۱۳۹۳ مهر ۶, یکشنبه
۱۳۹۳ مهر ۵, شنبه
روحانی؛ دروغگو، ملتمس و سرخورده در نیویورک
لیلا جدیدی
این تنها مردم ایران که 35 سال تحت جنگ افروزی، بحران و سرکوب رژیم جمهوری اسلامی زیسته اند، نیستند که به حرفهای بی مقدار روحانی در مجمع عمومی سازمان ملل پوزخند زدند. آقای دیوید کامرون هم یکروز پس از دیدار با وی و شنیدن همین ادعاها، ضمن سخنان خود در این مجمع واکنشی مشابه نشان داده است.
روحانی وقیحانه مدعی شد: "در حالیکه بعضی از کشورهای پیرامونی ایران دستخوش جنگ و ناآرامی هستند، ایران سرزمین امنیت، ثبات و آرامش است."
وی همچنین گفت که جنگیدن علیه "افراط و خشونت" – شیوه ای که رژیم او برای خاموش کردن مردم ایران با تمام توان بکار می برد - بهتر است به "کاردان"، یعنی جمهوری اسلامی سپرده شود.
روحانی به طور بلاهت باری تهدید و تشویق کرد که چنانچه هر چه زود تر در باره مساله هسته ای به "موفقیت کامل دست یابیم"، فضای کاملا متفاوتی به لحاظ همکاریهای منطقه ای و جهانی به وجود خواهد آمد" و "در سایه آن، امکان تمرکز بر حل مسایل مهم منطقه از جمله مساله بسیار مهم مبارزه با خشونت و افراطی گری در منطقه فراهم خواهد شد."
اما، دیوید کامرون با سخنرانی خود جایگاه واقعی رژیم را به خوبی تصویر کرد. وی جمهوری اسلامی را "بخشی از مشکل" برای حل بحران منطقه خواند و تاکید کرد که رژیم باید در اعمالش از جمله حمایت از گروه های تروریستی، برنامه هسته ای و رفتار با مردمش تغییر ایجاد کند.
شاید آقای روحانی نمی دانست وقتی از ثبات در ایران حرف می زند، همه جهان به "رفتار با مردمش" آگاه هستند. شاید هم نمی دانست وقتی در خفا پیشنهاد معامله برای ایجاد ثبات در عراق و سوریه را می دهد، نخست وزیر انگلیس در جمع و به طور علنی آمادگی رژیم برای "ماموریت" را اعلام می کند. او اما حتما این را باید می دانست که رژیم در موقعیت تضعیف شده ای قرار دارد و می بایست کمتر در قول و قراردادن و پرت و پلا گویی دست و دل بازی کند.
نتیجه آنکه در بازگشت هم چماق منتظر وی است. از همان اولین ساعات سر و صدای همریشان وی در داخل کشور بلند شده است. یک نمونه آنکه پاسدار اسماعیل کوثری، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس است که دیدارهای روحانی و ظریف را "خودسرانه و مخالف فرمایش رهبر" خواند.
از سوی دیگر، سیل تهاجمات به سوی انگلیس هم آغاز شده است. از جمله آنکه منصور حقیقت پور، نایب رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی گفت: "اظهارات کامرون باعث می شود که دولت انگلیس با قهر انقلابی دولت و مجلس و مردم جمهوری اسلامی مواجه شود."
دروغها، نقش بازی کردنها، قول دادنها و قرار گذاشتنهای روحانی بی مصرف ماند. حتی وقتی ام القرا را هم زیر سوال برد و گفت "طرح مساله سلطه ایران بر کشورهای مسلمان منطقه، افسانه ای بیش نیست" و آن را پروژه " ایران هراسی" خواند.
فرانسه: مذاکرات اتمی با رژیم ایران شکست خورد
حسن روحانی ساعتی پیش در نیویورک اعلام کرد: جمهوری اسلامی فعاليت هسته ای را متوقف نمی کند و غنی سازی اورانیوم در ايران ادامه می يابد
این در حالیست که لورن فابیوس وزیر خارجه فرانسه پیش تر گفته بود: مذاکرات شش قدرت جهانی با رژیم ایران که در مقر سازمان ملل برگزار میشود در دستیابی به پیشرفتی برای محدود ساختن برنامه اتمی آنها شکست خورده است.
از سوی دیگر یک عضو ارشد تیم مذاکره کننده هسته ای رژیم ایران خبر لغو نشست وزیران خارجه کشورهای پنج بعلاوه یک با ظریف در نیویورک را تائید کرد.
به گزارش صدا و سیما، این عضو ارشد تیم مذاکره کننده رژیم ایران گفت: علاوه بر این خبر نشست احتمالی وزیران خارجه سه کشور اروپایی آلمان، فرانسه و انگلیس با ظریف نیز تکذیب می شود.
وزیر خارجه فرانسه پیش تر در مقابل خبرنگاران در نیویورک فاش کرد که جلسه وزیران کشورهای پنج بعلاوه یک با رژیم ایران که برای روز جمعه برنامه ریزی شده بود، بدلیل پیشرفت نکردن بحث ها در جلسات اخیر لغو شده است.
اینها در حالیست که وزير خارجه روسيه گفته: برغم اعلام فرانسه مبنی بر اينکه مذاکرات هسته ای در نیویورک پيشرفتی نداشته است اما وی در مورد اين مذاکرات بطور محتاطانه ای خوشبین است.
این اظهارات در حالی مطرح شده است که کمتر از دو ماه به پایان ضرب الاجل 24 نوامبر (سوم آذرماه) برای رسیدن به توافق با رژیم ایران باقی مانده است.
وزیر خارجه روسیه گفته اگر چه مذاکرات سخت و پیچیده است، اما همچنان زمان برای رسیدن به توافق وجود دارد.
از سوی دیگر وزیر خارجه فرانسه به خبرنگاران گفته هدف از این مذاکرات رسیدن به توافقی است که در آن اطمینان وجود داشته باشد که رژیم ایران تحت هیچ شرایطی به سلاح اتمی دست نیابد. در این راستا ما باید در باره سانتریفوژها توافق کنیم. چراکه اگر رژیم ایران نمی خواهد سلاح اتمی تهیه کند، به تعداد زیادی سانتریفوژ احتیاج نخواهد داشت.
این در حالیست که عباس عراقچی، مذاکره کننده ارشد رژیم ایران گفته به هیچ وجه از حقوق هسته ای و خطوط قرمز عدول نمی کنیم. ما یک قدم هم از حقوق ملت عقب نشینی نخواهیم کرد.
خبرگزاری رویتر امروز در یک گزارش تحلیلی هشدار داد که خیز مخفی رژیم ایران به سمت ساخت سلاح هستهای که کمتر در دید بازرسان سازمان ملل است، خطری به مراتب بزرگتر است.
۱۳۹۳ مهر ۴, جمعه
قابل توجه انهائیکه خود را هنرمند میدانند کجا وچگونه هنرمند شدید گوش کنید به سخنان روانشاد فریدون فرخزاد
روانت شاد مرد که هرگز ملت ایران تورا نشناختند
کامرون: ایران بایدحمایت از تروریسم را کنار بگذارد
اسماعیل کوثری عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با انتقاد از دیدارهای دیپلماتیک حسن روحانی رئیس جمهور و محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه ایران در نیویورک، گفته است، مسئولین سیاسی ما باید پاسخگوی برخی دیدارهای دیپلماتیک در نیویورک باشند. انتظار داریم سیاست مداران ما هوشیارتر عمل کنند.
به گزارش خبرگزاری نسیم، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با اشاره به دیدارهای رئیس جمهور ایران با اولاند و کامرون گفت: "مسئولین سیاسی ما باید پاسخگوی این دیدارها باشند که آیا باز نسبت به انگلیس و فرانسه خوشبین هستند؟ منطق این دیدارها چیست؟ ظریف، وزیر امور خاجه بعد از بازگشت از نیویورک برای پاسخ به چرایی این دیدارها به کمیسیون امنیت ملی فراخوانده میشود".
نماینده تهران همچنین افزود: "رهبری همیشه فرمودهاند که به غربیها و به مذاکره با آنها خوشبین نیستند ولی سیاستمداران ما خودسرانه این دیدارها را ترتیب دادهاند. روحانی و طریف باید پاسخگو باشند که دیدار آنها با نخست وزیر انگلیس چه مبنا و فایدهای داشت که بعد از چند ساعت دیوید کامرون از تریبون سازمان ملل ایران را محکوم به حمایت از تروریسم میکند. انتظار داریم سیاستمداران ما هوشیارتر عمل کنند و اسیر بازی رسانهای نشوند".
کامرون: ایران بایدحمایت از تروریسم را کنار بگذارد
دیوید کامرون و حسن روحانی پیش از سخنرانی نخست وزیر بریتانیا در سازمان ملل متحد، دیدار کردند.
به گزارش تابناک آنگونه که در برخی رسانهها تصور میشد و برخی صاحبنظران و کارشناسان خارجی و داخلی می پنداشتند و از دیدار روحانی و کامرون به عنوان یک دیدار تاریخی نام می بردند، سخنان نخست وزیر انگلیس در مجمع عمومی سازمان ملل و تنها چند ساعت پس از دیدار سران دو کشور همه آنچه که در این چند روز گذشته درباره این دیدار تحلیل میشد، درست از آب در نیامد.
دیوید کامرون نخست وزیر انگلیس در سخنان خود ایران را متهم به حمایت از تروریسم کرد و گفت که ایران باید برنامه هسته ای اش و رفتار با مردمش را تغییر دهد.
براساس تحلیل برخی کارشناسان سیاسی قرار بود یخ روابط ایران و انگلیس پس از دیدار سران دو کشور آب شود، اما سخنان کامرون علیه عملکرد جمهوری اسلامی ایران در مجمع عمومی سازمان ملل این امیدها را از بین برد.
دیوید کامرون در سخنان خود گفت: "ایران باید فرصت داشته باشد تا نشان دهد می تواند بخشی از راه حل منطقه (در مبارزه با داعش) باشد و نه بخشی از مشکل. صبح امروز من با رئیس جمهور روحانی دیدار کردم، ما اختلاف نظرهای شدیدی داریم. ایران از گروه های تروریستی حمایت می کند، برنامه هسته ای اش، رفتارش با مردمش، همه اینها باید تغییر کند".
واکنش وزارت امورخارجه ایران به سخنان کامرون
وزارت امور خارجه ایران شدیدا به سحنان دیوید کامرون واکنش نشان داد.
مرضیه افخم سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در واکنش به سخنان دیوید کامرون در مجمع عمومی سازمان ملل متحد اظهار داشت: که سابقه نابسامانی در منطقه ما دارد و بسیاری از مشکلات این منطقه به دلیل سیاست های نادرست آن دولت ا"سخنرانی نخست وزیر انگلیس در مجمع عمومی ملل متحد نشان دهنده تداوم دیدگاه خود محورانه دولتی است ست".
وی افزود: " باعث تاسف است که دولتی که با اقدامات و حمایت های خود از تروریستها، منطقه ما و جهان را به شر داعش مبتلا ساخته است به خود اجازه می دهد که در باره کشوری که همواره در مبارزه با این پدیده شوم پیشقدم بوده است، قضاوت نابجا بنماید". باید به سخنگو گفت زکی شما پیشقدم برای اعدام هستید وشکنجه شما اسد جانی را حمایت میکنید تا ملت بیگناه را بقتل برساند دست شما از رهبری تا رئیس جمهورتان بخون ملتهای ایران سوریه عراق لبنان وفلسطین تا ارنج اغشته است و این را همه دنیا میدان همه میدانند که همه این جنایات از گور شما شیعیان تازی پرست برمیاید
محمد حسن آصفری، دبیر کمیسیون امنیت ملی مجلس ایران نیز به خبرگزاری نیمه رسمی فارس،گفت: "اظهارات گستاخانه نخست وزیر انگلیس نشان داد نباید چراغ سبزی به آنها نشان داده شود و کمیسیون امنیت ملی اظهارات دیوید کامرون در مورد بازگشایی سفارت انگلیس در تهران را مورد بررسی قرار میدهد". اینها هارت وپورت اضافی است که میکنند جمهوری ملایان درایران جیره خوار ونوکر انگلستان است . انگلستان نیازی به سفارت در ایران ندارد چرا که آخوند ایران را متعلق به انگلیس میداند زیر عمامه هر آخوندی نوشته است نوکر انگلیس .آخوند خوب آخوند مرده است
دبیر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه اظهارات گستاخانه نخست وزیر انگلیس نباید بی پاسخ بماند، اظهار داشت: "از آقای رئیس جمهور و وزیر امور خارجه انتظار میرود که در بازگشایی سفارت انگلیس در ایران تجدید نظر کنند".
۱۳۹۳ مهر ۳, پنجشنبه
جزییاتی تکاندهنده از حضور واسطههای سپاهی در بخش فروش نفت ایران
سردار تشتکی علی جعفری بهمراسردار قاسمی وزیر نفت وعروف به : قوچعلی
وزارتخانه اعلام کرد که باید ۱۵ درصد کل قرارداد را بپردازیم که این میزان ۳ میلیون دلار خواهد بود ما نیز قبول کردیم اما مشخص نیست نفت را چه زمانی و در کدام اسکله به ما تحویل میدهند و ضمن اینکه قرارداد محکمی نیز بسته نمیشد.
ایلنا:بخش خصوصی در حالی افتان و خیزان به دنبال اكتشاف راههای خرید طلای سیاهند كه نفتیها همچون مار گزیدهای كه از ریسمان سیاه و سفید میترسد و محتطاطانه عمل می كنند، موشكافی كرده و حتی سنگ اندازی میكنند، تا به آسانی این كالای گرانبها را بدست نااهلش نسپرند.
موضوع صادرات نفت همیشه جزء پیچیدهترین مسائل اقتصادی کشور بود که افراد محدودی در آن نقش آفرینی میکردند اما تحریمهای اقتصادی و منع برخی کشورها از خرید نفت ایران باعث شد برای اولین بار تجار بخش خصوصی هم به حلقه کوچک بازاریابان نفتی راه یابند.
با توجه به اینکه محدودیت برای معامله نفت تنها متوجه دولت ایران است و داد و ستد با افراد بلامانع است، از این رو فروش نفت به شرکتهای چند ملیتی و غیر دولتی غربی هم بدون هیچ مشکلی از طریق افراد و بخش خصوصی امکان پذیر خواهد بود.
اما شرکت و وزارت نفت ایران تا کنون چه سازوکارهایی برای فروش نفت به بخش خصوصی و اشخاص در نظر گرفته است؟
بیژن نامدار زنگنه وزیر نفت دولت تدبیر و امید با بیان اینکه بخش خصوصی برای خرید نفت، میعانات گازی و فرآوردههای نفتی باید حداقلها را داشته باشد، گفته است: وزارت نفت باید پول حاصل از فروش را دریافت کند و این گونه نباشد که خریداران پول نفت را به وزارت نفت نپردازند.
در این رابطه یکی از متقاضیان خرید و صادرات نفت ادعا میکند که برای خرید نفت حتما باید واسطه وجود داشته باشد و مستقیما نفتی در اختیار اشخاص و بخش خصوصی قرار نمیگیرد.
دیااکو افخم که به عنوان رایزن اقتصادی ایران در کردستان عراق فعالیت میکند خاطرنشان کرده که تقاضای خرید نفت برای صادرات آن به دو شرکت هلندی و آلمانی را داشته اما تنها دو محموله و آنهم قبل از آخرین مذاکرات ایران با ۵+۱ در اختیارش قرار گرفته است و بعد از آن تلاشهایش برای این منظور راه به جایی نبرده است.
همچنین این شخص عنوان کرده که طبق پیگیریها ۲۶۰ شرکت در ایران ادعای فروش نفت ایران را دارند اما هیچ کدام نفتی نداشته و ارتباطی نیز با شرکت ملی نفت نداشتهاند که از جمله آنها مپنا و خاتم الانبیاء است.
ناگفته نماند یکی از مسئولان مپنا در گفتوگویی کوتاه با ایلنا فروش نفت توسط این مجموعه را تکذیب کرد. اما باید دید از مسئولان ارشد نفتی نیز کسی این مهم را تکذیب می کند.
اما گویا ماجرا تنها به خاتم الانبیا و مپنا ختم نمیشود زیرا طبق گزارش تفریغ بودجه سال ۱۳۹۱ که بهمن ماه ۱۳۹۲ منتشر شد اعلام شد که شرکت ملی نفت ایران در تاریخ ۴ آبان۱۳۹۱ یک میلیون و ۶۳۹ هزار و ۳۴۲بشکه نفت خام به ارزش ۱۸۵ میلیون و ۲۴۰ هزار و ۴۲ دلار و به سررسید ۳آذر۱۳۹۱ با تضمین فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران به یکی از شرکتهای وابسته به نیروی انتظامی تحویل داد و شرکت مزبور علیرغم فروش نفت خام مذکور و دریافت بهای آن، از پرداخت بدهی خود به شرکت ملی نفت ایران خودداری کرده است.
در این خصوص محسن قمصری، مدیر امور بین الملل شرکت ملی نفت به ایلنا می گوید: نفت خام در صورتی در اختیار بخش خصوصی و اشخاص قرار میگیرد که این افراد توان عملیاتی برای فروش محمولات به مراکزی که شرکت ملی نفت ایران خود در آنها حضور ندارد، داشته باشند.
وی در خصوص پیش شرطهای لازم برای فروش نفت خام به بخش خصوصی، تصریح کرده بخش خصوصی باید توان پرداخت ارزش محمولات به صورت نقدی را داشته باشند زیرا امکان گشایش اسنادی یا ارائه ضمانت نامه بانکی از طریق بانکهای خارجی وجود ندارد.
قمصری چندی پیش نیز شرایط فروش نفت خام به متقاضیان حقیقی و بخش خصوصی داخلی را اعلام کرده و گفته بود: یکی از شرایط فروش نفت خام و فرآوردههای نفتی توان عملیاتی اجرایی شرکتهای متقاضی است و از طرفی متقاضیان نیز باید امکان پرداخت در قبال فروش نفت را داشته باشند.
به گفته وی برای فروش نفت خام و فرآوردههای آن هیچ نوع محدودیت و شرایط خاصی به غیر از موارد یاد شده وجود ندارد و شرکت ملی نفت ایران تاکید بر خریداران خارجی ندارد و کسانی که در داخل کشور دارای شرایط خرید نفت خام و فرآوردهها هستند، میتوانند درخواستهای خود را به امور بین الملل شرکت ملی نفت ایران ارایه کنند.
اما منصور معظمی معاونت برنامه ریزی و نظارت برمنابع هیدروکربوری معتقد است: استفاده از روشهای غیرمتعارف در بازار فروش نفت، باعث بروز مشکل و ظاهر شدن افراد مشابه بابک زنجانی خواهد شد.
وی در خصوص برنامه وزارت نفت برای جلوگیری از ظهور افراد مشابه بابک زنجانی در صادرات نفت، گفت: برای صادرات نفت، یک چارچوب مشخص را تعریف کردهایم که مجموعههای بخش خصوصی برای ورود به عرصه فروش نفت باید آن را رعایت کنند.
رستم قاسمی وزیر نفت دولت دهم نیز بابیان اینکه فروش نفت خام به مردم به صورت قراردادسلف (تحویل آتی) میتواند جاذبه زیادی برای مردم داشته باشد، گفته بود: مردم میتوانند پس از چهار سال، نفت خریداری شده را با قیمت دیگری مثلا با قیمت ۱۲۰ دلار در هر بشکه به فروش برسانند و در صورتی که نفت خام خریداری شده توسط آنها به فروش نرفت، وزارت نفت آن را با همان قیمت از آنها میخرد و از ۱۲۰ تا ۱۳۵ دلار نیز بابت تشویق مردم در نظر گرفتهایم که این امر سرمایه گذاری برای خرید نفت را جذاب میکند.
در همین ارتباط دیااکو افهم، رایزن اقتصادی کردستان عراق فارغ از اظهارنظر مسئولان در گفتوگویی با ایلنا به مشکلات بخش خصوصی برای فروش نفت اشاره کرده و میگوید: ما برای خرید ۶۰ میلیون بشکه نفت خام و ارسال آن به شرکت متقاضی در آلمان به شرکت پالایش و پخش مراجعه کرده و پس از مذاکرات انجام شده و قراردادهای آنچنانی و تعهدات مالی قبول کردند که پول را در دبی تحویل دهیم اما شرکت نفت در دقیقه ۹۰ نفت را به ما تحویل نداد.
وی میافزاید: بعد از پیگیریهای انجام شده متوجه شدیم که حتما باید با واسطه نفت را خریداری کنیم و همچنین مشکل عمدهشان این بود که نمیخواهند ارز مستقیما وارد ایران شود.
افخم خاطرنشان میکند: ما برای حل مشکل وارد کردن ارز به کشور گفتیم که با واسطه قرار دادن یک شرکت ارز را خودمان وارد کشور میکنیم اما باز هم با مخالفت شرکت ملی نفت مواجه شدیم و گفته شد که وجوه باید به ریال پرداخت شود اما پرداخت ریالی برای حجم مبادلاتی که قرار بود انجام شود غیر ممکن بود لذا اعلام کردیم که در عراق شرکت ثبت میکنیم و پول را از طریق این کشور ارسال میکنیم که باز هم نتیجه نداد و جواب مشخصی دریافت نکردیم.
وی تصریح کرده که: آنچه تامل برانگیز است اینکه طبق یک آمار غیر رسمی ۲۶۰ شرکت در ایران ادعا میکنند که نفت ایران را میفروشند اما هیچ کدام نفتی نداشته و ارتباطی نیز با شرکت ملی نفت نداشتهاند و اغلب در پالایشگاهها و یا قرارگاه خاتم الانبیاء کار کردهاند و یا از بانشستگان سپاه پاسداران بودهاند حال آنکه نه مجوزی دارند و نه هیچ ارتباطی با شرکت نفت دارند و فقط بین خودشان چیزی فروخته و حق دلالی میگیرند اما نفتی وجود ندارد و فقط کلاهبرداری میکنند.
این مدعی و متقاضی خرید نفت ادامه میدهد: ما بابت تقاضایمان برای خرید نفت به افراد یاد شده برخوردیم و ادعا کردند که نفت دریای شمال را دارند و گفته شد که سریعتر میتوانند قراردادها را ok کنند و نفت را در دیای آزاد تحویل دهند و حتی عدهای ادعا کردند که میتوانند در بندر اسکندریه مصر نفت را به ما تحویل دهند.
وی در ادامه خاطرنشان میکند: بعد از بررسیها و پیگیریهایی که داشتیم مشخص شد که این افراد یکسری مدارک جعلی و قلابی دارند و فقط کلاهبرداری میکنند و جالب اینکه شرکت نفت هم در جریان کارهای این افراد قرار دارد اما هیچ اقدامی برای مقابله با آن انجام نمیدهد.
افخم اظهار میدارد: حتی قبول نکردند که نفت را در ترکیه و عراق به ما بفروشند.
وی همچنین میگوید: وزارت خانه اعلام کرد که باید ۱۵ درصد کل قرارداد را بپردازیم که این میزان ۳ میلیون دلار خواهد بود ما نیز قبول کردیم اما مشخص نیست نفت را چه زمانی و در کدام اسکله به ما تحویل میدهند و ضمن اینکه قرارداد محکمی نیز بسته نمیشد.
رایزن اقتصادی کردستان عراق تصریح میکند: در حال حاضر شرکت مپنا و فلات قاره نفت را میفروشند اما مجوز فروششان نامعلوم است.
وی ادامه میدهد: شرکت نفت اعلام کرده که هرکس نفت بخواهد میتواند تقاضا بدهد اما در اصل اشخاص برای خریداری نفت معرفی میشوند انگار نمیخواهند دست واسطهها از نفت ایران کوتاه شود.
افخم در خصوص دلیل اصرار به خرید نفت از ایران میگوید: ۲ شرکت متقاتضی نفت ایران یعنی دات شل هلند و پترواویل آلمان نفت ایران را برای پالایش و تبدیل به روغن صنعتی میخواهند زیرا نفت ایران برای چنین کاری مرغوبترین نفت بوده و به لحاظ قیمتی نیز مناسب است و در غیر این صورت باید برنت دریای شمال را بخرند.
وی خاطرنشان میکند: تاکنون توانستهایم دو کشتی نفت از ایران خریداری کنیم که در برابر حجم کاری که ما داریم بسیار ناچیز است و این میزان نیز قبل از مذاکرات اخیر ۱+۵ خریداری شده و بعد از مذاکرات معلوم نیست که چه اتفاقی افتاد که اوضاع عوض شد و شرکت نفت منصرف شد و ما به مشکل برخوردیم.
افخم تاکید میکند: ما همچنان بدنبال این هستیم که قرارداد محکمی با ما بسته شود و شخصی پیدا شود که ما بتوانیم نفت مورد نیازمان را خریداری کنیم.
با تمام این تفاسیر آنچه لازم است وزارت نفت انجام دهد اینکه نباید با بخش خصوصی به گونهای رفتار کند که دست خود را در فروش این ماده استراتژیک در شرایط تحریم خالی کند اما در عین حال باید زمینه سواستفاده امثال زنجانی را در وزارتخانه مذکور مسدود کند یعنی فروش نفت به بخش خصوصی بدون هر گونه تخفیف، و عدم معامله با شرکتهای مساله دار موضوعی است که راههای متعددی برای فروش نفت در شرایط تحریم در مقابل کشور قرار خواهد داد و همچنین نگرانیها در این زمینه را مرتفع خواهد کرد.
۱۳۹۳ شهریور ۳۰, یکشنبه
۱۳۹۳ شهریور ۲۹, شنبه
۱۳۹۳ شهریور ۲۸, جمعه
درگیری میان نیروهای حزب دموکرات کردستان و سپاه پاسداران در سنندج
نیروهای حزب دموکرات کردستان و نیروهای سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران بعد از ظهر پنجشنبه ۱۸ سپتامبر با یکدیگر در یکی از مناطق استان سنندج ایران درگیر شدند.
منابع آگاه به العربیه.نت گفتهاند که این درگیری در اطراف شهرک حسن آباد سنندج روی داده است.
شاهدان عینی میگویند که این درگیری تلفاتی از دو طرف بر جای نگذاشته است و نیروهای حزب دموکرات کردستان توانستند منطقه درگیری را بدون آسیبی ترک کنند.
گزارشها حاکی از آن است که شمار زیادی از نیروهای سپاه پاسداران ایران از مناطق مختلف سنندج، به منطقه حسن آباد اعزام شدهاند.
در روزهای اخیر این سومین باری است که نیروهای حزب دموکرات کردستان با نیروهای سپاه پاسداران درگیر میشوند.
به گزارش سایت کردی «مدافعان و محافظان شرق کردستان» ساعت ۱:۳۰ شامگاه جمعه ۱۲ سپتامبر، گروهی از نیروهای حزب دموکرات کردستان در منطقه سردشت با کمین نیروهای سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران مواجه شدند که به درگیری میان دو طرف انجامید.
درگیری دوم در منطقهای میان دو روستای «ئهسکول» و «کانی کهوه» روی داد که اینجا نیز نیروهای حزب دموکرات کردستان با کمین نیروهای سپاه پاسداران مواجه شدند.
گزارشها از کشته و زخمی شدن شماری از نیروهای سپاه پاسداران در این دو درگیری حکایت میکند.
منابع آگاه به العربیه.نت گفتهاند که این درگیری در اطراف شهرک حسن آباد سنندج روی داده است.
شاهدان عینی میگویند که این درگیری تلفاتی از دو طرف بر جای نگذاشته است و نیروهای حزب دموکرات کردستان توانستند منطقه درگیری را بدون آسیبی ترک کنند.
گزارشها حاکی از آن است که شمار زیادی از نیروهای سپاه پاسداران ایران از مناطق مختلف سنندج، به منطقه حسن آباد اعزام شدهاند.
در روزهای اخیر این سومین باری است که نیروهای حزب دموکرات کردستان با نیروهای سپاه پاسداران درگیر میشوند.
به گزارش سایت کردی «مدافعان و محافظان شرق کردستان» ساعت ۱:۳۰ شامگاه جمعه ۱۲ سپتامبر، گروهی از نیروهای حزب دموکرات کردستان در منطقه سردشت با کمین نیروهای سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران مواجه شدند که به درگیری میان دو طرف انجامید.
درگیری دوم در منطقهای میان دو روستای «ئهسکول» و «کانی کهوه» روی داد که اینجا نیز نیروهای حزب دموکرات کردستان با کمین نیروهای سپاه پاسداران مواجه شدند.
گزارشها از کشته و زخمی شدن شماری از نیروهای سپاه پاسداران در این دو درگیری حکایت میکند.
۱۳۹۳ شهریور ۲۷, پنجشنبه
خبری خیلی بد برای بشار اسد و همدستش
چهار کلام هم از مادر عروس علی لاریجانی بشنوید
به گزارش خبرگزاری فرانسه از واشنگتن، مجلس نمایندگان آمریکا روز چهارشنبه طرح ارایه کمک نظامی و آموزش مخالفان میانه روی سوری را تصویب کرد. سنای آمریکا نیز باید این طرح را تصویب کند.
دولت آمریکا می گوید این گامی در جهت تقویت مخالفان میانهروی سوری برای مقابله با داعش است.
این در حالیست که رژیمهای ایران و سوریه بشدت از این طرح آمریکا ابراز نگرانی کرده و آن را زمینه چینی برای ضربه زدن به رژیم بشار اسد می دانند.
سرکرده سپاه پاسداران روز سه شنبه با اشاره به این موضوع در اظهاراتی تهدیدآمیز گفت: آمریکا از مداخله در سوریه پشیمان خواهد شد.
علي لاريجانی، رئيس مجلس شورای اسلامی نیز چند روز پیش طی سخنانی در مشهد، با نگرانی از گسترش عملیات عليه داعش به سوريه، آنچه را كه در شرف وقوع است، انفجار فتيله باروت در منطقه توصيف كرد.
لاریجانی گفت: ...ميگن ما يك ائتلافي درست كرديم كاري هم به شوراي امنيت نداريم، به سوريه هم حمله كنيم، به عراق هم حمله كنيم، كاري با دولتها هم نداريم، خيلي فاجعه است واقعا اين. فاجعه است براي نظامات بينالمللي، اين سازمان ملل رو براي چي درست كرديد، اين سازمان ملل كه اين قدر پول ميدند، براي چيه، اين شوراي امنيت براي چيه؟
وی افزود: وقتي ميبينند از طريق سازمان ملل و شوراي امنيت نميتونند كار بكنند ائتلاف درست ميكنند، اين بازي با يك انبار باروت هست توي منطقه، تصور نكنند به بهانه اين كه ما ميخواهيم داعش را بزنيم بغليش هم توي سوريه بزنيم، اونوقت ديگه مسأله فراگير خواهد شد. اگر شما از اين اشتباهات بخواهيد بكنيد اونوقت ديگه مسأله يك تعدادي تروريست نيست، اونوقت شما با
يك جريان فراگير مواجه ميشويد.
لاریجانی با لحنی تهدیدآمیز ادامه داد: بله شما ميتوانيد فتيله اين باروت رو روشن كنيد اما وقتي روشن شد شما رو مستأصل خواهد كرد. مراقب باشيد خطاي ديگري مرتكب نشيد كه آتش رو فراگير كنيد، به بهانهٴ داعش توي دو تا از اين كشورها كارهاي ديگه بكنيد، اونوقت نميتونيد ديگه منطقه را كنترل كنيد شرايط تغيير پيدا ميكنه.
۱۳۹۳ شهریور ۲۶, چهارشنبه
بگذارید دنیا هم کمی از جنایات وارده اسلام بر ایرانیان را بچشد امیدوارم باین راحتی از شر این حیوانات راحت نشوند که عین اسلام را نشان میدهند
تصاویر 2 بوکسر استرالیایی که شغل جلادی را در داعش برگزیدند
هفته گذشته شبکه های اینترنتی تصاویری از دو جنگجوی داعشی منتشر کردند، که آنها را در حالی که دو سر جدا شده را با افتخار در دست گرفته، و در کنار یک خودروی زرهی آمریکایی به غنیمت گرفته شده از ارتش عراق ایستاده اند، نشان می داد.
جدا کردن سر از تن مخالفان و عکس انداختن افراد داعش با سرهای بریده انسان ها رفتاری عادی و طبیعی از سوی این گروه تلقی می شود، اما آنچه در اینجا عجیب است این دو عضو داعش دو قهرمان بوکس استرالیایی هستند که اخیرا به این گروه ملحق شدند.
جدا کردن سر از تن مخالفان و عکس انداختن افراد داعش با سرهای بریده انسان ها رفتاری عادی و طبیعی از سوی این گروه تلقی می شود، اما آنچه در اینجا عجیب است این دو عضو داعش دو قهرمان بوکس استرالیایی هستند که اخیرا به این گروه ملحق شدند.
محمد العمر و برادرش احمد العمر و دوست آنها خالد شروف ستارگان ورزش بوکس و کُشتی استرالیا هستند. اما برغم موفقیت فوق العاده ای که دو برادر و دوستشان خالد در زمینه ورزش داشتند، آنها تصمیم می گیرند که به صفوف نیروهای داعش در سوریه و سپس عراق بپیوندند.
به گزارش روزنامه بریتانیایی دیلی میل، این دو برادر که الان با سرهای جدا شده توسط داعش با افتخار عکس انداخته اند، در سال 2005 قهرمان بلامنازع ورزش بوکس در استرالیا بودند.
بیلی آین، مربی آنها می گوید : "این دو برادر جوان در ورزش بسیار سختکوش و جدی بودند و حتی یک روز از کلاس آموزش غایب نمی شدند. آنها در هیچ مسابقه ای شکست نخوردند و همیشه در مسابقات بوکس بر حریفان پیروز می شدند."
پدر این دو نوجوان در استرالیا زندگی خود را از صفر شروع کرده بود و اکنون پیمانکاری بزرگ با سرمایه میلیاردها دلاری است . وی در رابطه با فرزندانش به روزنامه دیلی میل گفته است که دو فرزندش در خارج از استرالیا هستند و دقیقا نمی داند که اکنون به چه کاری مشغولند. او می گوید یا جهادی هستند یا قاچاقچی مواد مخدرند.
گفتنی است که پلیس استرالیا همسر محمد العمر را در فرودگاه سیدنی در حالی که عازم سفر برای پیوستن به داعش بود، بازداشت کرد.
بیلی آین، مربی آنها می گوید : "این دو برادر جوان در ورزش بسیار سختکوش و جدی بودند و حتی یک روز از کلاس آموزش غایب نمی شدند. آنها در هیچ مسابقه ای شکست نخوردند و همیشه در مسابقات بوکس بر حریفان پیروز می شدند."
پدر این دو نوجوان در استرالیا زندگی خود را از صفر شروع کرده بود و اکنون پیمانکاری بزرگ با سرمایه میلیاردها دلاری است . وی در رابطه با فرزندانش به روزنامه دیلی میل گفته است که دو فرزندش در خارج از استرالیا هستند و دقیقا نمی داند که اکنون به چه کاری مشغولند. او می گوید یا جهادی هستند یا قاچاقچی مواد مخدرند.
گفتنی است که پلیس استرالیا همسر محمد العمر را در فرودگاه سیدنی در حالی که عازم سفر برای پیوستن به داعش بود، بازداشت کرد.
اما دوست آنها خالد شروف ، یک کشتی گیر بود، اما برغم موفقیتش در ورزش، او در استرالیا به بد اخلاقی معروف است. بد رفتاری او باعث شد که چندین بار بازداشت شود. وی بعدها به دزدی مغازه ها و برخی خانه ها متهم شد. او به همراه دو دوست خود ناگهان ناپدید شدند و سپس سر از داعش درآوردند. اکنون مقامات امنیتی استرالیا آنها به همکاری با تروریسم متهم کرده اند.
آمریکا استفاده از نیروی زمینی علیه داعش در عراق را بررسی می کند
ژنرال "مارتین دمپسی" رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا روز چهارشنبه 17-9-2014 از احتمال مشارکت نیروهای زمینی ارتش این کشور علیه داعش خبر داد.
دمپسی که در کمیته نیروهای مسلح سنای آمریکا سخن می گفت اظهار داشت: "هدف مشاوران آمریکایی کمک به نیروهای عراقی در زمینه برنامه ریزی، تدارکات و هماهنگی تلاشهای نظامی با شرکای عضو ائتلاف ضد گروه داعش برای بیرون راندن اعضای این گروه است".
رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا اعلام کرد که اگر راهبرد «باراک اوباما» رییسجمهوری این کشور در گسترش حملات هوایی علیه داعش با شکست روبرو شود٬ وی پیشنهاد خواهد کرد که آمریکا اعزام نیروهای زمینی به عراق را بررسی کند.
این سخنان در حالی مطرح شده که باراک اوباما برای چندمین بار تاکید کرده است که نیروهای آمریکایی در عراق ماموریت جنگی نخواهند داشت.
پیشنهاد مداخله نظامی آمریکا در عراق از سوی جمهوریخواهان
اظهارات ژنرال دمپسی در باره ایفای نقش بیشتری برای نیروهای آمریکایی در عراق در پاسخ به پیشنهادات برخی از جمهوری خواهان که خواستار مداخله بیشتر آمریکا در عراق هستند، بیان می شود.
شماری از جمهوری خواهان با انتقاد شدید از عملکرد اوباما در رابطه با بحران عراق و سوریه، خواستار مجهز کردن اپوزیسیون معتدل سوریه به سلاح های پیشرفته شدند.
در همین حال جان مکین عضو برجسته جمهوری خواه گفته است که به اوباما پیشنهاد کرده که مخالفان اسد را آموزش نظامی دهد. مکین درسخنان خود در کمیته مجلس سنای آمریکا گفت: "نسبت به درصد موفقیت ارتش آزاد سوریه برای بیرون راندن داعش از خاک این کشور تردید دارم".
وی از دمپسی پرسید آیا 5 هزار نیروی نظامی ارتش آزاد سوریه قادر است که 31 هزار داعشی تا دندان مسلح را شکست دهد؟ آیا ارتش اسد حملات خود به ارتش آزاد را متوقف خواهد کرد تا این گروه داعش را بیرون براند؟ چنانچه نیروی هوایی اسد به حملات خود علیه ارتش آزاد ادامه دهد جنگنده های آمریکایی آنها را نابود خواهد کرد یا نه ؟.
وزیر دفاع آمریکا در پاسخ به پرسش های مکین گفت: "البته ما هنوز به آن مرحله نرسیدیم اما در حال حاضر همه تلاش ها برای از بین بردن داعش متمرکز شده است".
۱۳۹۳ شهریور ۲۵, سهشنبه
ارزش دارائی امپراطوری علی چلاق بگزارش رویترز
تازه ترین گزارش از ثروت خامنه امروز از رویترز منتشر شد
مجموع ارزش داراییهای "ستاد اجرایی امام" که به ۹۵ میلیارد دلار میرسد
"ستاد اجرایی امام" در دوران رهبری آیتالله خمینی به قصد اداره و فروش املاک بیصاحب تاسیس شد
"ستاد اجرایی امام" در دوران رهبری آیتالله خمینی به قصد اداره و فروش املاک بیصاحب تاسیس شد
خبرگزاری رویترز مجموع دارایی یکی از نهادهای زیر نظر آیتالله خامنهای را حدود ۹۵ میلیارد دلار برآورد کرده است. رویترز میگوید این ستاد از فعالیت اولیه خود که"خیریه" بود دور شده و املاک بسیاری را با تقلب تصرف کرده است.
دوشنبه (۱۱ نوامبر/ ۲۰ آبان) خبرگزاری "رویترز" گزارشی تحقیقی از "ستاد اجرایی امام"، یکی از نهادهایی که زیر نظر رهبر جمهوری اسلامی اداره میشود، منتشر کرد.
این تحقیق که نتیجهی کار تیمی ۶ ماههی گروهی از خبرنگاران این خبرگزاری است، مجموع دارایی "ستاد اجرایی امام" را به استناد بیانیههای رسمی، اطلاعات وبسایتهای شرکتهای وابسته و اوراق بهادار مجموعا حدود ۹۵ میلیارد دلار تخمین زده است.
گژارش رویترز تاکید میکند که فعالیتهای "ستاد اجرایی امام" به خصوص از سال ۱۳۸۶ گستردهتر شده و حوزههای مختلفی را در بر گرفته است. بنا به این گزارش این ستاد به یک بازوی اقتصادی بزرگ و قدرتمندی تبدیل شده است که حوزهی فعالیتهایش از "فعالیتهای بانکی و مالی تا تولید قرص ضدبارداری" را شامل میشود.
این گزارش مدعی میشود که قدرت مالی که این ستاد در اختیار آیتالله خامنهای قرار داده است، روشن میکند که رهبر ایران چگونه در ۲۴ سال گذشته با قدرت بر مقام رهبری تکیه زده است و در مواردی نشان میدهد که سلطهی آیتالله خامنهای، از سلطه و قدرت آیتالله خمینی نیز بیشتر است.
قوهی قضائیه ایران از "ستاد اجرایی امام" به عنوان تنها نهاد ماذون دربارهی اموال مالی تحت نظارت رهبر ایران نام میبرد. گزارش رویترز میگوید تحقیقات نشان داد که شرکتهای تولیدی و صنعتی گوناگونی که زیرنظر این ستاد فعالیت دارند و یا وابسته به این ستاد هستند، گزارش مالی اجرایی خود را در بسیاری موارد اعلام نمیکنند.
نهادی که از هدفش دور شد
سنگ بنای تاسیس "ستاد اجرایی امام" در دوران رهبری آیتالله خمینی گذاشته شد. این ستاد قرار بود تنها بر اداره و فروش "اموال بلاصاحب" در کشور نظارت کند و سود حاصل را به مصارف امور خیریه برساند.
در سالهای ابتدایی بیشتر درآمد این نهاد به مصرف همسران و کودکان قربانیان جنگ ایران و عراق رسید. رویترز به نقل از یکی از بنیادگذاران اولیهی ستاد گزارش داد که در ابتدا کسی فکر نمیکرد کار این نهاد بیشتر از ۲ سال طول بکشد.
در سالهای اول، این ستاد در روستاهای دورافتادهی کشور برقکشی و آبرسانی انجام داد و در مناطق محروم مدرسه و درمانگاه و مسجد ساخت.
رویترز میگوید با آغاز رهبری علی خامنهای، کارکرد این ستاد تغییر کرد. ستاد شروع به جمعآوری اموال و املاک برای خود و صرف درآمد آن برای بیت رهبری و تحکیم قدرت کرد.
دفاتر حسابرسی این ستاد در حال حاضر حتی از دسترس مجلس شورای اسلامی هم خارج است و طبق مصوبهی سال ۱۳۸۷ مجلس شورای اسلامی، تمام دستگاههای تحت مدیریت و نظارت رهبری از نظارت مجلس شورای اسلامی خارج شدند.
از فعالیتهای عظیم مالی تا حقالحمایه
رویترز میگوید بررسی نشان داد که ارزش فعالیتهای عظیم ملکی ستاد اجرایی امام به بیش از ۵۲ میلیارد دلار میرسد. بنا به این گزارش ستاد نامبرده به شکل مداوم اموال خود را تحت مزایده میگذارد.
رویترز میگوید دستکم ۲۴ شرکت سهامی عام را شناسایی کرده که دستکم پنجاه درصد سهامشان در اختیار این ستاد است. رویترز ارزش سهام داراییهای این شرکتها را سه میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار برآورد میکند.
رویترز میگوید دستکم ۲۴ شرکت سهامی عام را شناسایی کرده که دستکم پنجاه درصد سهامشان در اختیار این ستاد است. رویترز ارزش سهام داراییهای این شرکتها را سه میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار برآورد میکند.
رویترز میگوید مجموع ارزش داراییهای "ستاد اجرایی امام" که به ۹۵ میلیارد دلار میرسد، حدود ۴۰ درصد بیشتر از صادرات نفتی کشور در سال گذشته است و از مجموع داراییهای محمدرضا شاه پهلوی نیز پیشی میگیرد.
رویترز میگوید که مشخص نیست که دقیقا چقدر از درآمد ستاد خرج هدف اولیه خود که امور خیریه بود، میشود. افرادی که این ستاد اموالشان را مصادره کرده است یا وکلای آنها پیگیر پروندهشان بودند، مدعیاند که ستاد فعالیت "عامالمنفعه" ندارد.
آنها به خبرگزاری رویترز گفتند که ستاد طی طرحی روشمند و پولساز، تحت عناوین جعلی از دادگاه حکم تخلیهی ملک میگیرد و سپس صاحبان ملک را تحت فشار میگذارد که یا ملک را دوباره به نرخ روز خریداری کنند یا در اسرع وقت ملک را تخلیه کنند.
بعضی خانوادهها که اموالشان را این ستاد مصادره کرده، گفتند که ماموران امنیتی با خشونت و ارعاب آنها را وادار کردند که به سرعت ملک را تخلیه کنند. در یکی از موارد دفتر جامعهی بینالمللی بهاییها در سازمان ملل اعلام کرد که در سال ۲۰۰۳ ستاد یادشده ۷۳ قطعه از ملک اعضایش را مصادره کرد که ارزشی معادل ۱۱ میلیون دلار داشته است.
واکنش ایران به تحقیق رویترز
رویترز میگوید دفتر ریاستجمهوری ایران و وزارت امور خارجهی ایران از پاسخ به سوالات رویترز برای تهیهی این گزارش سرباز زدند و سفارت ایران در ایالات متحدهی عربی نیز در بیانیهای یافتههای این خبرگزاری را "پراکنده و نامتجانس" و "دور از واقعیت" دانست.
حمید واعظی، مدیرکل ستاد اجرایی امام نیز در ایمیلی به رویترز در پاسخ به درخواست مصاحبهی خبرگزاری مدعی شد که گزارش و یافتههای رویترز صحیح نیست و با واقعیت فاصلهی بسیار دارد.
آقای واعظی در ایمیل دیگری به رویترز اعلام کرد که وکیلی آمریکایی برای شکایت از رویترز دربارهی این گزارش استخدام کرده است.
شرکت۳۷ وابسته به "ستاد اجرایی فرمان امام" تحریم شدند
ایالات متحده آمریکا نام ۳۷ شرکت در نقاط مختلف جهان را به اتهام همکاری با "ستاد اجرایی فرمان امام خمینی" به فهرست سیاه تحریمها اضافه کرد. این شرکتها از جمله در ایران، آلمان، کرواسی و آفریقای جنوبی مستقر هستند.
ایالات متحده آمریکا نام ۳۷ شرکت در نقاط مختلف جهان را به اتهام همکاری با "ستاد اجرایی فرمان امام خمینی" به فهرست سیاه تحریمها اضافه کرد. این شرکتها از جمله در ایران، آلمان، کرواسی و آفریقای جنوبی مستقر هستند.
وزارت خزانهداری آمریکا روز سهشنبه (۴ ژوئن/۱۴ خرداد) اعلام کرد که "ستاد اجرایی فرمان امام" و ۳۷ شرکت وابسته به آن به دلیل همکاری با دولت ایران و کمک به دور زدن تحریمهای بینالمللی علیه این کشور به فهرست سیاه اضافه شدهاند. آمریکا داراییهای این ستاد و شرکتهای وابسته به آن را مسدود کرده است.
ستاد اجرایی فرمان امام خمینی به طور مستقیم تحت نظر آیتالله خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی، اداره میشود.
وزارت خزانهداری آمریکا در اطلاعیهای اعلام کرده است که این شرکتها با خرید و فروش املاک و مستغلات، از جمله اموال مصادره شده از ایرانیانی که به طور دائم در کشور اقامت ندارند، به دور از نگاه مردم ایران و نهادهای بینالمللی، سرمایهگذاریهای عظیم ثبتنشده و غیررسمی را به نفع حکومت ایران انجام میدهند.
معاملات وابستگان به حکومت ایران
در این اطلاعیه آمده است که بهرغم وابستگی این شرکتها به دولت ایران، مالکان آنها افراد غیر ایرانی و یا شماری از ایرانیان وابسته به حکومت در خارج از کشور هستند. آنها توانستهاند از طریق این شرکتها معاملاتی را به نفع حکومت ایران در اروپا و دیگر نقاط جهان صورت دهند.
دیوید کوهن، معاون وزارت خزانهداری آمریکا گفته است: «در حالیکه سردمداران حکومت ایران میکوشند تا میلیاردها دلاری را که به پشتوانه مردم ایران به دست آوردهاند، مخفی کنند، وزارت خزانهداری به افشای تلاشهای حکومت ایران برای فرار از تحریمها و انزوای بینالمللی ادامه خواهد داد و اقدامات لازم علیه آن را اتخاد خواهد کرد.»
شماری از ۳۷ شرکتی که نامشان به فهرست تحریمهای آمریکا اضافه شده در آلمان، کرواسی و آفریقای جنوبی مستقر هستند.
آمریکا به تازگی تحریمهای جدیدی را علیه پول ملی و صنعت خودروسازی ایران وضع کرد.
روز دوشنبه (۳ ژوئن/۱۳ خرداد) یکی از سخنگویان کاخ سفید در همین زمینه اعلام کرد، براساس حکم صادر شده از سوی باراک اوباما، رئیسجمهوری آمریکا، موسسات مالی که اقدام به داد و ستد با ریال ایران کنند و یا حساب بانکی با واحد پولی ملی ایران افتتاح کنند، شامل تحریمهای جدید آمریکا میشوند.
واشنگتن: برای جنگ با داعش در عراق با ایران همکاری نخواهیم کرد
کوری به کوری میگوید زرتی به چشمت : علتش را رنگی کرده ام
جان کری، وزیر امور خارجه آمریکا روز دوشنبه 15 سپتامبر اعلام کرد که کشورش در جنگ با گروه دولت اسلامی موسوم به داعش با ایران همکاری نخواهد کرد.
کری که برای شرکت در کنفرانس امنیت و صلح در پاریس بسر می برد، گفت که واشنگتن برای گفتگو با ایران در باره مبارزه با تروریسم در مناطق دیگر بغیر از عراق آمادگی دارد و این گفتگو ها ممکن است در آینده برگزار شود.
علی خامنه ای، رهبر ایران، روز دوشنبه گفته بود که مایل به مشارکت در گفتگوهای بین المللی برای مبارزه با داعش نیست.
خامنه ای، هنگام خروج از بیمارستانی که برای عمل پروستات در آن بستری شده بود، گفت: "از چندی پیش ایالات متحده آمریکا از طریق سفیر خود در بغداد تقاضای همکاری در مبارزه با داعش را کرده بود، و ما این همکاری را رد کردیم زیرا دستان آمریکا به خون آغشته است. آنها این خواسته خود را با وزیر امور خارجه ما هم مطرح کرده بودند، که آقای ظریف هم با این خواسته موافقت نکرد."
هم اکنون کنفرانسی برای ایجاد یک ائتلاف بین المللی برای مبارزه با داعش در شهر پاریس فرانسه در جریان است. در این
کری که برای شرکت در کنفرانس امنیت و صلح در پاریس بسر می برد، گفت که واشنگتن برای گفتگو با ایران در باره مبارزه با تروریسم در مناطق دیگر بغیر از عراق آمادگی دارد و این گفتگو ها ممکن است در آینده برگزار شود.
علی خامنه ای، رهبر ایران، روز دوشنبه گفته بود که مایل به مشارکت در گفتگوهای بین المللی برای مبارزه با داعش نیست.
خامنه ای، هنگام خروج از بیمارستانی که برای عمل پروستات در آن بستری شده بود، گفت: "از چندی پیش ایالات متحده آمریکا از طریق سفیر خود در بغداد تقاضای همکاری در مبارزه با داعش را کرده بود، و ما این همکاری را رد کردیم زیرا دستان آمریکا به خون آغشته است. آنها این خواسته خود را با وزیر امور خارجه ما هم مطرح کرده بودند، که آقای ظریف هم با این خواسته موافقت نکرد."
هم اکنون کنفرانسی برای ایجاد یک ائتلاف بین المللی برای مبارزه با داعش در شهر پاریس فرانسه در جریان است. در این
کنفرانس ده کشور منطقه ای و جهانی موافقت خود را برای تشکیل این ائتلاف جهانی اعلام کرده اند
خود قضاوت کنید چه کسی دستش به خون وجنایت وخیانت آغشته است ؟ دولت آمریکا که برای منافع ملی خود تلاش میکند یا خامنه ای دزد وجانی وخیانتکار که برای منافع شخصی خود دست بهر جنایتی زده میزند وخواهد زد.
حیدر العبادی نخست وزیرعراق تابعیت بریتانیایی خود را پس داد
حیدر العبادی نخست وزیر عراق اعلام کرد که تابعیت بریتانیایی خود را که به عنوان تابعیت دوم خود داشته است، ترک کرد. وی تا قبل از نخست وزیر شدن دارای دو تابعیت عراقی و بریتانیایی بود.
العبادی در صفحات شبکه های اجتماعی فیسبوک و توییتر خود تاکید کرد: "من پیش از معرفی کابینه خود به مجلس ، تابعیت بریتانیایی خود را ترک کردم".
وی افزود: "قانون اساسی عراق داشتن دو تابعیت برای مقامات مهم کشور را ممنوع می کند. اما این ماده قانون اساسی برای اجرایی شدن، نیاز به تصویب مجلس دارد که هنوز این کار انجام نگرفته است".
این ترک تابعیت، اولین نوع خود بین مقامات ارشد عراقی خواهد بود که به نفع تابعیت اصلی عراقی ، تابعیت دوم خود را ترک می کند.
العبادی در صفحات شبکه های اجتماعی فیسبوک و توییتر خود تاکید کرد: "من پیش از معرفی کابینه خود به مجلس ، تابعیت بریتانیایی خود را ترک کردم".
وی افزود: "قانون اساسی عراق داشتن دو تابعیت برای مقامات مهم کشور را ممنوع می کند. اما این ماده قانون اساسی برای اجرایی شدن، نیاز به تصویب مجلس دارد که هنوز این کار انجام نگرفته است".
این ترک تابعیت، اولین نوع خود بین مقامات ارشد عراقی خواهد بود که به نفع تابعیت اصلی عراقی ، تابعیت دوم خود را ترک می کند.
برای اولین بار مخالفان اسد وارد قلب دمشق شدند
عصر روز دوشنبه 15-9-2014 مانند روزهای دیگر دمشق پایتخت سوریه یک روز عادی نبود. مخالفان رژیم اسد برای اولین بار توانستند با حمله به منطقه قدیمی "الزاهره" در قلب دمشق نیروهای رژیم اسد را غافلگیر کنند.
به گزارش دیده بان حقوق بشر سوریه، 5 تن از گردان های مخالفان رژیم اسد و جبهه "النصره" در این حمله کشته شدند. همچنین شماری از نیروهای اسد نیز در این درگیری کشته شدند.
در همین حال فعالان سوری از تلاش گروه های مخالف از اردوگاه یرموک برای نفوذ به ناحیه میدان دمشق خبر دادند .
طبق این گزارش درگیری در این ناحیه تا هنوز ادامه دارد.
تلویزیون دولتی سوریه به نقل از مقامات مسئول رژیم اسد گزارش داد ، در اثر تلاش گروه های مسلح برای نفوذ به دمشق شماری از سربازان این کشور کشته و زخمی شدند.
گفتنی است که ماه گذشته گروهی به نام "اتحاد اسلامی سربازان شام" با انتشار بیانیه ای تصویری اعلام کرده بودند که حملات خود را در قلب دمشق آغاز خواهند کرد.
این گروه در بیانیه خود گفته بودند ، " کاخ ریاست جمهوری، مراکز نظامی و امنیتی" را مورد هدف قرار خواهند داد.
این گروه همچنین تهدید کرده بود مراکز امنیتی ، پایگاه های موشکی مستقر در ناحیه مسکونی "المزه" 86 و کاخ ریاست جمهوری را مورد حهدف ملات خود قرار خواهد داد.
این گروه همچنین از اهالی دمشق خواست که از نزدیک شدن این مناطق خودداری کنند.
هشدار آمریکا به رژیم اسد: از هواپیماهای ما برحذر باش
یک مقام بلند پایه آمریکایی روز دوشنبه 15-9-2014 به رژیم اسد هشدار داد که از تعرض به هواپیماهای تجسسی آمریکا برفراز خاک سوریه خودداری کند.
این مقام آمریکایی که نخواست نامش فاش شود، افزود: "ما محل های اختفای سیستم دفاع ضد هوایی شما را می دانیم که کجا هستند. اگر به سوی هواپیماهای تجسسی ما تعرضی صورت گیرد، شدیدا به آن پاسخ خواهیم داد. نیروی هوایی آمریکا هنوز هیچ عملیاتی در خاک سوریه انجام نداده است".
این هشدار پس از آن اعلام صادر می شود که روز چهارشنبه گذشته، رئیس جمهوری آمریکا اعلام کرد که آمریکا آماده است بدون همکاری دمشق، به مواضع "داعش" در سوریه حمله کند. وی افزود، رژیم اسد، مشروعیت خود را از دست داده است به همین دلیل نمی توانیم با آن رژیم همکاری کنیم. پس از تصویب اوباما با حملات هوایی ارتش آمریکا به مواضع داعش در خاک سوریه، این سئوال مطرح شد که واکنش رژیم اسد در مقابل این حملات چه خواهد بود؟
مقامات بلند پایه آمریکایی که با خبرنگاران صحبت می کردند، گفتند: "اسد حق دخالت در عملیات ما را ندارد. ما تمام محل های استقرار سیستم های فرماندهی، کنترل و دفاع هوایی سوریه را می دانیم. اگر واکنشی از سوی آنها انجام گیرد که هواپیماهای ما را به خطر اندازد، در آنصورت تمام سیستم دفاع هوایی سوریه در معرض ریسک نابودی قرار خواهد گرفت".
واشنگتن در نظر دارد با آموزش نیروهای میانه رو مخالف اسد و تجهیز آنها با سلاح های پیشرفته، مناطق آزاد شده از دست داعش پس از بمباران به آنها واگذار کند.
نیروی هوایی ایالات متحد تاکنون بیش از 160 بار مواضع داعش را در عراق بمباران کرده است، اما برغم دستور اوباما مبنی بر حمله به مواضع داعش در سوریه، هنوز حمله ای در آنجا علیه این گروه تندرو صورت نگرفته است.
این مقام آمریکایی که نخواست نامش فاش شود، افزود: "ما محل های اختفای سیستم دفاع ضد هوایی شما را می دانیم که کجا هستند. اگر به سوی هواپیماهای تجسسی ما تعرضی صورت گیرد، شدیدا به آن پاسخ خواهیم داد. نیروی هوایی آمریکا هنوز هیچ عملیاتی در خاک سوریه انجام نداده است".
این هشدار پس از آن اعلام صادر می شود که روز چهارشنبه گذشته، رئیس جمهوری آمریکا اعلام کرد که آمریکا آماده است بدون همکاری دمشق، به مواضع "داعش" در سوریه حمله کند. وی افزود، رژیم اسد، مشروعیت خود را از دست داده است به همین دلیل نمی توانیم با آن رژیم همکاری کنیم. پس از تصویب اوباما با حملات هوایی ارتش آمریکا به مواضع داعش در خاک سوریه، این سئوال مطرح شد که واکنش رژیم اسد در مقابل این حملات چه خواهد بود؟
مقامات بلند پایه آمریکایی که با خبرنگاران صحبت می کردند، گفتند: "اسد حق دخالت در عملیات ما را ندارد. ما تمام محل های استقرار سیستم های فرماندهی، کنترل و دفاع هوایی سوریه را می دانیم. اگر واکنشی از سوی آنها انجام گیرد که هواپیماهای ما را به خطر اندازد، در آنصورت تمام سیستم دفاع هوایی سوریه در معرض ریسک نابودی قرار خواهد گرفت".
واشنگتن در نظر دارد با آموزش نیروهای میانه رو مخالف اسد و تجهیز آنها با سلاح های پیشرفته، مناطق آزاد شده از دست داعش پس از بمباران به آنها واگذار کند.
نیروی هوایی ایالات متحد تاکنون بیش از 160 بار مواضع داعش را در عراق بمباران کرده است، اما برغم دستور اوباما مبنی بر حمله به مواضع داعش در سوریه، هنوز حمله ای در آنجا علیه این گروه تندرو صورت نگرفته است.
۱۳۹۳ شهریور ۲۴, دوشنبه
۱۳۹۳ شهریور ۲۳, یکشنبه
کارشکنی ايران در روند تشکیل ائتلاف بین المللی علیه داعش
ایران به طور علنی در روند تشکیل ائتلافی بین المللی برای جنگ علیه گروه تروریستی "داعش" کارشکنی می کند.
موضع گیری ایران در کنار مسکو و دمشق و در آستانه برگزاری کنفرانس بین المللی پاریس اعلام می شود. علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران روز شنبه 13 سپتامبر اعلام کرد، آمریکا به بهانه مبارزه با تروریسم به دنبال تداوم یک جانبه گرایی و نقض حاکمیت کشورها است.
به گفته برخی کارشناسان، تهران و مسکو تلاش می کنند، کشورهای غربی و عربی را وادار به پذیرش رژیم بشار اسد کنند. اما کشورهای غربی و عربی بویژه سعودی به شدت با مشارکت رژیم اسد در جنگ علیه داعش مخالفند.
در کنفرانس پاریس که روز دوشنبه با حضور نمایندگانی از کشورهای شورای همکاری خلیج، مصر، ترکیه، برخی کشورهای اروپایی و آمریکا برگزار خواهد شد، قرار است نقش هر کدام از کشورهای شرکت کننده در جنگ علیه داعش، تعیین و بررسی شود.
در حالی که در این روزها از جده تا پاریس و از پایتخت های عربی شمال آفریقا تا واشینگتن همه برای تشکیل یک اتحاد بین المللی گسترده با هدف از بین بردن سازمان تروریستی داعش در عراق و سوریه و خاورمیانه تلاش می کنند، موضعگیری ایران درست برخلاف این روند بوده است.
در راستای این تلاش ها جان کری، وزیر امور خارجه آمریکا برای شرکت در کنفرانس روز یکشنبه وارد پاریس شد.
به گزارش العربیه، یک منبع دیپلماتیک که نخواست نامش فاش شود، گفت که کنفرانس پاریس به پیشنهاد 20 کشور برگزار شده تا ایفای نقش هر کدام از کشورهای شرکت کننده در جنگ علیه داعش را به طور دقیق بررسی کند.
در همین حال وزیر خارجه آمریکا در چارچوب تلاش هایش برای ایجاد یک ائتلاف بین المللی گسترده، قبل از سفر به پاریس در قاهره با عبد الفتاح السیسی، رئیس جمهور مصر و سامح شکری وزیر امور خارجه این کشور ملاقات کرد.
وی پس از این ملاقات در یک کنفرانس مطبوعاتی با همتای مصری خود گفت: "مصر در خط مقدم مبارزه با تروریسم در خاورمیانه قرار دارد".
در چارچوب تلاش های بین المللی علیه تروریسم در خاورمیانه، تونی ابوت، نخست وزیر استرالیا نیز اعلام کرد، کشور متبوعش برای مشارکت فعالانه در این جنگ نیروی نظامی و جنگنده به عراق ارسال می کند.
تونی ابوت گفت در پاسخ به درخواست رسمی ایالات متحده آمریکا، استرالیا 600 کارشناس و مشاور نظامی به عراق اعزام خواهد کرد تا در عملیات نظامی علیه داعش شرکت کنند.
موضعگیری ایران، روسیه و رژیم سوریه
به موازات تلاش های گسترده بین المللی برای ایجاد ائتلافی قوی برای از بین بردن داعش، ایران، روسیه و سوریه برای کارشکنی و سنگ اندازی در روند تشکیل این ائتلاف کمرهمت بسته و هر کدام به نوعی با چنین ائتلافی بر علیه داعش اعلام مخالفت کرده اند.
موضعگیری ایران از زبان دبیرکل شورای امنیت ملی علی شمخانی اعلام شد. دبیر کل شورای امنیت ملی با اعلام اینکه آمریکا به بهانه مبارزه با تروریسم به دنبال تداوم یک جانبه گرایی و نقض حاکمیت کشورها است، به طور تلویحی با تشکیل ائتلاف علیه داعش مخالفت کرد.
دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: "تلاش آمریکا برای ایجاد ائتلاف ضد تروریسم با همراهی برخی کشورهایی که خود از تامین کنندگان اصلی تروریست ها بوده اند مشکوک و غیر شفاف است. آمریکا به بهانه مبارزه با تروریسم به دنبال تداوم یک جانبه گرایی و نقض حاکمیت کشورها است."
به گزارش دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی، "علی شمخانی" در جلسه شورای عالی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم افزود: اقدام آمریکا در مسیر منحرف کردن افکار عمومی جهانی نسبت به نقش محوری این کشور و حامیان آن در ایجاد، تجهیز و توسعه گروه های تروریستی به بهانه سرنگونی حکومت قانونی سوریه است.
خانم بثینه شعبان مشاور سیاسی و رسانه ای بشار اسد ساعاتی پس از سخنرانی شمخانی با ابراز خرسندی از موضعگیری همپیمان خود ایران گفت: "استراتژی اوباما برای جنگ علیه داعش ضعیف و غیر واقعی است".
بثینه درعین حال از ابراز تمایل رژیم اسد برای مشارکت در جنگ علیه داعش خبر داد. از سوی دیگر رسانه های دولتی از زبان مسئولان سوری نقل کردند که ارتش اسد هر جنگنده ای که بدون اجازه وارد حریم هوایی این کشور شود، مورد هدف پدافند هوایی قرار خواهد داد.
مسکو نیز در چارچوب تلاش برای تضعیف ائتلاف بین المللی علیه داعش در بیانیه ای وزارت امور خارجه خود اعلام کرد، حملات هوایی در سوریه و عراق بدون اجازه شورای امنیت یک عمل تجاوز کارانه و نقض قوانین بین المللی خواهد بود.
۱۳۹۳ شهریور ۲۲, شنبه
پرفسور مسعود انصاری
ستاره دیگر که از آسمان ادب ایران به ابدیت پیوست پرفسور مسعود انصاری روشنگری مبارز و اسلام شناسی متبحر بودند که بانوشتهای خود خدمات ارزنده ای به ایرانیان نمودند بآنانیکه قصد داشتند تا باصالت خود پی ببرند وبانانیکه با آمدن جمهوری جهل وجنون جنایت درک نمودند که اسلام چیست وچگونه میشود با استفاده از آیات قرآنی حق را نا حق ونا حق را حق جلوه داد راهنمائی ارزشمند و استادی میهن پرست بود فقدان این اسطوره مبارزه را به همه آنانیکه عشق به ایران دارند دل آرامی میگویم روحش شاد وراهش پر رهرو باد
لندن 13/09/2014 پاشائی
پرفسور مسعود انصاری اسلام شناسیکه نامش همیشه جاوید است از میان ما رفت
مرد نکونام نميرد هرگز
بنا بر ایمیل رسیده از جانب جاوید ایران
غم انگیز و وحشتناک درگذشت دکتر مسعود انصاری اکنون به من رسید
يک گنجينه خرد ديگر از ميان ما رفت.
اما بدترين خبر امروز سپتامبر13 درگذشت پرفسور مسعود انصاری است. گرچه هنوز نمی توان اين درگذشت را يک درگذشت معمولی دانست ولی ما دوباره یکی از روشنگران فرهيخته و مبارز خود را از دست دادیم. ...
پروفسور انصارى ناهيد شيد = آدينه (٢١ شهريور2553 برابر با 12 سپتامبر 2014) بطور ناگهانی در گذشت. پروفسور مسعود انصارى يكى از نام آوران جنبش مبارزاتى رهايى از اسلام بود با پژوهش و كتابهاى بسيار خوب در مورد اسلام و محمد يکی از نستوه مبارزان ايرانی بود.
دکترمسعود انصاری دارای دانشنامه حقوق دررشته قضایی از دانشکده حقوق وعلوم سياسی دانشگاه تهران، دانشنامه فوق ليسانس در روابط بين الملل از دانشگاه لندن و سه دانشنامه دکتری است. دو دانشنامه دکتری او در رشته علوم سياسی يکی از دانشگاه حقوق وعلوم سياسی دانشگاه تهران وديگری از دانشگاه جورج واشنگتن آمريکا و سومين دانشنامه خودرا در رشته هيپنوتراپی از دانشگاه آمريکایی هيپنو تراپی آمريکن پاسيفيک دريافت داشته است.
او همچنين دارای دانشنامه دکترای ديگری از دانشگاه آمريکایی بيروت است.
دکتر مسعود انصاری دارای 35 کتاب (برخی در دو جلد) نوشته، برگردان کرده ويا پژوهش کرده است. کتاب های پروفسور مسعود انصاری در رشته های حقوق، علوم سياسی، روانشناسی، علوم اجتماعی، و به ويژه اسلام والهيات است. وی بيش از 300 نوشته پژوهشی روانی اجتماعی به زبان های پارسی، وانگليسی دارد- کتاب ناسيوناليسم او برنده جايزه بهترين کتاب سال در سال 1346 بوده است.
پروفسور مسعود انصاری عضو جامعه حقوقدانان بين المللی، جامعه دانشمندان علوم سياسی آمريکا، انجمن بين المللی جرم شناسی، هييت مشورتی انجمن آمريکایی هيپنوتراپيست های حرفه ای و سازمان آمريکایی Council of Professional Hypnosis Organizations بود.
فرايند سالهای تدريس وپژوهش های پروفسور مسعود انصاری در دانشگاه های ايران، لندن، دانشگاه آمريکایی بيروت، دانشگاهی در ژاپن، دارای امتياز ها ودرجه های عالی بوده است.
وی صاحب جايزه Phi Beta Kappa در سال 1987، وسه جايزه علمی President’s Award از سازمان علمی «NGH» در سال 1991 و دو جايزه از سازمان NATH در سالهای 1995 و 1999 بود.
از کتاب ها و نوشته های ايشان میتوان:
ناسيوناليسم ومبارزات ضد استعماری کشورهای آفريقای شرقی
نقش روحانيت در تاريخ معاصر ايران
مرز های نو در روانشناسی
روانشناسی قمار بازی وعلل ودرمان آن
باز شناسی قرآن
کورش بزرگ و محمد ابن عبدالله
شيعه گری و امام زمان
روز قيامت در اسلام
الله اکبــــــــــــــر
کشتار 67
دادگاه عدل مردمی (نمايشنامه)
سرزمين محکوم
پول خون
اسلام ومسلمانی
قرآن وحديث در تصوير
وووو
اشتراک در:
پستها (Atom)