

آیاتی نظیر توبه 29 و محمد 4 و صد ها آیات ضد بشری دیگر.
جهت اطلاع شما در همین آیه 4 از سوره محمد " الله " خدای محمد به مسلمانان دستور گردن زدن کفار (حربی و کتابی) را داده است و دقیقاً بر اساس دستورات همین آیات قرآن است که اسلامگریان داعش سر از تن "جیمز رابرت فولی " خبرنگار و شهروند آمریکایی جدا کرده اند.

اگر شما تاریخ اسلام را نخوانده اید و از آیات قتل و غارت و تجاوز به دگراندیشان در قرآن و سنت پیامبر آن بی اطلاع هستید، این مشکل شما و امثال شماست.
شاید هم از تاریخ اسلام اطلاع کافی و کامل دارید و قرآن را هم با دقت خوانده اید و به حقایق هولناک و زشت دین اسلام آگاهی و اشراف دارید امّا سیاست های جهانی اجازه گفتن حقایق را به شما نمی دهد!
شوربختانه در جهان امروز کارتل های نفتی و غیر نفتی اعم از اسلحه سازی،... و غیره و همچنین لابیست های پر قدرت و پر نفوذ تصمیم گیران واقعی در صحنه جهانی هستند و سیاستمداران جهان همانند شما تنها بازیچه ای در دست آنها بوده و هستند.

اما از سوی دیگر شما بعنوان رئیس جمهور منتخب ملت امریکا مسئولیت و وظیفه دارید تا حقایق را به ملت خود و همینطور جهانیان بگویید. شما به شرف و وجدان انسانی خود سوگند یاد کرده اید که دروغ نگویید.

جهان ارتباطات امروز بیش از هر زمانی دیگر رو به خِرد گرایی گام بر میدارد لذا باید سیاستمدران این دوران نیز افرادی خِردگرا و حقیقت گو باشند نه بازیچه ای در دست این و آن.

باید از خود سانسوری و دروغگویی فاصله گرفت. این حق تک تک انسان های دگر اندیش جهان از جمله مردم امریکاست که با واقعیت های تلخ و ضد بشری اسلام آشنا شوند. کتمان کردن ناگفته های هیولای ویرانگر اسلام به نفع و سود جهان امروز و فردا نیست و نخواهد هم بود.

آموزه های ضد انسانی سنت اسلامی، آیات قرآنی و در کل ایدئو لوژی مرگبار اسلام قابل دفاع کردن نیست و هرگز هم نبوده است.

بنابراین با خود، ملت امریکا و همه جهانیان آزاده و دگراندیش صادق باشید و دست از طرفداری بیهوده از اسلام " صلح جویانه " بردارید. چون چنین اسلامی عملاً وجود خارجی ندارد و هرگز هم نداشته است. اسلام با زور شمشیر بنا شده است و با زور شمشیر هم تا کنون به بقای خود ادامه داده است.
گواه این گفته آخر تاریخ اسلام سنتی، الگو بودن سنت، رفتار و شیوه زندگانی پیامبر اسلام و البته آیات قرآنی هستند.
http://farsi.alarabiya.net/fa/middle-east/2014/08/21/اوباما-داعش-دین-ندارد-یک-سرطان-است.html

=================
آن زمان که شاهنشاه به مايک والاس گفت يهودی ها تمام آمريکا را کنترل میکنند، مايک والاس با شگفتی پرسيد، اعليحضرت يعنی میفرماييد يهودی ها همه چيز مارا کنترل میکنند؟؟

پس از آن، آن شد که خمينی طرفدار يهود وسياست های يهود با شعار ضد يهود وارد میدان شد... موج موتور سواران تظاهر کننده در روزهای شورش و اسلحه پنهانی به کمک موسادی های نفوذی در سطح خيابان های ايران تظاهرات  را رهبری کردند وبين مردم ساندويچ و پپسی کولا پخش کردند...

شاه در ايران نيست ولی آيا راست نمی گفت؟؟  به اين کشيش گوش کنيد چطور روزنامه وتلويزيون های تحت کنترل يهودی هارا فاش میکند.. کشيش جان مراقب جانت باش...
===============


And still the worse to come....This is the fruit of the massive islamic immigration to Europe, North America and Australia... Blood thirsty devout Muslims holding western passports



THE ENEMY WITHIN
New York: Friday prayer at mosque preaches jihad and hate (video)
Quran (2:216) - "Fighting is prescribed for you, and ye dislike it. But it is possible that ye dislike a thing which is good for you, and that ye love a thing which is bad for you. But Allah knoweth, and ye know not."
Muslims obligated to fight…we don’t want peace’, via Memri Tv.
That's what they are fed in their mosques in western countries: inciting of hatred, racism and violence under the banner of "resistance oppression"....In fact Muslims are obliged to wage war against ALL people until they become Muslims or submit to the global islamic rule...That's what prescribed in the Quran and in the hadith.

از خوانندگی رپ در لندن تا بریدن سر خبرنگار آمریکایی عبدالمجید عبدالباری،شهروند 23 ساله بریتانیایی مصری تبار، که پیشتر خواننده "رپ" در لندن بود، کسی است که روز سه شنبه 19 اوت با چهره ای نقاب زده به سبک داعشی ها در حالی که چاقویی در دست داشت، در کنار جیمز فولی روزنامه نگار آمریکایی، که روی زانو بر زمین نشسته بود، ایستاده بود. او در فیلم ویدئویی پس از بیان پیامی کوتاه و تهدید آمیز خطاب به اوباما رئیس جمهوری آمریکا، سر روزنامه نگار آمریکایی را از تن جدا کرد و سپس بر پشت پیکر او که همچون مرغی سر بریده نقش زمین شده بود، قرار داد. این تصاویری موجی از رعب و وحشت را میان میلیونها انسان برانگیخت.
جدا کردن سر جیمز فولی در مقابل دوربین، موجب نفرت و انزجار میلیونها انسان در جهان شد. جیمز فولی 40 ساله روزنامه نگاری است که حدود دو سال پیش در استان ادلب در شمال غرب سوریه ناپدید شده بود.
روزنامه بریتانیایی "ساندی تایمز" در شماره روز یکشنبه در گزارشی نوشت، کشف هویت قاتل خبرنگار آمریکایی با همکاری دستگاه اطلاعاتی داخلی بریتانیا "MI5" و بخش خارجی آن MI6 صورت گرفته است.
روزنامه ساندی تایمز خبر کشف هویت قاتل خبرنگار آمریکایی را در 100 کلمه اول یک مقاله تحلیلی به قلم فیلیپ هاموند، وزیر امور خارجه بریتانیا، قرار داد که در آن نوشته است: "داعش" مناطق وسیعی از خاک سوریه و عراق را به کنترل خود درآورده و از آن مناطق دولتی "تروریستی" و پایگاهی برای آغاز حملات به غرب تشکیل داده است".
==============

اوباما اجازه پرواز هواپیماهای تجسسی برفراز سوریه را صادر کرد


به گزارش تلویزیون العربیه از واشنگتن، باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا به وزارت دفاع این کشور پنتاگون اجازه داد تا پرواز هواپیماهای تجسسی بر فراز سوریه را انجام دهد. 

جوش ارنست، سخنگوی کاخ سفید گفت که اوباما هنوز تصمیمی برای انجام حملات هوایی علیه مواضع "داعش" در سوریه نگرفته است. 

اوباما از سوی حزب جمهوریخواه آمریکا برای انجام عملیات در سوریه تحت فشار است. اعدام خبرنگار آمریکایی جیمز فولی به دست "داعش" و تصرف مناطق بزرگی از عراق و سوریه توسط این گروه، جمهوریخواهان آمریکا را بر آن داشته تا از اوباما بخواهند دست به عملیات نظامی در سوریه بزند. 

جان مک کین، از باراک اوباما خواست تا استراتژی خود در قبال خاورمیانه را تغییر دهد. در همین حال مایک راجرز، رئیس کمیسیون امنیتی مجلس نمایندگان آمریکا هم گفت هم اکنون 2000 نفر از شبه نظامیان "داعش" دارای گذرنامه کشورهای خارجی هستند، و این تهدیدی برای امنیت آمریکاست. 

اوباما در دیدار با نمایندگان حزب دموکرات در مجلس آمریکا گفت که گسترش عملیات نظامی در اولویت قرار ندارد و مردم آمریکا نیز از آن حمایت نمی کنند. 

با این وجود بن رودز گفت که دولت آمریکا "داعش" را یک تهدید به حساب می آورد، اما کاخ سفید هنوز استراتژی خود در این باره را اتخاذ نکرده است. او گفت که وضعیت در عراق با سوریه متفاوت است، و بیم آن می رود که هرگونه عملیات نظامی در سوریه بازخوردهایی داشته باشد که به منافع آمریکا کمک نکند. 

ژنرال مارتین دمپسی، رئیس ستاد ارتش آمریکا، نیز گفت که "داعش" در حال تبدیل شدن به یک تهدید منطقه ای است، اما این گروه فعلا برنامه ای برای حمله تروریستی به آمریکا ندارد. 

دمپسی رهبران کشورهای سعودی، ترکیه و اردن را دعوت کرد تا جبهه ای علیه "داعش" تشکیل دهند، و گفت که راه حل این بحران در دست رهبران منطقه است. 

تا کنون استراتژی اوباما رویارویی با "داعش" در عراق و به ویژه در منطقه کردستان این کشور بوده است، اما آمریکا هنوز تصمیمی برای توسعه عملیات به سوریه و احتمالا همکاری با رژیم بشار اسد نگرفته است، زیرا این رژیم عامل اصلی در بوجود آمدن "داعش" و وضعیت کنونی سوریه است. 

روز گذشته ولید معلم، وزیر امور خارجه سوریه از واشنگتن خواست تا با رژیم اسد در مبارزه با "داعش" همکاری کند. معلم گفت هرگونه عملیات نظامی علیه "داعش" بدون هماهنگی با دولت سوریه عملی خصمانه علیه دولت این کشور بحساب خواهد آمد، و حملات هوایی به "داعش" به تنهایی کمکی به حل این مشکل نمی کند.

این همان چیزیست که قدرتهای بزرگ میخواهند درگیری ایران در مسئله داعش


بارزانی: ایران به نیروهای کردستان عراق اسلحه می دهد

مسعود بارزانی روز سه شنبه 26 آگوست 2014 گفت ایران به نیروهای کردستان عراق اسلحه و مهمات نظامی تحویل می دهد. بارزانی این سخنان را در نشست خبری با محمد جواد ظریف، وزیر خارجه ایران در شهر اربیل، پایتخت اقلیم کردستان عراق عنوان کرد. 

ظریف در حال حاضر مشغول بازدید از عراق است، و روز سه شنبه وارد اربیل شد. 

بارزانی گفت: "ما خواستار تحویل اسلحه شدیم، و ایران اولین کشوری بود که برای ما اسلحه فرستاد." 

شبه نظامیان دولت اسلامی "داعش" در هفته های اخیر با نیروهای پیشمرگه کردستان عراق درگیر شده و مناطقی از اقلیم کردستان عراق را به تصرف خود درآورده است. 

در روزهای اخیر نیروهای پیشمرگه برای بازپس گیری شهر جلولا در شرق عراق و در نزدیک مرز ایران با نیروهای "داعش" درگیر شده است. به گزارش پاره ای از خبرگزاریها، نیروهای ایرانی در این درگیری به یاری نیروهای پیشمرگه شتافته اند. اما ایران هرگونه مداخله نظامی نیروهای خود در درگیریهای عراق را تکذیب می کند.

۱۳۹۳ مرداد ۳۰, پنجشنبه

اردوغان: احمد داوود اغلو نخست وزیر آینده ترکیه خواهد بود

رجب طیب اردوغان نخست وزیر کنونی ترکیه و رئیس جمهوری منتخب این کشور، پنجشنبه 21 ائت 2014 اعلام کرد که احمد داوود اغلو را برای نخست وزیری و ریاست حزب عدالت و توسعه حاکم، برگزیده است. 

رجب طیب اردوغان که ریاست جزب عدالت و توسعه حاکم در ترکیه را بر عهده دارد، در انتخابات ریاست جمهوری اخیر این کشور پیروز شد. 

اردوغان پس از جلسه شورای اجرای حزب حاکم در آنکارا پایتخت ترکیه به خبرنگاران گفت: «نامزد حزب عدالت و توسعه برای نخست وزیری و ریاست حزب، احمد داوود اغلو وزیر امور خارجه ترکیه و نماینده پارلمان از قونیه است.»

او افزود: «باور دارم که نامزد ما برای ریاست حزب و نخست وزیری، ترکیه جدید (شعار اردوغان در انتخابات) و اهداف حزب عدالت و توسعه را محقق خواهد کرد.»

احمد داوود اغلو در جریان کنگره فوق العاده حزب عدالت و توسعه که قرار است 27 اوت جاری برگزار شود، رسما ریاست این حزب را در دست خواهد گرفت.

28اوت هم اردوغان رسما رئیس جمهوری ترکیه خواهد شد. انتخابات اخیر، نخستین انتخابات ریاست جمهوری در ترکیه بود که در آن اردوغان حدود 52 درصد آرا را به دست آورد. تا پیش از این رئیس جمهور که مقامی تقریبا تشریفاتی است، توسط پارلمان انتخاب می شد. 

اردوغان که 10 سال نخست وزیر ترکیه بود، بارها از نیت خود برای تغییر نظام به ریاست جمهوری و افزایش اختیارات رئیس جمهور سخن گفته است. 
 

درگیری کارگران اعتصابی معدن آهن بافق با نیروهای پلیس


در پی تحصن گارگران معدن سنگ آهن بافق در استان یزد، ماموران یگان ویژه پلیس عصر روز چهارشنبه 20 آگوست 2014 در محل این معدن مستقر شدند. 

به گزارش سایت خبری انتخاب، روز سه شنبه دو نفر از کارگران معدن بافق به نامهای امیر حسین کارگران و علی صابری توسط نیروهای امنیتی بازداشت شدند. این نیروها قصد داشتند تا 16 کارگر دیگر را نیز بازداشت کنند که کارگران این معدن دست از کار کشیدند و به "معدن پناه بردند." 

لازم به ذکر است که هفته گذشته، علی ربیعی، وزیر تعاون، کار و رفاع اجتماعی در بازدید از معدن سنگ آهن بافق با کارگران معترض این واحد تولیدی به گفتگو پرداخت. در معدن بافق 5 هزار کارگر مشغول بکار هستند. 

کارگران معدن بافق در خرداد ماه گذشته نیز دست به اعتصاب زده بودند که به مدت 39 روز ادامه داشت و به گفته سخنگوی شورای شهر بافق در اعتراض به طرح خصوصی سازی این معدن صورت گرفت بود. 

پس از بازدید وزیر کار، روز سه شنبه نیروی گارد ویژه پلیس در این معدن مستقر شده و برای شکستن اعتصاب کارگران با آنها درگیر می شوند.

سه فرمانده ارشد حماس در حملات هوایی اسرائیل به غزه کشته شدند

گردان های عز الدین قسام شاخه نظامی حماس بامداد پنجشنبه 21-8-2014، از کشته شدن 3 تن از فرماندهان ارشد خود در حمله هوایی اسرائیل به یک خانه در شهر رفح خبر داد.

در بیانیه قسام آمده است، بامداد پنجشنبه، محمد ابو شماله، رائد العطار و محمد برهوم، در بمباران ساختمانی در منطقه رفح  در جنوب غزه توسط جنگنده اسرائیلی کشته شدند.

این در حالی است که اسرائیل همچنان به حملات خود به نوار غزه ادامه می دهد. منابع پزشکی فلسطینی روز پنجشنبه اعلام کردند طی حملات امروز جنگنده های اسرائیلی به غزه 11 فلسطینی، از جمله سه تن از رهبران عزالدین قسام کشته و دهها تن دیگر زخمی شدند.

ارتش اسرائیل هیچ گونه اظهار نظری در باره تایید یا رد کشته شدن سه فرمانده ارشد حماس نکرده است.

به گفته موشه یعلون وزیر دفاع اسرائیل از زمان نقض آتش بس میان فلسطینی ها و اسرائیلی ها تاکنون جنگنده های اسرائیلی بیش از 110 حمله هوایی به نوار غزه انجام دادند. وزیر دفاع اسرائیل همچنین تایید کرد که فلسطینی ها بیش از 180 موشک به جنوب اسرائیل پرتاب کردند. به گفته ارتش اسرائیل 20 فروند از موشک های حماس توسط سیستم دفاعی این کشور موسوم به "گنبد آهنین" در هوا منفجر شدند.

همزمان با اصرار بنیامین نتنیاهو نخست وزیر اسرائیل بر ادامه جنگ علیه حماس، شورای امنیت سازمان ملل متحد و اتحادیه عرب خواستار از سرگیری مذاکرات و برقرار یک آتش بس دائمی شدند.

شورای امنیت سازمان ملل در بیانیه خود خواستار از سرگیری فوری گفت وگوها میان دو طرف در چارچوب طرح قاهره برای برقراری آتش بس دائم شد.

۱۳۹۳ مرداد ۲۸, سه‌شنبه

جنگ از سر گرفته شد.. 35 حمله هوایی اسرائیل به غزه

بنبست در مذاکرات آتش بس میان اسرائیل و فلسطینی ها، به از سر گیری حملات نظامی دو طرف علیه یکدیگر انجامید به گونه ای که جنگنده های اسرائیل بعد از ظهر تا نیمه شب سه شنبه 19 اوت، دستکم 35 بار نوار غزه را بمباران کردند. یک زن و یک نوزاد طی این حملات کشته شدند. 

در مقابل حماس شلیک چند موشک به بیت المقدس را بر عهده گفت که دو موشک توسط سامانه دفاع موشکی گنبد آهنین منهدم شدند. 

ماجرا از آن جا آغاز شد که اسرائیل اعلام کرد فعالان فلسطینی روز سه شنبه، آتش بس را نقض کرده و به سمت اسرائیل اقدام به شلیک موشک کردند. 

به گزارش خبرگزاری رویترز، ارتش اسرائیل اعلام کرد که سه موشک از غزه به نزدیکی شهر بئر السبع در جنوب غزه شلیک شد. این رویداد حدود هشت ساعت پیش از پایان موعده آتش بس میان دو طرف روی داد. دو موشک دیگر که به شهرک نیتوفویوت شلیک شده بودند، توسط سامانه دفاع موشکی گنبد آهنین، منهدم شدند. 

هیچ طرف فلسطینی شلیک این موشک ها را بر عهده نگرفت. سامی ابو زهری سخنگوی حماس گفت که هیچ چیز از شلیک موشک ها نمی داند. 

مارک ریگیف سخنگوی بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل هم گفت: «شلیک موشک نقض خطرناک و مستقیم آتش بس بود.»

یک سخنگوی نظامی اسرائیل هم گفت: «در پاسخ به شلیک موشک، مواضع تروریست ها در بخش های مختلفی از غزه مورد حمله قرار گرفت.»

شاهدان عینی می گویند که جنگنده های اسرائیل، دستکم 35 بار نوار غزه را بمباران کردند. در این حملات دو نفر که یکی زن و دیگری نوزاد است کشته و بیش از 10 تن دیگر زخمی شدند. 

حملات اسرائیل به موجی از مهاجرت ده ها خانواده فلسطینی انجامید. این خانواده ها از حملات سابق فرار کرده بودند و پس از آغاز آتش بس، بازگشته بودند. 

با دستور نتانیاهو، هیئت نمایندگی اسرائیل در مذاکرات غیر مستقیم با فلسطینی ها در قاهره که با میانجی گری مصر در حال انجام بود، به تل آویو برگشت. 

اسرائیل بارها گفته بود که در سایه شلیک موشک از نوار غزه، مذاکره نخواهد کرد. میانجی گران مصری بسیار تلاش کردند دو طرف اسرائیلی و فلسطینی را به توافقی متقاعد کنند که به حدود 5 هفته جنگ پایان دهد. 

فلسطینی ها خواهان پایان محاصره نوار غزه، آزادی اسرای فلسطینی از زندان های اسرائیل و دادن اجازه به صیادان فلسطینی برای ماهیگیری در بنادر غزه هستند. 

در مقابل اسرائیل خواستار خلع سلاح گروه های فلسطینی. 

وزارت بهداشت فلسطین اعلام کرده در نتیجه جنگ اخیر در نوار غزه، دستکم 2016 فلسطینی کشته شدند که اکثر آن ها غیر نظامی هستند. 
در مقابل 64 سرباز اسرائیلی توسط شبه نظامیان فلسطینی کشته شدند.

پیش از سرگیری درگیری ها، عزام الاحمد از رهبران برجسته گروه فتح و عضو هیئت مذاکره کننده فلسطینی در قاهره، گفته بود: «به دلیل بهانه گیری های اسرائیل هیچ پیشرفتی در مذاکرات حاصل نشده است.»

شامگاه دو شنبه اسرائیل و فلسطینی ها بر سر تمدید یک روزه آتش بس به توافق رسیده بودند. این توافق ساعاتی پیش از پایان آتش بس پنج روزه ای حاصل شده بود که پیش از آن دو طرف بر سر آن توافق کرده بودند. 
 

۱۳۹۳ مرداد ۲۶, یکشنبه

این اقای دبیرکل هم مثل البرادعی شده : آمانو: ایران همکاری کاملی با آژانس انرژی اتمی نشان می دهد

یوکیا آمانو مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی روز یکشنبه 17 اوت گفت که جمهوری اسلامی ایران، به همکاری با آژانس پایبندی کاملی از خود نشان می دهد. 

به گزارش خبرگزاری رویترز، آمانو که در تهران پایتخت ایران به سر می برد، سفرش را «مفید» ارزیابی کرده است. 

سفر یوکیو آمانو به تهران پیش از پایان ضرب الاجلی صورت می گیرد که برای ایران به منظور ارائه اطلاعاتی درباره برنامه اتمی خود به آژانس بین المللی انرژی اتمی، تعیین شده است. ایران باید این اطلاعات را حد اکثر تا بیست و پنجم اوت جاری، تحویل دهد. 

تحقیقاتی که آژانس در حال انجام است، با مذاکرات اتمی ایران با کشورهای عضو مجموعه 1+5 اتمی مرتبط است. هدف از این مذاکرات، حل و فصل بحران مرتبط با برنامه اتمی ایران است که غرب گمان می کند کاربردی نظامی دارد.

ایران اما بر صلح آمیز بودن برنامه هسته ای خود تاکید می کند و می خواهد از این مذاکرات، تحریم های به اعمال شده بر خود به خاطر این برنامه را، پایان دهد. 

برپایه بیانیه ای که آژانس بین المللی انرژی اتمی منتشر کرده، آمانو گفته است که دیدارش با حسن روحانی رئیس جمهوری ایران و شماری دیگر از مسئولان بلندپایه این کشور، کوتاه اما مفید بود. 

آمانو نیمه شب شنبه در دومین سفر از زمان ریاست جمهوری روحانی، به ایران رسید. از زمان آغاز به کار دولت روحانی در نیمه سال 2013، تهران متعهد شده است که برای از میان بردهن نگرانی ها، با آژانس همکاری کند. 

اما مخالفت اصولگرایان در ایران با هرگونه عقب نشینی در برابر غرب در خصوص برنامه اتمی تا کنون باعث ایجاد موانعی در مسیر تلاش های روحانی برای دستیابی به توافق و پایان دادن به بحران شده است. 

پس از دیدار با آمانو، حسن روحانی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی توئیتر به زبان انگلیسی نوشت: «ایران برای دستیابی به توافق با آژانس بین المللی انرژی اتمی در کوتاهترین زمان ممکن مصمم است. انشا الله در کمتر از یک سال بتوانیم به این موفقیت دست یابیم.»

آمانو با محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه ایران که ریاست هیئت مذاکره کننده ایران را با گروه 1+5 بر عهده دارد، نیز دیدار کرد و گفت و گو کرد. 

آمریکا، بریتانیا، فرانسه، روسیه و چین، پنج کشور دائم عضو شورای امنیت سازمان ملل متحد به علاوه آلمان، گروه 1+5 را تشکیل می دهند. 
 

آلمان: مستقل شدن کردها منطقه را بی ثبات تر می کند

فرانک والتر اشتاینمایر وزیر امور خارجه آلمان نسبت به برپایی کشور مستقل کرد هشدار داد و گفت این مساله باعث بی ثباتی بیشتر در منطقه می شود. 

کردهای عراق از آشوب پیش آمده در این کشور در پی حمله شبه نظامیان گروه دولت اسلامی موسوم به داعش، برای گسترش مناطق تحت کنترل خود استفاده کردند. شهر نفت خیز کرکوک از جمله مناطقی است که طی حدود یک ماه و نیم اخیر، به کنترل کردها در آمد.

اشتاینمایر در مصاحبه با شماره روز یکشنبه 17 اوت روزنامه آلمانی «بیلد آم زونتاگ» گفت: «برپایی کشور مستقل کرد بی ثباتی در منطقه را افزایش می دهد و باعث بروز تنش های جدیدی می شود که شاید بخشی از این تنش ها با کشورهای همسایه عراق باشد.. از همین رو امیدوارم یکپارچکی عراق حفظ شود.»

گروه داعش، ماه گذشته برپایی دولت اسلامی را در مناطق تحت کنترل خود در عراق و سوریه، اعلام کرد. این گروه طی دو هفته پیش بخشی از مناطق تحت کنترل کردها را نیز تصرف کرد که البته عملیات نیروهای پیشمرگه کرد با پشیتبانی حملات هوایی ارتش آمریکا برای بازپس گیری این مناطق، در جریان است. 

وزیر امور خارجه آلمان افزود که باور دارد در صورتی که سیاستمداران در بغداد و اربیل پایتخت اقلیم کردستان، تمام توان خود را یکپارچه کنند و حمایت بین المللی به دست آوردند، عراق خواهد توانست در برابر تندروها بایستد. 

اشتاینمایر شنبه با حیدر العبادی نخست وزیر جدید عراق در بغداد دیدار کرد و گفت: «تشکیل دولت جدید عراق شاید آخرین فرصت برای یکپارچگی این کشور باشد.»

اتحادیه اروپا به دولت های عضو خود این اجازه را داده است که در صورت تمایل می توانند به صورت یکجانبه اسلحه و مهمات به اقلیم کردستان برای مقابله با داعش ارائه دهند. البته این اقدام باید با موافقت دولت مرکزی عراق در بغداد صورت گیرد. 

آمریکا از حدود یک هفته پیش ارسال اسلحه به کردها را آغاز کرده است. 

اشتاینمایر در پاسخ به سوالی درباره ارسال احتمالی محموله های سلاح به کردها گفت: «هیچ چیز بعید نیست.. درباره احتمال ها مذاکره کنیم و هر آنچه ضروری است را در سریعترین زمان ممکن تحویل دهیم.»

مسعود بارزانی رئیس اقلیم کردستان عراق هم در مصاحبه با روزنامه «بیلد آم زونتاگ» درخواست خود را از آلمان و دیگر کشورها برای مسلح سازی کردها، تکرار کرد. 
 

اروپائی هائی هنوز اخوند را نشناخته اند : روحانی: توان موشکی ایران به هیچ وجه قابل مذاکره نیست


حسن روحانی رئیس جمهوری اسلامی ایران در دیدار روز یکشنبه 16 اوت خود با یوکیا آمانو رئیس آژانس بین المللی انرژی اتمی گفت که توان موشکی ایران به هیچ وجه و در هیچ رده ای، قابل مذاکره نیست. 

سفر یوکیو آمانو به تهران پیش از پایان ضرب الاجلی صورت می گیرد که برای ایران به منظور ارائه اطلاعاتی درباره برنامه اتمی خود به آژانس بین المللی انرژی اتمی، تعیین شده است. ایران باید این اطلاعات را حد اکثر تا بیست و پنجم اوت جاری، تحویل دهد. 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دفتر ریاست جمهوری ایران، روحانی در این دیدار گفت: « طی ۱۲ سال گذشته آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به طور منظم از تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای ایران بازدید و بارها اعلام کرده است که برنامه اتمی ایران هیچ گاه از مسیر صلح‌آمیز منحرف نشده است.»

او تاکید کرد: «تهران در مذاکرات خود با کشورهای 1+5 و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی جدی است و چیزی بیش از حق خود از جمله غنی‌سازی برای اهداف صلح آمیز نمی‌خواهد.»

رئیس جمهوری ایران با بیان این که این کشور در مسیر شفافیت‌ ایران تسهیلات لازم برای نظارت بر فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته‌ای را فراهم آورده است، افزود: «ما تنها نظارت‌های قانونی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را می‌پذیریم که در چارچوب ان پی تی و پادمان باشد و هرگونه نظارت‌های فراقانونی بدعتی است که به ضرر همه کشورهای در حال توسعه تمام خواهد شد.»

روحانی با بیان اینکه در صورت دستیابی به توافق نهایی با 1+5 در چارچوب برنامه اقدام مشترک ژنو، ایران در حد مورد نیاز خود به غنی‌سازی در داخل کشور ادامه خواهد داد و طرف مقابل نیز باید تحریم‌های دو جانبه و چندجانبه و بین‌المللی را بر دارد، ادامه داد: «ما هیچ ابایی از همکاری در جهت رفع ابهامات نداریم، چرا که به لحاظ اخلاقی و در چارچوب مذهبی و فتوای رهبر معظم انقلاب، در دکترین دفاعی ایران به هیچ‌وجه استفاده از سلاح‌های کشتار جمعی جایی ندارد.»

روحانی با تشریح مذاکرات و روند همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از سال 2002 تاکنون تصریح کرد: «معتقدم در صورتی که عزم و اراده جدی برای حل و فصل موضوع و دستیابی به توافق وجود داشته باشد، ظرف کمتر از یک سال می‌توان به نتیجه نهایی با آژانس دست یافت و امروز نیز ایران مصمم به دستیابی به نتیجه در کوتاه‌ترین زمان ممکن است.»

تحقیقاتی که آژانس در حال انجام است، با مذاکرات اتمی ایران با کشورهای عضو مجموعه 1+5 اتمی مرتبط است. هدف از این مذاکرات، حل و فصل بحران مرتبط با برنامه اتمی ایران است که غرب گمان می کند کاربردی نظامی دارد.

ایران اما بر صلح آمیز بودن برنامه هسته ای خود تاکید می کند و می خواهد از این مذاکرات، تحریم های به اعمال شده بر خود به خاطر این برنامه را، پایان دهد.

آمریکا، بریتانیا، فرانسه و روسیه، پنج کشور عضو شورای همکاری سازمان ملل متحد، به علاوه آلمان، گروه 1+5 را تشکیل می دهند. 

در دیدار با روحانی، یوکیا آمانو با تأکید بر اینکه «روند پیشرفت مذاکرات ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بویژه در یک سال گذشته کاملاً مثبت و رو به جلو بوده است»، اظهار امیدواری کرد در چارچوب تفاهم‌نامه همکاری که میان طرفین به امضاء رسیده بتوان هر چه سریع‌تر ابهامات به جا مانده از گذشته و حال را برطرف کرد. 

مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت: «آژانس از آمادگی ایران برای شفافیت بیشتر در موضوع هسته‌ای قدردانی و تلاش می‌کند تا از این فرصت برای دستیابی به یک الگوی همکاری ارزشمند، استفاده کند.»

آمانو با تاکید بر اینکه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نیز از طولانی شدن فرآیند مذاکرات ناخرسند است، ابراز امیدواری کرد که با همکاری نزدیک مسایل در یک برنامه زمانی معقول حل شود.