۱۳۹۳ آبان ۹, جمعه
سوزان رایس: ایران حامی تروریسم تلاش میکند به بمب اتم دست یابد
سوزان رایس مشاور امنیت ملی دولت آمریکا میگوید که در مذاکرات هستهای با ایران، توافق مقدماتی به دست آمده اما شانس دست یابی به توافق نهایی۵۰ درصد یا کمتر است. او همچنین ایران را کشور حامی تروریسم توصیف کرد که تلاش میکند به بمب اتمی دست یابد.
به گزارش خبرگزاری آناتولی ترکیه، سوزان رایس در حاشیه نشستی در واشنگتن تصریح کرد: «امکان دست یابی به توافق در مذاکرات هسته ای میان گروه ۵+۱ و ایران،۵۰ درصد یا کمتر است.»
او تاکید کرد: «آمریکا دارای روابط بسیار سخت و مملو از مشکلات با ایران است.»
رایس در تعریف حکومت ایران گفت: «ایران یک کشور حامی تروریسم است که برای نابودی ثبات در کشورهای همسایه و منطقه اش تلاش می کند و تمایل دارد بمب اتمی داشته باشد.»
خانم رایس ادامه داد که آمریکا که با ایران درباره برنامه هستهایاش به توافق مقدماتی دست یافته است که می تواند پایه قوی برای دست یابی به توافق همه جانبه (نهایی) باشد و ایران را به طور کامل از دست یابی به بمب اتمی منع کند.
این مقام ارشد آمریکایی ادامه داد: «مذاکرات هسته ای میان ایران و گروه ۵+۱ در روز ۲۴ ماه آینده به مرحله مهمی میرسد. در این تاریخ مهلت مذاکرات به پایان می رسد. اگر بتوانیم تا این تاریخ با ایران به توافق برسیم به میزان زیادی موفق شدهایم آمریکاییها و منطقه را امنتر کنیم.»
گروه ۱+۵ را آمریکا، بریتانیا، فرانسه، روسیه و چین، پنج کشور عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل متحد به علاوه آلمان تشکیل میدهند.
غرب ایران را متهم به تلاش برای دستیابی به بمباتم میکند از این رو تحریمهای یک جانبه ای علیه این کشور وضع کرده. ایران در مقابل بر صلحآمیز بودن برنامه هستهای خود اصرار دارد.
هدف از مذاکرات، اطمینان از صلح آمیز بودن برنامه هستهای ایران و در مقابل پایان دادن به تحریمهای اعمال شده علیه این کشور است.
خبرگزاری هرانا – ۱۱۵ کارگر شرکت زغالسنگ معدنجو در یک هفته گذشته از کار اخراج شدند.
به گزارش هرانا به نقل از ایلنا؛ این کارگران دو روز قبل (سهشنبه ۶ آبان) به دلیل تعویق سه ماه حقوق و شیوه اجرای تعدیل نیرو در شرکت زغال سنگ معدن جو، مقابل فرمانداری زرند تجمع کرده بودند.
یکی از کارگران اخراجی شرکت معدنجو در گفتگو با ایلنا، شیوه اجرای تعدیل نیرو در شرکت زغال سنگ معدن جو و تعویق در پرداخت مطالبات (عدم دریافت دستمزد از سه ماه گذشته تا کنون) را از دلایل اصلی اعتراضات کارگران این شرکت بر شمرد و گفت: از هفتهٔ گذشته تا کنون معدن تعطیل شده و درخواست ما این بود که کارگران اخراجی را به معدن برگردانند و معوقات چند ماهه را پرداخت کنند.
از ابتدای امسال تا کنون مسئولین این شرکت در سه مرحله کارگران را اخراج کردهاند و دلیل این امر را ورشکستگی شرکت و قیمت پایین فروش زغال سنگ در بازار عنوان کردهاند.
این کارگر اخراجی از پیگیری مطالباتشان در روزهای آینده خبر داد و گفت: علی رغم پیگیریهای نماینده کارگری و سایر کارگران اخراجی شرکت معدجو هیچ مقام مسولی صدای ما را نمیشنود و شرایط ما برای تامین هزینهٔ روزمره با توجه به طولانی شدن پرداخت معوقات روز به روز بدتر میشود. از هفتهٔ گذشته تا کنون هر روز از ساعت ۵ و ۳۰ دقیقه صبح تا ساعت ۹ به همراه سایر کارگران اخراجی در معدن جمع میشویم تا یکی از مسولین پاسخ گوی مطالباتمان باشد اما تاکنون هیچ اقدام عملی از سوی انان صورت نگرفته است.
اخراج در چند مرحله ادامه مییابد
در این رابطه یکی از نمایندگان کارگری شرکت معدنجو ابه ایلنا گفت: یک روز پس از تجمع کارگران در برابر فرمانداری زرند مسولین شرکت با بیان اینکه ما تنها قادر به پرداخت معوقات یک ماه از این سه ماه هستیم گفتند تا انتهای امسال مجددا در چند مرحله تعدیل نیرو خواهیم داشت.
وی گفت: مسولان شرکت با سوء استفاده از قراردادهای سفید امضا کارگران را استثمار میکنند و با وعدههای توخالی چون دریافت طلبهای مالی شرکت و پرداخت معوقات از آنها میخواهند برای تامین زغال سنگ مورد نیاز شرکت در معدن بمانند و کار کنند. امری که با توجه به محقق نشدن هیچ کدام از این وعدهها از سوی کارگران غیرقابل قبول است.
این نماینده کارگری در ادامه از پیگیری اداره کار شهرستان زرند برای پرداخت مطالبات کارگران خبر داد و گفت: وعدههایی از سوی اداره کار زرند به ما داده شده که امیدواریم با پیگیریهای ما محقق شود.
گفته میشود بدهی شرکتهای دولتی چون ذوب اهن و پایین بودن نرخ فروش زغال سنگ در بازار عامل اصلی تعویق در پرداخت حقوق به کارگران است. در حال حاضر ۴۷۰ کارگر در این شرکت مشغول بکار هستند و قرار است ۱۲۰ نفر از این افراد نیز در آینده تعدیل شوند.
پدرخوانده مافیای مخوف آخوندی در حال جان کندن
به گزارش دیگربان، آخوند عباس واعظ طبسی، تولیت آستان قدس رضوی به یک بیماری سخت مبتلا شده و بی سر و صدا به یکی از بیمارستانهای آلمان انتقال یافته است.
عباس واعظ طبسـی (متولد ۱۳۱۴، مشهد) تولیت آستان قدس رضوی، نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی، مدیر عالی حوزه علمیه خراسان ، عضو مجلس خبرگان رهبری و مجمع تشخیص مصلحت نظام است.آخوند طبسـی قدرت و ثروت خود را مدیون کنترل یکی از مهمترین مناطق مذهبی ایران یعنی حرم علی بن موسی الرضا است. در طی سالهای پس از انقلاب ۱۳۵۷، درآمد حاصل از زائرین و وقفکنندگان، بنیاد آستان قدس رضوی را به یک تشکیلات اقتصادی چندبیلیون دلاری تبدیل کردهاست که مجری شرکتهای خودروسازی، کشاورزی و بسیاری از تشکیلات اقتصادی دیگر است.
به گزارش ویکی پدیا؛ موسسه ایران فوکس با تخمین زدن ثروت واعظ طبسی، او را یکی از بزرگترین ثروتمندان ایران به حساب میآورد.
بشناسید واعظ طبسی این سلطان خراسان را!
سایت گفتنی ها: طرح گسترش منزل آقای طبسی ظاهرا از طرح گسترش حرم امام رضا هم پیشی گرفته است! اما چه خوب بود که آقای طبسی به جای ساختن این قصر باشکوه با نام و کلاه شرعی حسینه پر زرق و برق کمی به فکر ساخت سر پناهی برای کارتن خوابها و کنار پیاده رو خوابها و زاغه نشین های اطراف مشهد باشد.
خوب است آقای طبسی به جای ساخت مدارس غیر انتفاعی در شهرها که فقط قشر خاصی قادر به تحصیل در آن هستند به فکر برپایی مدارسی برای روستاهای دور افتاده باشد که بچههای آنها در طویله مشغول کسب علم هستند.
خوب است آقای طبسی به جای ساخت هتل بیمارستانهای چشم دشمن کور کن که فقط اشراف زادههای خاندانهای متمول قادر به استفاده از خدمات آن هستند به فکر تجهیزدرمانگاههای بی امکانات شهرها و روستاها باشد.
جا دارد آقای طبسی به جای اضافه کردن گارد شخصی و محافظان خود کمی در شهر بدون محافظ بگردد تا عکسالعمل مردم را با چشم خود ببیند و ببیند که در شهر چه خبر است البته نه از پشت شیشههای دودی.
خوب است آقای طبسی به جای قبول مسئولیت چند شغل از جمله تولیت آستان قدس، رئیس حوزه علمیه استان، عضویت در مجلس خبرگان، عضویت در مجلس تشخیص مصلحت نظام و… که انجام درست هر کدام از این منصبها از عهده یک تیم هم به خوبی بر نمیآید کمی به فکر جوانان بیکار این شهر باشد
بهتر است آقای طبسی به جای پهن کردن سفره مخصوص حضرتی در مهمان سرای امام رضا علیهالسلام برای دار و دسته جناب …، کمی به فکر بچه یتیمهای دور و بر حرم باشد. یک سوم جمعیت مشهد حاشیه نشین هستند.
نروژ به بغداد و اربیل نیروهای ویژه اعزام می کند
دولت نروژ روز پنج شنبه 30-10-2014 اعلام کرد که برای حمایت و آموزش نیروهای عراقی در جنگ علیه داعش 120 نیروی ویژه به این کشور اعزام می کند.
"ارنا سولبرگ" نخست وزیر نروژ در یک کنفرانس خبری تاکید کرد: "نیروهای نروژی فقط به مشاوره و آموزش نیروهای عراقی و کرد خواهند پرداخت و در میدان های جنگ شرکت نخواهند کرد".
"ینی اریکسون سوریدی" وزیردفاع نروژ از سوی دیگر در کنفرانس خبری خود اعلام کرد: " نیمی از این نیروها به بغداد برای مشوره و حمایت از نیروهای عراقی مستقر خواهند شد و نیم دیگر به موصل برای آموزش نیروهای کرد، اعزام خواهند شد. مدت ماموریت این نیروها در مرحله اول برای یک سال خواهد بود اما در صورت ضرورت، مدت ماموریت آنها قابل تمدید خواهد بود".
نخست وزیر نروژ تاکید کرد: "برای مبارزه علیه داعش همزمان با استفاده از همه امکانات دیپلماسی، استفاده از گزینه نظامی نیز ضرورت دارد".
این تصمیم دولت دست راستی نروژ از حمایت همه احزاب حاضر در پارلمان این کشور از جمله حزب سوسیالیستی و بزرگ کارگر که در اپوزیسیون است، نیز برخوردار می باشد.
"ارنا سولبرگ" نخست وزیر نروژ در یک کنفرانس خبری تاکید کرد: "نیروهای نروژی فقط به مشاوره و آموزش نیروهای عراقی و کرد خواهند پرداخت و در میدان های جنگ شرکت نخواهند کرد".
"ینی اریکسون سوریدی" وزیردفاع نروژ از سوی دیگر در کنفرانس خبری خود اعلام کرد: " نیمی از این نیروها به بغداد برای مشوره و حمایت از نیروهای عراقی مستقر خواهند شد و نیم دیگر به موصل برای آموزش نیروهای کرد، اعزام خواهند شد. مدت ماموریت این نیروها در مرحله اول برای یک سال خواهد بود اما در صورت ضرورت، مدت ماموریت آنها قابل تمدید خواهد بود".
نخست وزیر نروژ تاکید کرد: "برای مبارزه علیه داعش همزمان با استفاده از همه امکانات دیپلماسی، استفاده از گزینه نظامی نیز ضرورت دارد".
این تصمیم دولت دست راستی نروژ از حمایت همه احزاب حاضر در پارلمان این کشور از جمله حزب سوسیالیستی و بزرگ کارگر که در اپوزیسیون است، نیز برخوردار می باشد.
فرستاده ویژه سازمان ملل خواستار ایجاد مناطقی "امن" در سوریه شد
استفان دی مستورا، فرستاده ویژه سازمان ملل متحد به سوریه روز پنجشنبه 30-10-2014 خواستار ایجاد مناطقی " امن " و خالی از درگیری و نزاع جهت ارسال کمک های انسانی به سوری ها آواره شد.
وی پس از پایان دیدارش با اعضای شورای امنیت سازمان ملل متحد، در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت:" او برای صلح در سوریه طرحی ندارد، اما "طرح اقدام" به منظور کاهش درد و رنج مردم سوریه، پس از سه سال جنگ، برنامه اوست.
فرستاده ویژه سازمان ملل افزود :" شهر حلب می تواند جای مناسبی برای یک منطقه خالی از جنگ و درگیری باشد".
وی ادامه داد: "ما برای متوقف کردن جنگ و درگیری در منطقه حلب باید اقدام کنیم تا فرصتی برای بهبود وضعیت انسانی ساکنان آن مناطق داشته باشیم تا مردم آنجا احساس کنند که در شرایط امن زندگی می کنند".
با آغاز درگیری ها در سوریه، سال 2011 نیمسه شرقی شهر حلب در تابستان سال 2012 به کنترل مخالفان درآمد از آن تاریخ تاکنون این شهر تاریخی عملا به دومنطقه تقسیم شده است.منطقه غربی را نیروهای اسد و منطقه شرق را مخالفان اسد کنترل می کنند.
فرستاده ویژه سازمان ملل پیش از اینکه گزارش خود را به شورای امنیت سازمان ملل متحد ارائه دهی از ایران و روسیه که از رژیم اسد حمایت می کنند، دیدار کرده بود.
از سوی دیگر بشار الجعفری، سفیر سوریه در سازمان ملل متحد، در واکنش به پیشنهادی فرستاده ویژه سازمان ملل، گفت:" که دولت متبوعش آماده است تا پیشنهاد دی مستورا ، را بررسی کند".
نماینده سوریه در سازمان ملل افزود :"البته ما خواستار اطلاعات بیشتری در باره جزئیات این طرح هستیم".
۱۳۹۳ آبان ۸, پنجشنبه
دستکم پنجهزار اسیدپاش سازماندهی شده اند
دیگربان: علی سلیمزاده٬ دبیر ستاد احیای امر به معروف قم از سازماندهی پنج هزار آمر به معروف و ناهی از منکر در این شهر خبر داده است.
آقای سلیمزاده با اعلام این خبر گفته امر به معروف و نهی از منکر در جامعه برتر از «جهاد» است و «جهاد» در مقایسه با امر به معروف مانند قطرهای در برابر دریا است.چند روز پیش نیز فتحالله جمیری٬ فرمانده سپاه استان بوشهر از آموزش و سازماندهی ۴۰۰ تیم در زمینه امر به معروف و نهی از منکر در این استان خبر داده بود.
ریاست کل ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر بر عهده احمد جنتی دبیر شورای نگهبان است و در هر استان نیز نماینده علی خامنهای ریاست این ستاد را بر عهده دارد.
محمد سعیدی امام جمعه شهر قم نیز ریاست ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر این شهر را بر عهده دارد.
این ستاد در سال ۱۳۷۳ از سوی علی خامنهای به نام ستاد «احیای امر به معروف و نهی از منکر» نامگذاری شده است.
پلیس ايران: بازداشت شدگان تظاهرات عليه اسيد پاشى "ضد انقلاب" هستند
پلیس ایران ادعا کرد تعدادى از بازداشت شدگان تظاهرات عليه اسیدپاشی در اصفهان از اعضای سازمان مجاهدین خلق٬ سلطنتطلبها و «ضدانقلاب» هستند.
حسین حسینزاده٬ جانشین فرمانده نیروی انتظامی اصفهان، گفت این افراد در تجمع چند روز پیش مردم اصفهان مقابل دادگستری این شهر بازداشت شدهاند.
حسینزاده به تعداد دقیق افراد بازداشت شده اشارهای نکرده٬ اما مدعی شده آنها قصد داشتند روی احساسات مردمی «موج سواری کنند . (اقای حسین زاده امید است روز رسد که بصورت همسرت ودخترت ویا خواهرت اسید بپاشند (.
این فرمانده پلیس مهمترین علت «خدشه» وارد شدن به امنیت روانی جامعه را «ضعف» سطح سواد رسانهای عامه مردم در مواجهه با شبکههای ماهوارهای و شبکههای اجتماعی اعلام کرده است.
پلیس ایران هنوز نتوانسته عامل یا عاملان اسیدپاشی در اصفهان را حتی شناسایی کند، اما با این همه فرماندهان آن تاکید دارند این کار "دشمنان جمهوری اسلامی" بوده است.
روز دوشنبه ۵ آبان نيز ۴ نفر از کارکنان دفتر خبرگزاری ایسنا در اصفهان بازداشت شدند، دو نفر از آنها ساعاتی بعد آزاد شدند، اما زهرا محمدی، سردبیر ایسنای اصفهان و صنم فارسی، دبیر اجتماعی این مجموعه همچنان در بازداشت هستند.
به گزارش هرانا به نقل از جرس؛ هنوز از علت بازداشت و محل نگهداری این روزنامهنگاران اطلاعی در دست نیست. آریا جعفری، عکاس خبرگزاری ایسنا در اصفهان هم که از تجمع معترضان به اسیدپاشی در اصفهان عکاسی کرده بود، از چند روز پیش در بازداشت به سر میبرد.
خبرگزاری ایسنا و چند رسانه دیگر در ایران اخیرا به علت پوشش خبری رویداد اسیدپاشی در اصفهان و اعتراضهای اجتماعی آن، مورد انتقاد مقامات امنیتی و قضایی قرار گرفتند.
رئیس قوه قضائیه و دادستان کل ایران گفتهاند که با رسانههایی که به گفته آنها اسید پاشی را به «امر به معروف و نهی از منکر» ربط دادهاند، برخورد قضایی خواهد کرد.
در هفته گذشته همچنین مهدیه گلرو، از اعضای کانون شهروندى زنان، که همراه جمعى از فعالان جنبش زنان در اعتراض به اسیدپاشیهای اخیر در مقابل مجلس ایران تجمع کرده بودند، بازداشت شد.
به گزارش بیبی سی، با گذشت بیش از یک هفته از انتشار گسترده گزارشهای مربوط به موارد اسیدپاشی در اصفهان، برخی از مقامات ایرانی و رسانههای نزدیک به محافظهکاران از انعکاس اخبار اسیدپاشیهای اصفهان و اعتراضهای اجتماعی به آن انتقاد کردهاند.
در تازهترین واکنشها، حسن فیروزآبادی، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح و عضو شورای عالی امنیت ملی در حاشیه همایش ملی پدافند غیرعامل امروز اعلام کرد: «برخی رسانههای زنجیرهای، هنوز خبر اسیدپاشی نیامده، سرمقالهشان آماده بود. این سمپاشی رسانهای، از اسیدپاشی هم خطرناکتر است.»
همچنین آقای فیروز آبادی گفته آنهایی که «در قضیه اسیدپاشی داد زدند، دلشان بیشتر از آنهایی که با آرامش به دنبال پیدا کردن و مجازات عاملین این جنایت هستند، نمیسوزد.»
حسین طلا، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس نیز امروز در نطق پیش از دستور خود درباره مسئله اسیدپاشی و رسانهای شدن آن در مجلس ایران گفت: «این اقدام یادآور برخی سناریوهای خودساخته همچون سناریوی کشته سازی خیالی سال ۷۸ کوی دانشگاه و ترور عضو شورای اسلامی شهر تهران در اولین دوره و قتل مرموز ندا آقا سلطان در سال ۸۸ است که توسط یک گروه تندروی به اصطلاح اصلاح طلب با همراهی رسانههای اپوزیسیون داخل و خارج همراه بود و هر روز یک بار دولت و نظام را با بحران مواجه میساخت.»
در همین حال، کاظم جلالی، رئیس مرکز پژوهشهای مجلس گفت: «باید پذیرفت اسید پاشی اخیر در اصفهان باعث خدشه دار شدن امنیت روانی در جامعه شده است. نیروهای امنیتی و انتظامی باید با دقت کامل و با سرعت عوامل اسید پاشی اصفهان را شناسایی کنند.»
در نیمه دوم مهرماه امسال، گزارشهایی غیررسمی درباره اسیدپاشی به زنان در اصفهان منتشر شد و در پی آن، مقامات پلیس اصفهان روز ۲۶ مهرماه تایید کردند که دستکم چهار مورد اسیدپاشی به زنان رخ داده است.
اسماعیل احمدی مقدم، فرمانده نیروی انتظامی هم مدتی بعد اعلام کرد که در «دو سال اخیر ۷ یا ۸ نفر» نفر در اصفهان مورد اسیدپاشی قرار گرفتهاند.
گزارش شده است که مهاجمان موتورسوار به روی زنانی که در خیابان حضور داشتند، اسید پاشیدهاند و در ادعاهایی تایید نشده، گفته شد زنانی که پوشش آنها «نامناسب» خوانده شده است، هدف این حملات بودهاند. مقامات رسمی ایران این ادعا را تکذیب می کنند.
حسین حسینزاده٬ جانشین فرمانده نیروی انتظامی اصفهان، گفت این افراد در تجمع چند روز پیش مردم اصفهان مقابل دادگستری این شهر بازداشت شدهاند.
حسینزاده به تعداد دقیق افراد بازداشت شده اشارهای نکرده٬ اما مدعی شده آنها قصد داشتند روی احساسات مردمی «موج سواری کنند . (اقای حسین زاده امید است روز رسد که بصورت همسرت ودخترت ویا خواهرت اسید بپاشند (.
این فرمانده پلیس مهمترین علت «خدشه» وارد شدن به امنیت روانی جامعه را «ضعف» سطح سواد رسانهای عامه مردم در مواجهه با شبکههای ماهوارهای و شبکههای اجتماعی اعلام کرده است.
پلیس ایران هنوز نتوانسته عامل یا عاملان اسیدپاشی در اصفهان را حتی شناسایی کند، اما با این همه فرماندهان آن تاکید دارند این کار "دشمنان جمهوری اسلامی" بوده است.
روز دوشنبه ۵ آبان نيز ۴ نفر از کارکنان دفتر خبرگزاری ایسنا در اصفهان بازداشت شدند، دو نفر از آنها ساعاتی بعد آزاد شدند، اما زهرا محمدی، سردبیر ایسنای اصفهان و صنم فارسی، دبیر اجتماعی این مجموعه همچنان در بازداشت هستند.
به گزارش هرانا به نقل از جرس؛ هنوز از علت بازداشت و محل نگهداری این روزنامهنگاران اطلاعی در دست نیست. آریا جعفری، عکاس خبرگزاری ایسنا در اصفهان هم که از تجمع معترضان به اسیدپاشی در اصفهان عکاسی کرده بود، از چند روز پیش در بازداشت به سر میبرد.
خبرگزاری ایسنا و چند رسانه دیگر در ایران اخیرا به علت پوشش خبری رویداد اسیدپاشی در اصفهان و اعتراضهای اجتماعی آن، مورد انتقاد مقامات امنیتی و قضایی قرار گرفتند.
رئیس قوه قضائیه و دادستان کل ایران گفتهاند که با رسانههایی که به گفته آنها اسید پاشی را به «امر به معروف و نهی از منکر» ربط دادهاند، برخورد قضایی خواهد کرد.
در هفته گذشته همچنین مهدیه گلرو، از اعضای کانون شهروندى زنان، که همراه جمعى از فعالان جنبش زنان در اعتراض به اسیدپاشیهای اخیر در مقابل مجلس ایران تجمع کرده بودند، بازداشت شد.
به گزارش بیبی سی، با گذشت بیش از یک هفته از انتشار گسترده گزارشهای مربوط به موارد اسیدپاشی در اصفهان، برخی از مقامات ایرانی و رسانههای نزدیک به محافظهکاران از انعکاس اخبار اسیدپاشیهای اصفهان و اعتراضهای اجتماعی به آن انتقاد کردهاند.
در تازهترین واکنشها، حسن فیروزآبادی، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح و عضو شورای عالی امنیت ملی در حاشیه همایش ملی پدافند غیرعامل امروز اعلام کرد: «برخی رسانههای زنجیرهای، هنوز خبر اسیدپاشی نیامده، سرمقالهشان آماده بود. این سمپاشی رسانهای، از اسیدپاشی هم خطرناکتر است.»
همچنین آقای فیروز آبادی گفته آنهایی که «در قضیه اسیدپاشی داد زدند، دلشان بیشتر از آنهایی که با آرامش به دنبال پیدا کردن و مجازات عاملین این جنایت هستند، نمیسوزد.»
حسین طلا، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس نیز امروز در نطق پیش از دستور خود درباره مسئله اسیدپاشی و رسانهای شدن آن در مجلس ایران گفت: «این اقدام یادآور برخی سناریوهای خودساخته همچون سناریوی کشته سازی خیالی سال ۷۸ کوی دانشگاه و ترور عضو شورای اسلامی شهر تهران در اولین دوره و قتل مرموز ندا آقا سلطان در سال ۸۸ است که توسط یک گروه تندروی به اصطلاح اصلاح طلب با همراهی رسانههای اپوزیسیون داخل و خارج همراه بود و هر روز یک بار دولت و نظام را با بحران مواجه میساخت.»
در همین حال، کاظم جلالی، رئیس مرکز پژوهشهای مجلس گفت: «باید پذیرفت اسید پاشی اخیر در اصفهان باعث خدشه دار شدن امنیت روانی در جامعه شده است. نیروهای امنیتی و انتظامی باید با دقت کامل و با سرعت عوامل اسید پاشی اصفهان را شناسایی کنند.»
در نیمه دوم مهرماه امسال، گزارشهایی غیررسمی درباره اسیدپاشی به زنان در اصفهان منتشر شد و در پی آن، مقامات پلیس اصفهان روز ۲۶ مهرماه تایید کردند که دستکم چهار مورد اسیدپاشی به زنان رخ داده است.
اسماعیل احمدی مقدم، فرمانده نیروی انتظامی هم مدتی بعد اعلام کرد که در «دو سال اخیر ۷ یا ۸ نفر» نفر در اصفهان مورد اسیدپاشی قرار گرفتهاند.
گزارش شده است که مهاجمان موتورسوار به روی زنانی که در خیابان حضور داشتند، اسید پاشیدهاند و در ادعاهایی تایید نشده، گفته شد زنانی که پوشش آنها «نامناسب» خوانده شده است، هدف این حملات بودهاند. مقامات رسمی ایران این ادعا را تکذیب می کنند.
۱۳۹۳ آبان ۷, چهارشنبه
۱۳۹۳ آبان ۶, سهشنبه
اهنگ من آمده ام خر ماهی ایران را برای ایت الشیطان اکبر دزده بخوانید
اکبر دزده رفسنجانی: برای ریاست خبرگان می آیم
یك منبع نزدیك به آیت الله هاشمی رفسنجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، سخنان احمد جنتی، عضو مجلس خبرگان رهبری، را كه گفته بود "آقای هاشمی رفسنجانی تمایلی به كاندیدا شدن برای ریاست مجلس خبرگان رهبری ندارند" را تكذیب كرد.
آیتالله هاشمی رفسنجانی درباره كاندیدا شدن برای ریاست مجلس خبرگان رهبری گفت: "درصورتی كه بعضی افراد، كه آنها را برای ریاست خبرگان صالح نمیدانم، قصد كاندیدا شدن داشته باشند، آمادگی خود را برای كاندیداتوری ریاست این مجلس اعلام خواهم كرد".
به گزارش خبرگزاری کار ایران ، ایلنا ، یك منبع نزدیك به رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، اظهارات یك عضو مجلس خبرگان رهبری را كه گفته است: "آقای هاشمی رفسنجانی تمایلی به كاندیدا شدن برای ریاست مجلس خبرگان رهبری ندارند" را تكذیب كرد.
براساس همین گزارش این منبع همچنین گفت: "آیتالله هاشمی رفسنجانی درباره كاندیدا شدن برای ریاست مجلس خبرگان رهبری نه تنها چنین مطلبی نگفتهاند، بلكه در پاسخ به سؤالی در همین زمینه گفتهاند درصورتی كه بعضی افراد كه آنها را برای ریاست خبرگان صالح نمیدانم قصد كاندیدا شدن داشته باشند، آمادگی خود را برای كاندیداتوری ریاست این مجلس اعلام خواهم كرد".
با این وجود اعلام تمایل آیت الله هاشمی رفسنجانی برای ریاست مجلس خبرگان رهبری به نوعی اظهارات روز یکشنبه سید احمد خاتمی امام جمعه موقت تهران را رد میکند؛ سید احمد خاتمی که یکشنبه شب مهمان برنامه «من طهران» شبکه العالم بود، اعلام کرده بود که " آن طور كه من خبر دارم جناب آقای هاشمی رفسنجانی در برخی جلسات گفته اند كه تمایلی به ریاست ندارند، الان نیز در فضای عمومی خبرگان اسم ایشان مطرح نیست، اما سیاستمداران ما هر لحظه ممکن است تصمیم جدیدی بگیرند و اگر ایشان هم تصمیمی بگیرد، می شود یكی از كاندیداها و مجلس خبرگان رهبری مانند بقیه برای ایشان تصمیم می گیرد."
براساس همین گزارش، خطیب موقت نماز جمعه تهران اگرچه به صراحت اعلام کرده بود که خود را در شان ریاست خبرگان نمی بیند و مطلقا كاندیدا نخواهد شد اما از برخی چهرهها همچون آیت الله هاشمی شاهرودی،آیت الله یزدی، آیت الله جنتی و آیت الله موحدی كرمانی به عنوان افرادی که نامشان برای ریاست مجلس خبرگان بر سر زبانهاست یاد کرده بود.
پایگاه اطلاع رسانی آیت الله هاشمی امروز رسما حضور وی برای شرکت در انتخابات ریاست مجلس خبرگان را اعلام کرد اما گویا اصرار سید احمد خاتمی بر عدم تمایل آیت الله هاشمی برای ریاست مجلس خبرگان همچنان ادامه دارد. به گونهای که وی امروز نیز در گفتوگویی در واکنش به خبر سایت شخصی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام اعلام کرد که " اظهارات آقای هاشمی مشکلی ایجاد نمیکند ایشان میتواند از نظر قبلیاش برگردد و اختیار خودشان را دارند اما اینکه بخواهند نقل قول خودشان را رد کنند، خلاف واقعیت است چرا که این اظهارات بنده مستند بوده است."
خاتمی این را هم گفت که آیت الله هاشمی به عنوان عضو خبرگان رهبری، حق دارند هر تصمیمی درباره کاندیداتوری بگیرند، اما انکار قولی که بنده از ایشان نقل کردم، خلاف واقعیت است.
۱۳۹۳ آبان ۵, دوشنبه
نوشته ای از روان شاد دکتر شجاع الدین شفا : پيامی در ساعت بيست و چهارم
به همه سازمان های فرهنگی و مطبوعاتی و رسانه های گروهی برونمرزی
چندروز ديگر انتخابات رياست جمهوری آمريکا برگذار خواهد شد، انتخاباتی که اگر در درجاتی مختلف بر همه کشور های جهان تاثير گذار است برای برخی از کشور ها می تواند اصولا سرنوشت ساز باشد، و يکی ازاين کشور ها از ديدگاه بسياری از هموطنان ما ايران خود ما است. با اين برداشت که خط مشی اعلام شده حزب برنده می تواند نقشی بنيادی در ارتباط با فاجعه کنونی کشور ما داشته باشد، فاجعه ای که نه تنها بزرگترين فاجعه چند صد سال گذشته کشور خود ما است، بلکه يکی از بزرگترين فاجعه های همه جهان بشری نيز هست، زيرا بیسابقه ترين موج تروريستی تاريخ جهان درست از دل همين فاجعه بر خاسته است.
قصد من از فرستادن اين �پـيام ساعت بيست و چهارم� به عنوان يک ايرانی دردآشنا و دردمند برای دوستان فرهنگی و مطبوعاتی و مسئولان رسانه های خبری جامعه بزرگ برونمرزی خودمان اظهار نظری مثبت يا منفی در باره خود اين برداشت نيست، بلکه طرح پرسشی ضروری در اين ارتباط با اصل موضوع آن است، و اين پرسش اين است که در روزها و هفته ها وماههای سرنوشت سازی که در پيش روی ما است نقش طبقه خاصی از جامعه ما که رسالت پر افتخارولی در عين حال بسيار مسئولانه آگاه سازی و راهنمائی ديگر بخش های جامعه ايرانی را بر عهده گرفته است چيست؟ و در قمار سنگينی که از هم اکنون در ميان کارگردانان �جهان بزرگان� بر سر آينده کشوری جهان سومی با ذخائر عظيم نفت و گاز و بازار مصرفی هفتادميليون نفری و موقع بسيار مهم استراتژيکی ولی با جامعه ای پا در زنجير و محروم از ابتدائی ترين ضوابط حقوق بشر در جريان است (و می دانيم که در اين قمار نه منافع ملی خود ما به حسابی گرفته خواهد شد نه پشتوانه تاريخی و فرهنگی ملت ما و نه سرمايه گذاری های سه هزار ساله آن در پيشبرد تمدن و فرهنگ سراسر جهان بشری) خود ما چه جائی خواهيم داشت؟ در سالهای حکومت بيسمارک صدر اعظم �آهنين� آلمان اروپای قرن نوزدهم به دعوت او کنفرانس بين المللی بزرگی برای تصميم گيری در باره مسائل آفريقا در برلن تشکيل شد که همه کشورهای سرشناس جهان آنروز در آن شرکت داشتند ولی از خود آفريقائيان در اين جمع خبری نبود، آيا در بده و بستانهای �جهان بزرگان� آغاز قرن بيست و يکم نيز ما بايد نقش آفريقائيان قرن نوزدهم را بعهده داشته باشيم يا نقش يک ملت بزرگ و زنده ای را که به تعبير معروف Hegel بصورت نخستين کشور تاريخ ساز جهان پا به صحنه تاريخ گذاشته بود، و در همه سه هزار سالی نيز که بر اين تاريخ سازی می گذرد با چنگ و دندان از هويت ملی و از موجوديت خودش دفاع کرده است.
بازرس پیشین آژانس: ایران با بمب اتم "چند ماه" فاصله دارد
اُلی هاینونن، معاون پیشین دبیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی و استاد کنونی دانشگاه هاروارد ، روز یکشنبه 26 اکتبر گفت که ایران با ساخت بمب اتم "چند ماه" بیشتر فاصله ندارد.
سایت خبری WND، متن گفتگوی هاینونن با یک ایستگاه رادیویی در شهر نیویورک آمریکا را منتشر کرد.
هاینونن گفت چنانچه ایران مذاکرات اتمی را بدون دستیابی به توافق نهایی برای محدود کردن برنامه اتمی این کشورترک کند، این رویداد می تواند به مسابقه تسلیحات اتمی در خاورمیانه و خلیج منجر شود.
او افزود که با وجود قرارداد موقت اتمی کنونی، ایران توانایی ساخت بمب اتمی در "ظرف چند ماه" را دارد. او ایران را متهم به "گمراه کردن و پنهانکاری" سابقه دار در زمینه فعالیت های اتمی متهم کرد و گفت آژانس بین المللی انرژی اتمی از تمام زوایای برنامه اتمی ایران باخبر نیست و ایران اجازه بازرسی از تمام سایتهای اتمی خود را به بازرسان این آژانس نداده است.
"هنوز چیزهای زیادی هست که ما از آن بی خبریم. آیا این تمام اورانیومی است که ایران دارد؟ آژانس نتوانسته کامل بودن اظهارات دولت ایران را راست آزمایی کند. آنها فقط آنچه را که اظهار شده راست آزمایی کرده اند. اما این سازمان نتوانسته از تمامی اورانیوم تولید شده توسط ایران در طول سالیان ارزیابی زمانی داشته باشد."
هاینونن افزود برای آژانس تعداد دقیق سانترفیوژها، و میزان پیشرفتهای فنی ایران در بعضی از سایتهای مخفی هنوز روشن نیست.
او توصیه کرد که توافق نهایی قدرتهای جهانی با ایران بر اساس عملکرد پایه ریزی شود، و تحریمهای بین المللی بتدریج و بر اساس عملکرد ایران در دادن اجازه به بازرسان آژانس برای بازدید از تمامی سایتها برچیده شود.
سایت خبری WND، متن گفتگوی هاینونن با یک ایستگاه رادیویی در شهر نیویورک آمریکا را منتشر کرد.
هاینونن گفت چنانچه ایران مذاکرات اتمی را بدون دستیابی به توافق نهایی برای محدود کردن برنامه اتمی این کشورترک کند، این رویداد می تواند به مسابقه تسلیحات اتمی در خاورمیانه و خلیج منجر شود.
او افزود که با وجود قرارداد موقت اتمی کنونی، ایران توانایی ساخت بمب اتمی در "ظرف چند ماه" را دارد. او ایران را متهم به "گمراه کردن و پنهانکاری" سابقه دار در زمینه فعالیت های اتمی متهم کرد و گفت آژانس بین المللی انرژی اتمی از تمام زوایای برنامه اتمی ایران باخبر نیست و ایران اجازه بازرسی از تمام سایتهای اتمی خود را به بازرسان این آژانس نداده است.
"هنوز چیزهای زیادی هست که ما از آن بی خبریم. آیا این تمام اورانیومی است که ایران دارد؟ آژانس نتوانسته کامل بودن اظهارات دولت ایران را راست آزمایی کند. آنها فقط آنچه را که اظهار شده راست آزمایی کرده اند. اما این سازمان نتوانسته از تمامی اورانیوم تولید شده توسط ایران در طول سالیان ارزیابی زمانی داشته باشد."
هاینونن افزود برای آژانس تعداد دقیق سانترفیوژها، و میزان پیشرفتهای فنی ایران در بعضی از سایتهای مخفی هنوز روشن نیست.
او توصیه کرد که توافق نهایی قدرتهای جهانی با ایران بر اساس عملکرد پایه ریزی شود، و تحریمهای بین المللی بتدریج و بر اساس عملکرد ایران در دادن اجازه به بازرسان آژانس برای بازدید از تمامی سایتها برچیده شود.
۱۳۹۳ آبان ۳, شنبه
عاقبت گرگ زاده گرگ شود گرچه با ادمی بزرگ شود
پسر حرامزاده سربندی که نان آغشته به خون پدری نامرد وآدمکش را میخورد با عدم گذشت خود به خیمه شب بازی دولت روباه بنفش این آخوند اعتدال وامید که خود از جانیان بالفطره روزگار است در سحر گاه امروز پایان داد وجان مادری را که بخاطر نجات ناموسش از چنگال پدر بیناموس وی با ظربه کاردی درشانه وی که هرگز باعث قتل نمیشد وبا کشیدن چهار پایه از زیر پایش گرفت اما این حرامزاده باید بداند که قتل با بازیهای سیاسی عاقبتش قتل است ودیر یا زود همانهائیکه وادارش کردند تا گذشت نکند جانش را خواهند گرفت چرا که وی از احمد خمینی آن حرامزاده بزرگ وسعید امامی قدر تر نیستی پس باش تا صبح قتلت فرا رسد
ریحانه جباری زن 26 ساله ای است که به اتهام قتل عمد مرتضی سربندی 47 ساله، کارمند سابق وزارت اطلاعات ایران، به اعدام محکوم شده بود، سحرگاه شنبه 25-10-2014 اعدام شد.
ریحانه جباری در سن 19 سالگی مرتکب قتل شد. وی درسال 2007 دستگیر و دو سال بعد در سال 2009 به اعدام محکوم شد. حکم اعدام او قرار بود 30 سپتامبرسال جاری اجرا شود که به مدت 10 روز به تعویق افتاد.
ریحانه جباری در سن 19 سالگی مرتکب قتل شد. وی درسال 2007 دستگیر و دو سال بعد در سال 2009 به اعدام محکوم شد. حکم اعدام او قرار بود 30 سپتامبرسال جاری اجرا شود که به مدت 10 روز به تعویق افتاد.
به گزارش خبرگزاری هرانا ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، دادستانی تهران ساعاتی پیش با صدور اطلاعیهای از اعدام ریحانه جباری ملایری فرزند فریدون متولد سال 1986 در سحرگاه روز جاری در زندان رجایی شهر کرج خبر داد.
بر اساس این اطلاعیه ریحانه جباری متهم به قتل مرتضی عبدالعلی سربندی در سال 2007 بود. جباری اتهام قتل را پذیرفت، اما مدعی شد مقتول قصد تجاوز به وی را داشته و او از خود دفاع کرده است.
این در حالی است که ریحانه جباری در اعترافات خود هیچ گاه از قصد تجاوز مقتول به خود سخن نگفته و تایید کرده است که با مقتول رابطه داشته است. تنها یکی از وکلای جباری در این باره سخن گفت که با اعتراض بسیاری از فعالان حقوق بشر روبرو شد.
ریحانه جباری سحرگاه امروز بعد از آخرین دیدار با مادرش و گذراندن آخرین ساعتهای زندگی خود در قرنطینه زندان رجایی شهر، سحرگاه شنبه 25 اکتبر به دار آویخته شد.
تلاش خانواده ریحانه جباری و شماری از فعالان مدنی در داخل و خارج ایران برای جلب رضایت خانواده مقتول و توقف اجرای حکم اعدام ریحانه جباری نتیجه ای نداشت.
به گزارش منابع خبری طی 24 ساعت گذشته چند جلسه میانجیگری برای دریافت رضایت از اولیای دم به منظور نجات جان ریحانه نیز به نتیجه نرسید.
گفتنی است که سازمان عفو بین الملل از ایران خواسته بود تا حکم اعدام ریحانه جباری را متوقف کند.
این در حالی است که ریحانه جباری در اعترافات خود هیچ گاه از قصد تجاوز مقتول به خود سخن نگفته و تایید کرده است که با مقتول رابطه داشته است. تنها یکی از وکلای جباری در این باره سخن گفت که با اعتراض بسیاری از فعالان حقوق بشر روبرو شد.
ریحانه جباری سحرگاه امروز بعد از آخرین دیدار با مادرش و گذراندن آخرین ساعتهای زندگی خود در قرنطینه زندان رجایی شهر، سحرگاه شنبه 25 اکتبر به دار آویخته شد.
تلاش خانواده ریحانه جباری و شماری از فعالان مدنی در داخل و خارج ایران برای جلب رضایت خانواده مقتول و توقف اجرای حکم اعدام ریحانه جباری نتیجه ای نداشت.
به گزارش منابع خبری طی 24 ساعت گذشته چند جلسه میانجیگری برای دریافت رضایت از اولیای دم به منظور نجات جان ریحانه نیز به نتیجه نرسید.
گفتنی است که سازمان عفو بین الملل از ایران خواسته بود تا حکم اعدام ریحانه جباری را متوقف کند.
۱۳۹۳ آبان ۲, جمعه
سؤال بی جواب احمد خمینی واسید پاشی در اصفهان
« چطور اگر مثلاً به نماز جمعه حمله شود فوراً شناسایی می شود و می دانید چه کسانی هستند و منزلشان کجاست و چند گربه هم در منزلشان دارند یکی ازآنها هم دُم ندارد . ولی یک واقعه به این مهمی ...» ....
آیا باور می کنید که متن فوق در روزنامه کیهان به چاپ رسیده است ؟ بله ، جملات بالا را بدون هرگونه دخل و تصرف از روزنامه کیهان نقل کردم ، البته نه کیهانی که یک آدمخوار بی سر و پا به نام حسین شریعتمداری آن را اداره می کند. آنچه در بالا آمد بخشی از اظهارات سید احمد خمینی است که بیست و پنجم خرداد سال ۱۳۵۹ در روزنامه کیهان به چاپ رسید. سه روز قبل از انتشار مطالب فوق ، سازمان مجاهدین خلق با مجوز وزارت کشور، تجمعی در ورزشگاه امجدیه داشت که آن تجمع با حمله چماقداران حکومتی به خاک و خون کشیده شد. پیش از آن هم برخی مراسم سخنرانی توسط گروههایی از اراذل و اوباش حکومتی مورد حمله قرار گرفته بود. اظهارات سید احمد خمینی که در روزنامه کیهان به چاپ رسید نشان می داد برخی صاحب نفوذان ، از حمله کنندگان حمایت می کنند و برای عدم دستگیری و مجازات ایشان ، توجیه اسلامی- انقلابی می تراشند. ادامه اظهارات سید احمد خمینی، به وضوح این توجیه تراشی را آشکار می سازد: « آیا واقعاً محرکین را نمی شود شناسایی کرد ؟چطور اگر مثلاً به نماز جمعه حمله شود فوراً شناسایی می شود و می دانید چه کسانی هستند و منزلشان کجاست و چند گربه هم در منزلشان دارند یکی ازآنها هم دم ندارد . ولی واقعه به این مهمی و درد آور وشرم آوری را اگر تحت تعقیب قرار دهند ممکن است تحریک احساسات شود؟ .....حزب فقط حزب اله اگر معنایش اینست که آبروی الله را بردند . مرگ بر این تفکر».
روزی که احمد خمینی این سخنان را گفت صادق لاریجانی و بقیه « آل لاریجانی » در میان سران جمهوری اسلامی ، خودی به حساب نمی آمدند و کسی به آنها حتی به چشم نخودی هم نگاه نمی کرد. اما « قاضی گازگیر جمهوری اسلامی » یعنی غلامحسین محسنی اژه ای از همان زمان مسؤولیت قضایی داشت و لابد یکی از همان افرادی بود که با توجیهات اسلامی- انقلابی ، مانع دستگیری عربده کشانی می شد که برای حمله به برخی تجمعات ، مواجب می گرفتند.سی و چهار سال و چند ماه پس از حادثه امجدیه و به دنبال اظهارات تحریک کننده امام جمعه موقت اصفهان در خصوص گسترش فساد در اصفهان ، تعدادی دختر مظلوم ، قربانی یکی از وحشیانه ترین جنایت ها شدند. اسید پاشی در اصفهان بار دیگر نشان داد دغدغه های مردم ایران فاصله فراوان با موضوعاتی دارد که موجب نگرانی مقامات جمهوری اسلامی از هر رنگ و جناح است. این روزها بسیاری از مردم ایران با نگرانی و تأثر ، موضوع اسید پاشی در اصفهان را پیگیری می کنند. در شهر اصفهان ، جمعیت کثیری از دختران و بانوان به همراه اعضای خانواده های خود شب و روز را با اضطراب سپری می نمایند اما دریغ از یک کلمه اظهار همدردی توسط رهبر ماجراجوی جمهوری اسلامی یا رئیس جمهور مردم گرا. اولی فقط وظیفه دارد به طور مستمر نگرانی خود از سرنوشت زنان در کشورهای دیگر را بیان و در این مورد مرتکب دروغ سازی شود. دومی هم که همواره باید لبخند بزند مگر آنکه عده ای« بی سواد جهنمی» به خود او یا اعضای کابینه اش نگاه چپ کنند . تکلیف سخن گوی خشونت طلب قوه قضائیه هم که معلوم است. او در جدید ترین گفتگوی هفتگی خود ضمن اعلام افتخار آفرین « عدم دستگیری متهم یا متهمان اسید پاشی » این خبر مسرت بخش را به اطلاع امت حزب اله رسانده که « برخی افراد که در تهران، شیراز و خوزستان بر روی شبکه های مجازی به بنیانگزار جمهوری اسلامی اهانت می کردندبا تلاش گسترده اطلاعاتی ، شناسایی و دستگیر شده اند »!!!!
اما آیا واقعا اینهمه تشکیلات امنیتی ، انتظامی از شناسایی و دستگیری جنایت کارانی که احساس ناامنی را بر جمعیت میلیونی اصفهان مستولی کرده اند ناتوانند؟ چگونه است که اگر کسانی در خیابان ها علیه رهبر فاسد یا دولت مورد حمایت او شعار دهند بلافاصله همه امکانات حتی دوربین های کنترل ترافیک در خدمت سرکوبگران کینه جو قرار می گیرد تا در اسرع وقت از منتقدان حکومت زهر چشم گرفته شود اما در یک حادثه ضد امنیتی که آسایش میلیونها نفر را مختل نموده ، با گذشت بیش از سه هفته، هنوز برای آرامش بخشی به جامعه تدبیری اندیشیده نشده است؟ چرا دو روز بعد از خبر رسانی قائم مقام وزیر کشور در خصوص دستگیری چند نفر در ارتباط با اسید پاشی ها، محسنی اژه ای به طور کلی منکر دستگیری افرادی در ارتباط با فاجعه اصفهان شد؟
اگر چه احتمال دست داشتن برخی اراذل و اوباش حکومتی در این جنایت، چندان ضعیف نیست اما هنوز به قرینه قانع کننده ای در این زمینه نرسیده ام. در عین حال با قاطعیت می گویم تصمیم گیری در خصوص چنین پرونده هایی حتی خبر رسانی در مورد آنها بسیار فراتر از محسنی اژه ای یا قائم مقام وزارت کشور است. پس آنها موظفند با احتیاط کامل در خصوص عاملان جنایت اخیر و انگیزه های آنان سخن بگویند. به ضرس قاطع می گویم حتی اگر عاملان اسید پاشی زیر عبای مصباح یزدی یا محمد تقی رهبر یا یکی دیگر از آدمخواران جمهوری اسلامی نباشند تصمیم گیران جمهوری اسلامی از گسترش فضای ترس ناشی از این حادثه استقبال می کنند زیرا به گمان آنها اینگونه نگرانی ها، مردم را از بسیاری واقعیت های جامعه و حکومت غافل می کند ضمن آنکه در تطابق کامل با استراتژی « النصر بالرعب » است که در ده پانزده سال اخیر دستاوردهایی برای خامنه ای داشته است.
بر این باورم که اگرسؤال سی و چهار سال پیش سید احمد خمینی بی پاسخ ماند به این دلیل بود که حکومتی همچون جمهوری اسلامی در همه عمر خود بیش از آنکه به تدبیر مدیران میهن دوست متکی باشد به چماقدارانی نیاز داشته که در لباس های مختلف، سیاست وحشت زایی را تعقیب می کرده اند. این گروه، طیفی گسترده از عربده کشان خیابانی تا کسانی که ظاهراً مروج خشونت نبوده اند را شامل می شود. بر همین اساس، نه قاتلان واقعی دکتر سامی شناسایی شدند، نه حمله کنندگان به کوی دانشگاه و قاتلان عزت ابراهیم نژاد. نه اراذل و اوباشی که در زمان ریاست جمهوری رفسنجانی، کتاب فروشی ها را آتش می زدند شناسایی و مجازات شدند نه حمله کنندگان به سخنرانی های سروش در دهه هفتاد . نه آتش زنندگان بیت آیت اله صانعی در قم ترسی از مجازات داشتند نه حمله کنندگان به خانه کروبی در تهران . نه آمران و عاملان حقیقی قتل پروانه و داریوش فروهر مجازات شدند نه قاتل ندا آقا سلطان و کسانی که دستشان به خون خواهرزاده میرحسن موسوی آلوده است.در حالی که در همین مدت، رفت و آمدهای عادی همه منتقدان سیاسی حتی علاقه مندان به کلیت نظام تحت کنترل شبانه روزی حکومت بود. پس حتی اگر کسی به عنوان عامل اسید پاشی دستگیر و به مردم معرفی شود به معنای خالی کردن پشت اراذل و اوباش حکومتی و بستن دست آنها در سایر زمینه ها نخواهد بود. به یاد بیاوریم کمتر از دهسال قبل ، پسر جوانی همراه با نامزد جوانش در کرمان به وضع فجیعی به قتل رسیدند. قاتلان در دادکاه گفتند تحت تأثیر ارشادات آیت اله مصباح یزدی و برای پاکسازی جامعه از مظاهر فساد دست به آدمکشی زده اند. قاضی آدمخوار هم با استناد به اینکه قاتلان تصور می کرده اند مقتولان مهدورالدم هستند آنها را از اتهام قتل عمد تبرئه کرد و بعداً هم معلوم نشد با آنها چه کردند. اسید پاشی اخیر و عاملان آن هم از قاعده فوق مستثنی نخواهند بود. اما ماجرای اخیر در شرایطی اتفاق افتاده که پرده از چهره حکومت بر افتاده است. پس بر ماست که نگذاریم اخبار این فاجعه آنگونه که جمهوری اسلامی می خواهد تنظیم شود.
نماینده آمریکا در سازمان ملل متحد اسید پاشی ها در ایران را محکوم کرد
سامانتا پاور، نماینده ایالات متحده آمریکا در سازمان ملل متحد، اسید پاشی های صورت گرفته در اصفهان را «حملات غیر انسانی» توصیف کرد.
خانم پاور روز چهارشنبه گفت: «آمریکا کاملا این حملات غیر انسانی علیه زنان در ایران را، که گفته می شود به خاطر نداشتن حجاب بوده، محکوم می کند.»
او در صفحه توییتر خود نوشت ایالات متحده از دولت ایران می خواهد مجرمان را پیدا و آنها را محاکمه کند.
نماینده آمریکا در سازمان ملل همچنین با اشاره به تظاهرات روز چهارشنبه ایرانیان معترض در تهران و اصفهان به اسیدپاشی ها، نوشت گزارش تظاهرات ۱۰۰۰ نفر از ایرانیان که خواستار اقدام [مقامات] در این باره شده اند، نمایش چشمگیر همبستگی با زنان ایران است.
بنابر گزارشهای رسیده از ایران، تجمع معترضان مقابل ساختمان مجلس در تهران تحت تدابیر امنیتی برگزار شد و با برخورد فیزیکی ماموران پلیس با گروهی از معترضان همراه بود. عده ای هم در این ارتباط دستگیر شدند.
اسیدپاشی ها همزمان با انتقاد گسترده امامان جمعه از رواج بد حجابی در جامعه ، طرح قانون امر به معروف و نهی از منکر در مجلس و فعال شدن گروه هایی تندرو مانند انصار حزب الله به منظور مقابله با زنان که به گفته آنها بدحجابند صورت گرفته است.
اخیرا دست کم چهار زن در اصفهان هدف حمله اسیدپاشی قرار گرفته اند. بر اساس برخی گزارش ها، این اسیدپاشی ها زنجیره ای و علیه زنان کم حجاب بوده است.
اردوغان: جهان برای کشتار هزاران سوری سکوت کرد اما برای کوبانی جنجال آفرید
رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه طی سخنانی که در جمع شماری از دانشجویان دانشگاه لیتونی ایراد کرد، اظهار داشت، جهان تاکنون نسبت به کشتار 300 هزار سوری ساکت مانده اما برای کوبانی جنجال آفریده است.
وی در ادامه خطاب به کشورهای اروپایی گفت:"همدردی با کوبانی خوب است، اما هنگامی که شهرهای درعا، ادلب، حمص و حماه با آتش بمب های اسد می سوخت، شما کجا بودید؟ باز هم خوب است که جهان برای ایجاد ائتلاف علیه داعش با سازمانی خونخوار و تروریستی مثل «پ. ک.ک» هم پیمان می شود، اما وقتی که این گروه تروریستی (پ.ک.ک) 40 هزار نفر از مردم کشورم را کشت، شما کجا بودید، چرا چیزی نگفتید؟".
اردوغان این سخنان را در جمع دانشجویان و دانشگاهیان دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه لتونی، در ریگا، پایتخت این کشور ایراد می کرد.
اردوغان با اشاره بر اهمیت روابط کشورش با لیتونی اظهار داشت که حجم تبادل تجاری بین ترکیه و لتونی به 323 میلیون دلار رسیده است اما با این حال ترکیه مایل است که حجم تجاری با لیتونی را به یک میلیارد دلار برساند.
"مسئله اصلی غربی ها در سوریه و عراق نفت است نه انسان"
اردوغان با انتقاد از نحوه برخورد کشورهای اروپایی با پناهندگان سوری، گفت: "تعداد افرادی که از سوریه و عراق به اروپا پناه برده اند از مرز 130 هزار نفر تجاوز نمی کند . من از اروپایی ها می پرسم، چرا برغم داشتن همه امکانات، پناهندگان سوری را نمی پذیرند؟ جواب دادن به این سوال برای اروپایی ها و غربی ها کمی سخت به نظر می آید. ما یک میلیون و نیم پناهنده سوری در خاک خود جای داده ایم. آیا سیاست غرب در قبال سوری ها، سیاست یک بام و دوهوا نیست؟ ".
اردوغان از نحوه برخورد جامعه بین المللی با تحولات سوریه و عراق انتقاد کرد و افزود: " سازمان ملل متحد، اتحادیه اروپا و یا هر نهاد بین المللی دیگری، در برابر تبعیض فرقه ای و قومی که حکومت بغداد در عراق اعمال می کرد هیچ واکنشی نشان ندادند. همانطور که در قبال فاجعه ای که در سوریه جریان داشته و دارد هیچ عکس العملی نشان نداده است. فاجعه ای که در آن 300 هزار نفر کشته، و هفت میلیون نفر دیگر مجبور به ترک خانه های خود شده اند".
اردوغان افزود:"وقتی گروه داعش به خطری برای چاه های نفت در سوریه و عراق تبدیل شد، ناگهان غربی ها متوجه فاجعه ای شدند که این دو کشور با آن رو به رو است . بنابرین برای آنها انسان سوری یا عراقی اهمیت ندارد، بلکه مهم نفت است".
اردوغان در پایان گفت:" راه حل مشکلات جاری در افغانستان، عراق، سوریه، فلسطین، مصر، اوکراین و یمن در اتخاذ مواضع انسانی، عادلانه، و دموکراتیک نهفته است. سکوت غرب در مورد واقعیت های دردناک خاورمیانه، وجدان انسانیت را عذاب می دهد".
باران اسيدى 1000 شهروند اهوازى را راهى بيمارستان كرد
بارندگی در اهواز یکهزار نفر را راهی مراکز درمانی کرد. اين براى دومين طى يك ساله گذشته است كه هزاران نفر به علت باران هاى اسيدى دچار مشكلات تنفسى وگوارشى مى شوند.
گزارش ها از اهواز حاكى است كه به دنبال بارندگیهای دوشنبه شب گذشته ۲۹ مهر/۲۱ اکتبر سال جاری، حدود یک هزار نفر با علائم بیماریهای تنفسی به مراکز درمانی زیر پوشش دانشگاه جندی شاپور مراجعه کردند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپوراهواز گفت: به دنبال بارندگی های دوشنبه شب گذشته تاکنون حدود یک هزار نفر با علایم بیماری های تنفسی به مراکز درمانی زیر پوشش دانشگاه مراجعه کردند.
دکتر 'ایرج نظری' روزچهارشنبه' در گفت و گو با ایرنا افزود: این بیماران به صورت سرپایی درمان و ترخیص شدند و هیچ گونه بیمار بدحالی در هیچ کدام از بیمارستان ها و مراکز درمانی زیر پوشش دانشگاه بستری نشد.
وی گفت: هرچند که ممکن است تعدادی از این موارد نیز به علت حساسیت های معمول فصلی باشد ولی به علت اینکه بعد از بارندگی ایجاد شده ممکن است با موضوع بارندگی ارتباط داشته باشد.
نظری خاطرنشان کرد: بیمارستان های استان در همین راستا در حال آمادگی کامل هستند و جلسات متعددی نیز با حضور رییس دانشگاه در این ارتباط گرفته شده است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز تصریح کرد: تمام نیازهای احتمالی نیز تهیه شده و تدابیر لازم برای وقوع بحران احتمالی اتخاذ شده است.
پارسال نیز به دنبال بارندگی هایی که بعضا از آن به عنوان باران های اسیدی نام برده شد شمار زیادی از شهروندان دچار مشکل تنفسی شده و به مراکز درمانی و بیمارستان های استان خوزستان بویژه اهواز مراجعه و مورد درمان قرار گرفتند.
در این سال بدنبال این حادثه مدیرکل محیط زیست استان خوزستان با بیان اینکه عوامل این حادثه در دست بررسی است گفته بود که آلودگی تاسیسات نفتی و صنعتی، آتش زدن مزارع نیشکر، انباشت زباله، سکون هوا و رطوبت 95 درصدی از جمله عوامل باران های اسیدی در اهوازند.
در هفته پیش از آن نیز مسئولان وزارت بهداشت گزارش داده بودند بیش از شش هزار نفر از مردم این شهر به دلیل آلودگی هوا دچار مشکلات تنفسی شده و نیاز به درمان و مراقبتهای پزشکی پیدا کردهاند.
به جز هوای آلوده، آب آشامیدنی اهواز هم ناسالم است و گل ولای و ذرات معلق فراوانی در آن وجود دارد. در سالهای اخیر اعتراضهای زیادی نسبت به وضعیت آب اهواز صورت گرفته است. در آبان ماه امسال و در جلسه شورای حفاظت کیفی آب رودخانه کارون که در حضور معصومه ابتکار برگزار شد، اعضای شورا تایید کردند آب شرب اهواز در حال حاضر حتی برای شستوشو نیز مناسب نیست، اما با این حال مردم اهواز ناچار به نوشیدن آن هستند. عباس پاپی زاده، نماینده دزفول در مجلس و عضو شورای کیفی آب کارون نیز، خواستار پرداخت سهم دو درصد آلودگی نفتی برای جبران خسارتهای زیست محیطی در خوزستان شد.
تبادل آتش میان ایران و پاکستان در مرز مشترک دو کشور
منابع امنیتی پاکستان بامداد روز جمعه 24-10-2014 از اصابت 6 گلوله خمپاره نیروهای مرزبانی ایران به شهرک مرزی ماشکیل در استان بلوچستان این کشور خبر دادند.
یک منبع امنیتی پاکستان که نخواست نامش فاش شود به روزنامه "دان" این کشور گفت: "اصابت این گلوله های خمپاره نیروهای مرزبانی ایران خسارت جانی نداشته است".
وی تاکید کرد : "نیروهای مرزبانی پاکستان به این آتش باری پاکستان پاسخ دادند".
وی افزود: "گلوله های خمپاره نیروهای ایرانی 3 کیلومتر در داخل خاک پاکستان فرود آمده و منفجر شدند".
این مقام گفت که پس از فرود و انفجار گلوله های خمپاره مرزبانان ایرانی وحشت این شهرک پاکستانی را فرا گرفت و برای کنترل اوضاع فورا درخواست نیروهای کمکی کردیم که آنها نیز به منطقه آمدند.
این حادثه یک هفته پس از وقوع حادثه مشابهی در منطقه مرزی مند که در آن یک تن از نیروهای مرزبانی پاکستان کشته و 3 تن دیگر را زخمی شده بود، اتفاق می افتد.
در یک حادثه دیگر 30 تن از نیروهای ایرانی پس از حادثه مند، وارد شهرک نوکندی در بلوچستان پاکستان شده و اهالی آنرا به گروگان گرفتند که با اعتراض شدید پاکستان همراه بود.
این حوادث مرزی باعث شد که مقامات دو کشور برای همکاری بیشتر و تبادل اطلاعات برای کنترل مرز مشترک برای تشکیل جلسه ای بین سرهنگ اعجاز شاهد فرمانده کل نیروهای مرزبانی پاکستان و سردار قاسم رضایی از سپاه پاسداران ایران در تهران موافقت کنند.
یک منبع امنیتی پاکستان که نخواست نامش فاش شود به روزنامه "دان" این کشور گفت: "اصابت این گلوله های خمپاره نیروهای مرزبانی ایران خسارت جانی نداشته است".
وی تاکید کرد : "نیروهای مرزبانی پاکستان به این آتش باری پاکستان پاسخ دادند".
وی افزود: "گلوله های خمپاره نیروهای ایرانی 3 کیلومتر در داخل خاک پاکستان فرود آمده و منفجر شدند".
این مقام گفت که پس از فرود و انفجار گلوله های خمپاره مرزبانان ایرانی وحشت این شهرک پاکستانی را فرا گرفت و برای کنترل اوضاع فورا درخواست نیروهای کمکی کردیم که آنها نیز به منطقه آمدند.
این حادثه یک هفته پس از وقوع حادثه مشابهی در منطقه مرزی مند که در آن یک تن از نیروهای مرزبانی پاکستان کشته و 3 تن دیگر را زخمی شده بود، اتفاق می افتد.
در یک حادثه دیگر 30 تن از نیروهای ایرانی پس از حادثه مند، وارد شهرک نوکندی در بلوچستان پاکستان شده و اهالی آنرا به گروگان گرفتند که با اعتراض شدید پاکستان همراه بود.
این حوادث مرزی باعث شد که مقامات دو کشور برای همکاری بیشتر و تبادل اطلاعات برای کنترل مرز مشترک برای تشکیل جلسه ای بین سرهنگ اعجاز شاهد فرمانده کل نیروهای مرزبانی پاکستان و سردار قاسم رضایی از سپاه پاسداران ایران در تهران موافقت کنند.
۱۳۹۳ آبان ۱, پنجشنبه
عراق: صد جنگجو و دو فرمانده داعش خود را تسلیم نیروهای عراقی کردند
ک مسئول در استان بابِل عراق میگوید که حدود ۱۰۰ عضو گروه دولت اسلامی موسوم به داعش، خود را تسلیم نیروهای عراقی کردند. او یادآور شد که دو تن از آنها از رهبران این گروه هستند.
به گزارش تلویزیون رسمی «العراقیه» ثامر دیبان رئیس کمیسیون امنیتی مناطق شمال بابِل در شورای اداری استان، شامگاه سه شنبه ۲۲ اکتبر گفت: «دهها تروریست گروه داعش در ناحیه جرف الصخر، خود را به نیروهای ارتش و داوطلبان مردمی تسلیم کردند. این نیروها چهار ماه در محاصره بودن ارتش عراق بودند.»
این مقام مسئول افزود: «از میان آنها، دو تروریست از گروه القاعده هستند که در سالهای ۲۰۰۳ تا ۲۰۰۵ اقدام به عملیات تروریستی کردند. یکی از آنها داوود سلمان الفیحان نام دارد و دیگری به نام عارف الجنابی شهرت دارد. این دو از نزدیکان ابومصعب الزرقاوی رهبر پیشین القاعده در عراق هستند.»
گروه تندروی داعش بخشهای بزرگی از شمال عراق و سوریه را تصرف کرده و در این مناطق، برپایی خلافت اسلامی اعلام کرده است.
به گزارش تلویزیون رسمی «العراقیه» ثامر دیبان رئیس کمیسیون امنیتی مناطق شمال بابِل در شورای اداری استان، شامگاه سه شنبه ۲۲ اکتبر گفت: «دهها تروریست گروه داعش در ناحیه جرف الصخر، خود را به نیروهای ارتش و داوطلبان مردمی تسلیم کردند. این نیروها چهار ماه در محاصره بودن ارتش عراق بودند.»
این مقام مسئول افزود: «از میان آنها، دو تروریست از گروه القاعده هستند که در سالهای ۲۰۰۳ تا ۲۰۰۵ اقدام به عملیات تروریستی کردند. یکی از آنها داوود سلمان الفیحان نام دارد و دیگری به نام عارف الجنابی شهرت دارد. این دو از نزدیکان ابومصعب الزرقاوی رهبر پیشین القاعده در عراق هستند.»
گروه تندروی داعش بخشهای بزرگی از شمال عراق و سوریه را تصرف کرده و در این مناطق، برپایی خلافت اسلامی اعلام کرده است.
۱۳۹۳ مهر ۳۰, چهارشنبه
۱۳۹۳ مهر ۲۹, سهشنبه
رئیس جمهوری چچن گفت: البغدادی جاسوس سازمان اطلاعات مرکزی آمریکاست
رئیس جمهوری چچن: خلیفه بغدادی را برای من بیاورید
رمضان قدیروف رئیس جمهوری خودمختار چچن واقع در شمال قفقاز در روسیه روز 21 اکتبر 2014 به رسانه ها گفت که نیروهای امنیتی دولت او در تعقیب "بغدادی" خلیفه خود خوانده داعش هستند، زیرا وی پس از آخرین خطبه اش ناپدید شده است.
قدیروف گفت : "آنها در تعقیب وی هستند تا ماهیتش برای جهان آشکار شود، زیرا او جاسوس سازمان اطلاعات مرکزی آمریکاست و باید به خاطر قتل عام مسلمانان عذرخواهی کند".
قدریروف پیشتر گفته بود: "دیوید پتریوس رئیس پیشین سازمان سیا ابو بکر البغدادی را برای همکاری استخدام کرده است".
قدیروف امروز سه شنبه در ادامه به خبرنگاران گفت: "ما می توانیم مانع نفوذ داعش در میان جوانانمان شویم ، اما مشکل این است که هرکس به اینترنت دسترسی داشته باشد، می تواند به تبلیغات این گروه گوش بدهد ".
به همین دلیل قدیروف با کسانی که خواهان "قطع اینترنت" در جمهوری چچن و دیگر جمهوری های عضو روسیه فدرال هستند همصدا می شود.
شایان ذکر است که بسیاری از شهروندان جمهوری های قفقاز از جمله چچن در صفوف داعش می جنگند.
کارشناسان روس و ایرانی قدرت انفجار بمب های بشکه ای اسد را سه برابر کردند
سید علی گدا ما را به حکومت سوریه چکار که نوکری پوتین را میکنی
سرهنگ اسعد الزعبی کارشناس سوری در زمینه اسلحه های نظامی روز سه شنبه 21 اکتبر در اظهاراتی گفته که کارشناسان ایران و روسیه وزن بمب های بشکه ای اسد را از 230 کیلوگرم به 700 کیلوگرم افزایش داده اند.
به گزارش العربیه کارشناسان نظامی بر این باورند که رژیم بشار اسد، این نوع سلاح را به دلیل کم هزینه بودن تولید آن در داخل این کشور، به جای موشک و بمب های پیشرفته، به کار می برد.
رژیم سوریه این نوع سلاح کم دقت را در 18 منطقه سوریه تولید می کند و در ساخت آن علاوه بر ماده انفجاری تی ان تی، از خرده آهن و سنگ نیز استفاده می کند.
الزعبی که سال گذشته از ارتش اسد جدا شده و به مخالفان پیوسته است در گفت و گو با تلویزیون اوربت فاش کرد که در یکی از حملات اسد علیه مخالفان مسلح، یک بمب بشکه ای لحظاتی پس از شلیک در حالی که از هلی کوبتر حامل آن فاصله چندانی نداشت، در هوا منفجر شد و هلی کوپتر را نابود کرد.
به گفته این کارشناس نظامی از آن پس کارشناسان نظامی ایران و روسیه برای رفع این مشکل وارد عمل شده و در ساخت این نوع بمب ها شرکت کردند. الزعبی افزود که کارشناسان ایرانی و روس دلیل انفجار بمب های بشکه ای پیش از رسیدن به زمین را کمی مواد انفجاری آنها تشخیص دادند.
دیده بان حقوق بشر وابسته به سازمان ملل می گوید که این نوع سلاح که از اواسط 2012 توسط اسد علیه مخالفان در سوریه به کار رفت، تاکنون در این کشور بیش از سلاح های شیمیایی قربانی در پی داشته است.
خانم «پگی هکس» سخنگوی دیده بان حقوق بشر اظهار داشته که به رغم درخواست سازمان ملل از رژیم سوریه مبنی بر توقف فوری به کار گیری بمب های بشکه ای بدون جواب مانده و دیده بان حقوق بشر به مدارکی دست یافته که اسد نه تنها استفاده از این سلاح را متوقف نکرده بلکه بیشتر از پیش علیه مخالفان خود به کار برده است.
وی می گوید رژیم هایی که اسد را در تولید این نوع بمب ها کمک می کنند، در برابر این نوع جنایت مسئول هستند.
هکس همچنین خاطر نشان کرد که دیده بان حقوق بشر وابسته به سازمان ملل، در حال جمع آوری مدارک مربوط به به کار گیری بمب های بشکه ای از طریق ماهوارها و نیز فیلم های یوتیوب است تا در زمان مناسب، آنها را در دادگاهی عادل علیه عاملان آن جنایت استفاده کند.
اشتراک در:
پستها (Atom)