صفحات

۱۳۹۳ آذر ۸, شنبه

دادگاه جنایی قاهره حسنی مبارک را تبرئه کرد


دادگاه جنایی قاهره بریاست قاضی محمود کامل الرشید، روز شنبه 29-11-2014 محمد حسنی مبارک را از همه اتهامات وارده در پرونده وی از جمله سوء استفاده از قدرت و ثروت، مسئله فروش گاز به اسرائیل و فرمان قتل تظاهر کنندگان تبرئه کرد.


طی حکم دادگاه قاهره، حبیب العادلی وزیر کشور زمان مبارک و شش تن از همکاران و مشاوران وی از جمله سرلشکر احمد رمزی، معاون اول، سرلشکر عدلی فاید معاون وزیر اطلاعات شاخه وزارت کشور، سرلشکر حسن عبدالرحمن معاون اول دستگاه دولتی تحقیقاتی– امنیتی، سرلشکر اسماعیل الشاعر معاون اول وزارت کشور در قاهره، سرلشکر اسامه المراسی رئیس اداره اطلاعاتی منطقه جیزه، و سرلشکر عمر الفرماوی مدیر اداره اطلاعات "اکتبر" سابق را نیز تبرئه کرد.



پروند محاکمه حسنی مبارک رئیس جمهوری سابق مصر امروز شنبه 29 اکتبر پس از سه سال یک ماه فراز و نشیب و کشمکش بلاخره با تبرئه وی و وزرایش بسته شد.



طی این سه سال شخصیت های برجسته ای مثل ژنرال طنطاوی فرمانده و وزیر دفاع سابق ارتش مصر، عمر سلیمان رئیس سازمان اطلاعات و امنیت سابق مصر، منصور عیسوی و حمود وجدی دو وزیر وزارت کشور در زمان حسنی مبارک، در دادگاه حاضر و قضات دادگاه جنایی قاهره به اظهارات و شهادت های آنها گوش داده اند و سپس حکم خود را صادر کردند.

گفتنی است که همه  افراد مذکور به بی گناهی حسنی مبارک در رویدادهای انقلاب سال 2011 مصر شهادت دادند. 


حسنی مبارک در سال 2012 به حبس ابد محکوم شد اما دادگاه تجدید نظر قاهره آن حکم را ملغی و محاکمه مجدد رئیس جمهور سابق مصر را از سر گرفت.



قاضی دادگاه قاهره این بار اما حق تجدید نظر دوباره در باره اتهام مربوط به "فرمان قتل تظاهر کنندگان" از سوی حسنی مبارک را به شاکیان نداده است. بنابرین مبارک برای همیشه از این اتهام تبرئه شده است.



گفتنی است که دادگاه تجدید نظر مصر چند روز گذشته نیز حسنی مبارک را از اتهام قتل تظاهر کنندگان مصری که در جریان اعتراضات سال 2011 کشته شده بودند، تبرئه کرده بود.

۱۳۹۳ آذر ۳, دوشنبه

ایران پرس نیوز : به نظر می رسد "راه امام حسین" را برگزيده اند


به گزارش سایت فرارو، رسانه های بین المللی به بررسی فضای مذاکرات هسته ای در وین و نتیجه احتمالی آن پرداخته اند.
روزنامه نیویورک تایمز نوشت: با توجه به شکست در پر کردن شکاف های باقی مانده، به نظر می رسد هیچ یک از طرفین تمایلی ندارند که مذاکرات را پایان دهند یا اعلام شکست کنند. اما گزینه ای که اجماع در موردش سخت خواهد بود، تمدید مستقیم مذاکرات بدون هیچ گونه پیشرفت در مورد موانع باقی مانده است.
روزنامه یو اس ای تودی اما دلیل عدم دستیابی به توافق را ریشه ای تر تحلیل کرده و مدعی است: در شرایطی که قدرت های جهان به ضرب الاجل دوشنبه برای توافق با رژیم ایران رسیده اند، یک مسئله کاملا مشخص است: مقامات حکومت ایران باید تصمیم بگیرند که آیا می خواهند در تقابل با آمریکا باشند یا تعامل.
روزنامه لبنانی دیلی استار نیز در تحلیلی با عنوان "برای ایران؛ مسیر امام حسن یا مسیر امام حسین" نوشت: حکومت ایران باید میان مسیر امام حسن و امام حسین یکی را انتخاب کند.

به نظر می رسد "راه امام حسین" را برگزيده اند

ایسنا: محمد رضا نقدی رییس سازمان بسیج مستضعفین گفت: امروز بخش اعظم جریان نفت و گاز زیر پای سربازان امام خامنه‌ای است و اینطور نیست که بخواهیم به این موضوع نگاه کنیم که کسانی تحریم می‌کنند یا نه، به جهنم که موافقت نمی‌کنند و به جهنم که تحریم می‌کنند.
یک عضو شورای مرکزی حزب موتلفه نیز گفته: یاران انقلاب هرگز اجازه سازش با آمریکا را نمی‌دهند

به گزارش دیگربان، اسد‌‌‌الله بادامچیان٬ عضو شورای مرکزی حزب موتلفه هشدار داده که «یاران دیرین انقلاب» اجازه نخواهند داد در جمهوری اسلامی کسانی با آمریکا بر سر برنامه هسته‌ای ایران «سازش» کنند.

بادامچیان افزوده در حال حاضر می‌توان ایران را بدون درآمد‌های نفتی اداره کرد و آمریکا هم «غلط» می‌کند که بخواهد «خان» دنیا باشد.
این عضو موتلفه همچنین گفته در ایران سال‌هاست که ریشه «خان‌ها» خشکانده شده است و انقلابی‌ها هم اجازه نمی‌دهند با کشوری که می‌خواهد «پادشاه» جهان باشد «سازشی» صورت بگیرد.

۱۳۹۳ آذر ۲, یکشنبه

رهبور دزد ایران فقط با دیدن این زیر دریائی باید شلوارتو عوض کنی


حکومت ملایان برای بقای خود فقط دروغ بخورد ملت میدهند این اخرین هواپیمای جنگی امریکا است f22 raptor


اینهم پاسخ احمقهای کارشناس دفاغی ایران در مورد حمله به اسرائیل


این سلاح کوچک ارتش امریکا راهم ببینید


موشکهای اسرائیل زن ایران خنده دار است ببینید


۱۳۹۳ آبان ۲۷, سه‌شنبه

پروژه زمین‌گیر کردن دولت روحانی و واکنش رهبر



پس از گذشت ده ماه از تشکیل دولت روحانی، اطلاعات سپاه پاسداران به فرماندهی حسن طائب پروژه زمین‌گیر کردن دولت را وارد فاز اجرایی کرد. گزارشی در این زمینه بهمراه سند و مدرک با عنوان شکایت توسط روحانی به خامنه ای تحویل داده می شود. خامنه ای در این جلسه به روحانی می گوید که تمامی اقدامات علیه دولت توسط سپاه پاسداران صورت می گیرد و با تاسف اضافه می کند که سپاه از وی فرمان نمی‌برد.
*****

سحام نیوز (نزدیک به هواداران مهدی کروبی): نیمه مردادماه ۱۳۹۳ بود که حسن روحانی با بیان این‌که گروه اقلیتی طی ۹ الی ۱۰ ماه گذشته، مشغول «کارشکنی و اتهامات ناروا و دروغ پراکنی»هستند گفت:«گروه و اقلیتی درگوشه و کنار ازاتاق فکر خارج شده و وارد اتاق عملیاتی شده‌اند، باید بدانند که دولت هم از اقدامات آن‌ها آگاه است و هم دراین زمینه جملات متناسب با تخریب آن‌ها را بکار خواهد برد.»
بنا به گزارش سحام، براساس پروژه عملیاتی سازمان اطلاعات سپاه پاسداران علیه دولت حسن روحانی، چند ماهی‌است که مراکز بیرونی درسازمان اطلاعات سپاه فعال شده است که این مراکز اهداف از پیش تعیین شده برای زمین‌گیر کردن دولت یازدهم را درفازهای مختلف عملیاتی اجرایی می‌کنند.
این «مراکز امن» که توسط نیروهای سیاسی عضو جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی، جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی و نیروهای مرتبط با اطلاعات سپاه پاسداران اداره می‌شود، ماموریت بولتن‌سازی، تهیه گزارش های تخریبی، تغذیه رسانه‌ها، سوژه سازی خبری و جنگ روانی علیه دولت را برعهده دارند.
سحام درانتشار این گزارش محرمانه، برای نخستین بار«خانه های امن» سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و نوع ماموریت آن‌ها را معرفی می‌کند:
- اداره کارامدی
نخستین «خانه امن»ی که به‌عنوان «اداره کارامدی» دراطلاعات سپاه تشکیل شده است، برای هروزارت‌خانه، سیستمی موازی ایجاد کرده که کلیه فعالیت‌های آن وزارت‌خانه را رصد واقدامات تخریبی علیه آن وزارت‌خانه به‌صورت متمرکز انجام می‌شود.
ریاست اداره کارآمدی را فردی به‌نام «سلطانی» برعهده دارد. وی از نیروهای معاونت لجستیک سپاه پاسداران بوده و«لطف الله فرونده» قائم مقام جمعیت ایثارگران ومعاون محمود احمدی نژاد به‌عنوان فرد راهبراین بخش فعالیت می‌کند.
«خانه امن» اداره کارمدی درخیابان کارگرجنوبی، خیابان لبافی، بن‌بست سوم پلاک ۴۲۳ قرار دارد که این ساختمان با تابلوی «موسسه دین ودانش» فعالیت می‌کند و دراطلاعات موازی به «ساختمان لباف» مشهوراست.
دراین معاونت از بسیاری از وزرا و مسئولین دولت احمدی نژاد برای اداره میزهای مربوط به وزارت‌خانه‌های متبوع استفاده می‌شود به‌عنوان نمونه «مسعود میرکاظمی» وزیر نفت اسبق در دولت محمود احمدی نژاد درساختمان مشهور به پلاک ۴۷ مسئولیت میزنفت را بر عهده دارد و«رستم قاسمی» نیز در ساختمان امنی که «حسن طائب» درآن تردد دارد، دفتری مخصوص داشته و به جمع آوری اطلاعات وتحلیل برای زمین‌گیر کردن دولت حسن روحانی اشتغال دارد.
– دولت مجازی
دراین «خانه امن»، فعالیت رسانه‌ای علیه دولت حسن روحانی با تاسیس وب‌سایت‌های متعدد و تغذیه خبری ده‌ها خبرگزاری و وب‌سایت انجام می‌شود.
بخش«دولت مجازی» که درساختمان سابق موسسه«همشهری مجلات» درخیابان کریمخان زند، تقاطع خیابان شهید سپهبد قرنی واقع است، توسط «حسین نجابت» عضو دیگرجمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی مدیریت می‌شود. ماموریت این«خانه امن»، فعالیت شایعه سازی روانی و انجام اقدامات تخریبی علیه دولت حسن روحانی می‌باشد.
– ستاد سازمان دهی اقشار
در«خانه امن خیابان شهید کشوردوست» پلاک ۵۰، مرکزستاد«هماهنگی بخش‌ها برای زمین‌گیر کردن دولت» قرار دارد. این مرکز که نزدیک به بیت رهبری است، توسط «سبزی» از نیروهای تحت امر حسن طائب اداره و به‌وسیله«حسین فدایی» راهبری می‌شود. این «خانه امن» کلیه اقدامات بخش‌های مختلف را هماهنگی و پشتیبانی می‌کند. «سازماندهی مجلس برعلیه دولت» وهم‌چنین «تجمعات خیابانی» از این مرکز فرماندهی می شود.
– رصد نقل وانتقالات دولت و اخلال درانتصابات
در«خانه امن خیابان مفتح جنوبی»، خیابان معیری، نبش معیری دو، پلاک ۷ که دراطلاعات موازی به «ساختمان شهید قلمبر» مشهوراست، فعالیت رصد و کنترل نقل وانتقالات دولت، اخلال درانتصاب نیروهای کارآمد وذهنیت سازی درنظام علیه مدیران جدید با تهیه بولتن‌های ویژه برای مسئولین مدیریت می‌شود. این مرکز توسط نیروهای سازمان اطلاعات سپاه به نام‌های «خاکباز» و«جمارانی» مدیریت می‌شود.
– سازماندهی نخبگان
در«خانه امن فلسطین» که درخیابان مدائن، نبش مظفر، پلاک ۳۸ واقع است، تشکیلاتی پوششی به‌نام «بنیاد نخبگان بسیجی» قرار دارد. وظیفه این «بنیاد» جذب واستفاده از نخبگان برای یافتن و بزرگ‌نمایی نقاط ضعف دولت درحوزه های مختلف است.
– جریان سازی سیاسی
در«خانه امن فردوسی» واقع درخیابان ویلا، کوچه شهید فلاح پور، پلاک ۶ نیز، بخش «سازماندهی جریانات سیاسی علیه دولت» و«بسیج کردن گروه‌های اصول‌گرا علیه دولت» متمرکزاست. این«خانه امن» نیزتوسط حسین فدایی اداره می‌شود.
لازم به ذکراست که تا اوایل مهرماه ۱۳۹۳، حدود ۵۰۰ نفر در پروژه زمین‌گیر کردن دولت مشغول به کارشده و درحال دریافت حقوق ماهیانه می باشند که بودجه این فعالیت‌ها ازمحل «بودجه محرمانه سپاه» تامین می‌شود. وظیفه اختصاص این بودجه را «سردارجمال آبرومند» برعهده دارد.
– معاونت عملیات روانی
«عبداله ضیغمی» مشهور به «سردارمشفق» که درکودتای انتخاباتی سال ۱۳۸۸، سخنرانی مشهوری از وی منتشرشد و طی آن سخنرانی، جزئیات شنود مکالمات اصلاح طلبان درانتخابات را فاش کرده بود پس از ارتقاء درجه به سرتیپ دومی، به سمت «معاونت عملیات روانی سازمان اطلاعات سپاه پاسداران» منصوب شده است که وظیفه سازماندهی عملیات روانی و رسانه ای را علیه اصلاح طلبان، دولت حسن روحانی ومذاکرات هسته‌ای ایران با ۱+۵ را برعهده دارد.
* مروری بر چهره‌های اطلاعات موازی
«اطلاعات موازی» ترکیبی از نیروهای افراطی سپاه و وزرات اطلاعات است که ازمیان آنان می‌توان به«حمیدرضا مقدم فر» با نام مستعار«حاج حمید ناصری»، بازجوی «پرونده نظرسنجی» دراطلاعات موازی درسال ۱۳۸۰، معاون وی، «قلی‌زاده» که هم اکنون تحت پوشش مدیرعامل خبرگزاری تسنیم فعالیت می‌کند، «رضا سراج» بازجوی پرونده ملی – مذهبی‌ها و دفترتحکیم وحدت ازسال ۱۳۷۹، «ناصر قره باغ» بازجوی حوادث کودتای انتخاباتی سال۱۳۸۸، «حسن محقق» فرمانده قرار‌گاه ثارالله درسال ۱۳۸۸ که سرکوب‌ها را برعهده داشته است، اشاره کرد.
«عبدالله ضیغمی» مشهور به «سردارمشفق» دربخش «عملیات» اطلاعات موازی، «مجیدی» عنصر«هماهنگ کننده و رییس دفترحسن طائب»، «اشتری» ازعوامل اطلاعات موازی و«فرمانده پلیس امنیت» که مسئول پرونده سازی برای نیروهای سطح دوم وسوم اصلاح طلب بوده است،«وحید نبی الله» ازعوامل ترورهای خارج از کشور که هم اکنون بخش«پرونده سازی اخلاقی» را برعهده دارد، «محسنی» اخراجی حفاظت اطلاعات سپاه که مسئولیت عملیات«ربایش سوژه‌های اطلاعاتی» را انجام می‌دهد نیز، بخش دیگری از سازمان اطلاعات موازی‌اند.
براساس گزارش‌ها، با توجه به اختلافات داخلی میان«سردارمحمدعلی جعفری» فرمانده کل سپاه و«حسن طائب»، درباره تشکیل اطلاعات موازی و قطع بودجه این نوع فعالیت‌های اطلاعاتی موازی، «سردارجمال آبرومند» ازطریق برخی فعالیت‌های اقتصادی نظیر فروش نفت و خرید و فروش دلار، بخشی از بودجه اطلاعات موازی را تامین می‌کند. هم‌چنین فردی به نام «سبزی» مسئولیت تحویل گرفتن دلار به قیمت دولتی و فروش آن به قیمت آزاد را برعهده دارد.
این گزارش حاکی است،«نبوی» رابط حقوقی اطلاعات موازی با قوه قضائیه با نام واقعی «مسعود شرفا»، «صمدی» رابط اطلاعات موازی با بیت رهبری و«بیگی» رابط اطلاعات موازی با سپاه تهران هستند.
شایان ذکراست؛ مطالب فوق به همراه اسناد و مدارک تکمیلی و عکس خانه‌های امن، درجلسه‌ای که میان رئیس جمهورحسن روحانی و آقای علی خامنه ای بوده است، با عنوان«شکایت» توسط روحانی طرح می‌شود که آقای علی خامنه ای در این جلسه با تاسف ابراز می‌کند که« سپاه از وی فرمان نمی‌برد و تمامی اقدامات علیه دولت توسط سپاه صورت می‌گیرد.»
گفتنی‌است با توجه به ارائه این گزارش از سوی حسن روحانی به رهبر جمهوری اسلامی، هیچ گونه اقدام مهمی برای متوقف کردن روند فعالیت سازمان اطلاعات سپاه پاسداران برعلیه دولت انجام نشده است و این سازمان علی‌رغم اطلاع عالی‌ترین مسئول نظام، به فعالیت علیه دولت ادامه می ‌دهد.

یک زمانی با ارزشترین پاسپورت جهان پاسپورت دولت شاهنشاهی ایران بود حالا چی؟

ما احتمالا بارها از خود پرسیده ایم معتبرترین پاسپورتهای جهان کدام هستند؟ یک سایت ایرلندی بعد از انجام تحقیقاتی 10 عدد از پاسپورتهای جهان را به عنوان معتبرترین پاسپورتها دسته بندی کرده است. 

این پاسپورتها بر اساس آزادی مسافرت دارندگان این گذرنامه ها طبقه بندی شده اند، و از شماره 10 تا 1 به شرح زیر هستند. 

10مین پاسپورت قوی دنیا از آن کشور لیختن اشتاین است که دارندگان آن می توانند به 159 کشور سفر کنند.

 9مین پاسپورت قوی دنیا از آن کشورهای مالزی و مالت است که دارندگان آن می توانند به 163 کشور سفر کنند. 

8مین پاسپورت قوی دنیا از آن کشور ایسلند است که دارندگان آن می توانند به 165 کشور جهان سفر کنند. 
7مین پاسپورت قوی دنیا از آن کشور کره جنوبی است که دارندگان آن می توانند به 166 کشور جهان سفر کنند. 

 6مین پاسپورت قوی دنیا از آن کشورهای استرالیا، سنگاپور، و یونان است که دارندگان آن می توانند به 167 کشور جهان سفر کنند.

 5مین پاسپورت قوی دنیا از آن کشورهای سویس، اتریش و زلاند نوست که دارندگان آن می توانند به 168 کشور جهان سفر کنند. 

 4مین پاسپورت قوی دنیا از آن کشورهای ایرلند، کانادا، فرانسه، ژاپن، نروژ، پرتغال و اسپانیاست که دارندگان آن می توانند به 170 کشور جهان سفر کنند. 

 3مین پاسپورت قوی دنیا از آن کشورهای ایتالیا، بلژیک، و هلند است که دارندگان آن می توانند به 171 کشور جهان سفر کنند. 

 2مین پاسپورت قوی دنیا از آن کشورهای آمریکا، آلمان، دانمارک و لوکزامبورگ است که دارندگان آن می توانند به 172 کشور جهان سفر کنند. 

 اولین پاسپورت قوی دنیا از آن کشورهای بریتانیا، سوئد و فنلاند است که دارندگان آن می توانند به 173 کشور جهان سفر کنند. 

۱۳۹۳ آبان ۲۴, شنبه

سیاست جدید اوباما: جنگ با داعش از راه سرنگونی اسد


روزنامه «کامر سانت» مقاله‌ای درباره اصرار ایالات متحده آمریکا بر سرنگونی نظام بشار اسد رئیس جمهوری سوریه همزمان با جنگ علیه گروه دولت اسلامی موسوم به داعش در عراق و سوریه منتشر کرد. 

شبکه خبری CNN هم در گزارشی بیان کرد که باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا، در سیاست‌های خود در خصوص سوریه بازنگری می‌کند و در عین حال بر ضرورت افزایش تلاش‌ها در جنگ علیه داعش، اصرار دارد. 

بنا بر این گزارش که برپایه برخی داده‌های اطلاعاتی استوار است، اوباما قصد دارد همزمان هم با داعش بجنگد و هم نظام اسد را سرنگون کند. 

به گفته منابع دیپلماتیک، دولت آمریکا به دلیل مشکلات پیش آمده در جنگ علیه گروه داعش، ناچار به بازنگری در سیاست‌های خود در قبال سوریه شده است. از این رو چندین جلسه در خصوص سوریه در کاخ سفید برگزار شد که ریاست یکی از آن‌ها را اوباما بر عهده داشت. 

مساله برکناری بشار اسد را واشینگتن پیش از تهدیدهای داعش برای آمریکا و غرب مطرح کرده بود. اما پس از آن‌که ابوبکر البغدادی رهبر داعش، نیت خود را برای برپایی «خلافت جهانی» اعلام کرد، جنگ با این گروه دو اولویت آمریکا و متحدانش قرار گرفت. 

از سوی دیگر، روند «دموکراتیزه کردن سوریه» به بنبست رسیده است. بشار اسد موفق شد سیطره خود را بر بخش‌های وسیعی از کشورش حفظ کند و در انتخابات ریاست جمهوری ماه ژوئن گذشته، بر ادعای مشروعیت خود تاکید کند. در مقابل، گروه‌های اسلامگرای تندرو، اپوزیسیون میانه‌رو را که واشنگتن بر آن شرطبندی می‌کرد، بسیار تضعیف کرد. ائتلاف بین‌المللی «دوستان سوریه» که هدفش سرنگونی نظام اسد بود نیز دیگر به ندرت تشکیل جلسه می‌دهد.

از این رو واشنگتن تصمیم گرفته است «دموکراتیزه کردن» سوریه را با صرفنظر از تهدیدهای داعش، بار دیکر مطرح کند. 

به گفته یکی از دیپلمات‌های آمریکایی «استراتژی تغییر نکرده است. اولویت البته از میان بردن داعش در عراق است و ما با همپیمانانمان به حملات هوایی علیه مواضع این گروه در سوریه ادامه می‌دهیم تا توانایی‌های جنگی‌اش را نابود کنیم. اما اسد همچنان آهنربایی باقی می‌ماند که تندروی را به سوریه می‌کشاند. از این رو باراک اوباما تاکید کرد که اسد مشروعیت خود را از دست داده است. از این رو علاوه بر تلاش برای سرنگونی اسد، با همپیمانان خود برای تقویت اپوزیسیون میانه رو ادامه می‌دهیم.»

۱۳۹۳ آبان ۱۴, چهارشنبه

اخرین لحظه با شهرام همایون 05/11/2014


ايران پذيرش 291 پیشنهاد بهبود وضعیت حقوق بشر را به تعويق انداخت


هیأت نمایندگی ایران در شورای ادواری حقوق بشر سازمان ملل متحد، روز سه‌شنبه 4 نوامبر ( 13 آبان) بحث پذيرش 291 پیشنهاد برای بهبود وضعیت حقوق بشررا به تعويق انداخت، و تصمیم‌گیری درباره پذیرش یا رد پیشنهادهای حقوق بشری 108 کشور جهان را به ماه مارس 2015 موکول کرد.

در نشست امسال بررسی ادواری حقوق بشر در ژنو که هر چهار سال و نیم یکبار برگزار می‌شود و از 31 اكتبر تا 4 نوامبر ادمه داشت، 108 کشور جهان، 291 پیشنهاد برای بهبود وضعیت حقوق بشر در ایران به هیات نمایندگی جمهوری اسلامی ارائه کردند و از تهران خواستند تا تعهد دهد که آن‌ها را اجرا خواهد کرد.

در روز 31 اکتبر سال جاری، در مقر شورای حقوق بشر در شهر ژنو هیئت نمایندگی ايران گزارش‌های خود را درباره وضعیت حقوق بشر در ایران ارائه داد و سپس نمایندگان کشورهای مختلف حاضر در نشست، توصیه‌های دولت خود را با توجه به گزارش جمهوری اسلامی ایران، گزارش کمیساریای عالی حقوق بشر و گزارش سازمان‌های غیردولتی، «برای بهبود وضعیت حقوق بشر در ایران»، مطرح کردند.

موارد نقض حقوق بشر، وضعیت زندانیان سیاسی، اقلیت های قومي و مذهبی، به ویژه اقلیت های بهایی و مسیحی، افزايش اعدامها، نحوه محاكمات اعمال مجازات مرگ، نقض کنوانسیون بین المللی علیه شکنجه، و همچنین آزادی مطبوعات از جمله مواردی بود که در نشست ادوارى حقوق بشر درباره وضعيت حقوق بشر در ايران مورد بررسی قرار گرفت.

در چند روز اخیر، نمایندگان سه کشور آرژانتین، فیلیپین و رومانی، پیشنهادات کشورهای حاضر در نشست را گردآوری و گروه‌بندی کردند. آنان علاوه بر این روز سه شنبه 4 نوامبر این توصیه‌ها را با هیئت نمایندگی جمهوری اسلامی ایران به بحث گذاشتند. اما ایران تصمیم‌گیری پیرامون پذیرش یا عدم پذیرش پیشنهادات 108 کشور برای بهبود وضعیت حقوق بشر در این کشور را به تعویق انداخته است.

تقريبا همه کشورهای عضو سازمان ملل درباره بهبود وضعیت حقوق بشر در ایران پیشنهادهایی دادند. لازم به ذكر است كه در بررسی ادواری وضعیت حقوق بشر، همه کشورها موظفند هر چهار سال یک بار گزارشی درباره وضعیت حقوق بشر خود به جامعه جهانی ارائه کنند و در یک جلسه، که در مقر شورای حقوق بشر سازمان ملل برگزار می‌شود، تمامی کشورهای دیگر، در زمینه‌های مختلف، توصیه‌هایی به کشور تحت بررسی ارائه می‌دهند. کشور تحت بررسی، در نهایت، اعلام خواهد کرد کدام توصیه ها را می‌پذیرد و کدام را رد می‌کند. پذیرش توصیه‌ها به این معناست که آن کشور، موظف است در چهارسال آینده، آنها را اجرایی کند.

پیشنهادهای ارائه شده از سوی 108 کشور جهان به ایران موارد متعددی دارد، که از جمله آن‌ها می‌توان به «لغو اعدام کودکان، لغو مجازات همجنسگرایان، لغو مجازات سنگسار، آزادی اینترنت، رفع سانسور مطبوعات و گسترش آزادی بیان» اشاره کرد.

همچنين " بهبود وضعیت زنان ، توجه به حقوق زندانیان و بهبود وضعیت آنان، قطع اعترافات اجباری به مثابه شکنجه زندانی، آزادی تجمع، آزادی زندانیان سیاسی، آزادی اقلیت‌های قومى و مذهبی زندانی چون بهاییان، مبارزه با خشونت خانگی و جنسی و آزادی روزنامه‌نگاران زندانی» از دیگر پیشنهادهایی است که کشورهای عضو شورای ادواری حقوق بشر خواستار اجرای آن‌ها توسط دولت ايران شده‌اند.

عزداری سیاسی هیئت بعثت در یزد


جمهوری خواهان اکثریت کرسی های سنای آمریکا را بدست آوردند

رسانه های آمریکایی روز چهارشنبه 5-11-2014 از پیروزی جمهوری خواهان در انتخابات میان دوره ای سنای این کشور خبر دادند.


به گزارش کانال های تلویزیونی ایالات متحده، جمهوری خواهان اکثریت کرسی های سنا را بدست گرفتند و به این ترتیب هر دو مجلس نمایندگان و سنا به کنترل آنها در آمد.



بر اساس این گزارش، پیروزی جمهوری خواهان در انتخابات میان دوره ای کنگره، محدودیت های زیادی را برای باراک اوباما رئیس جمهور این کشور ایجاد خواهد کرد. طی هشت سال گذشته این اولین بار است که جمهوری خواهان اکثریت کرسی های سنا را به دست می گیرند.



جمهوری خواهان با  51 کرسی از 100 کرسی سنای آمریکا، و داشتن اکثریت در مجلس نمایندگان، دمکرات ها را شکست دادند.



از سال 2006 تا پیش از این انتخابات، دموکرات ها با 55 کرسی اکثریت سنا را در اختیار داشتند. اما آنها با از دست دادن 7 کرسی، سنا را به جمهوری خواهان واگذار کردند.



گزارش ها نشان می دهد که جمهوری خواهان می توانند سلطه خود را بر مجلس نمایندگان که از سال 2010 تا کنون بر آن مسلط هستند، همچنان حفظ کنند. آنها از 435 کرسی در مجلس نمایندگان بر 233 کرسی مسلط هستند.



برخی کارشناسان پیش بینی کرده بودند که در این انتخابات جمهوری خواهان همچنان مجلس نمایندگان را در کنترل خود نگه دارند.



رئیس جمهوری آمریکا پیش از این گفته بود، دموکرات ها در سنا ممکن است با سخت ترین رقابت انتخاباتی از سال 1958 روبرو باشند.



برخی از قانونگذاران مخالف دولت اوباما از نحوه برخورد رئیس جمهوری با دخالت های روسیه در اوکراین و حملات هوایی آمریکا به شبه نظامیان "داعش" در عراق و سوریه انتقاد کرده اند.



با پیروزی  سر طرح های باراک اوباما برای جمهوری خواهان، انتظار می رود که اختلافات میان ریاست جمهوری و کنگره براصلاح نظام خدمات درمانی، مسئله مبارزه با ایبولا و برخی سیاست های خارجی، تشدید شود.



گفتنی است که پیش از این انتخابات، نظرسنجی ها نشان می داد که محبوبیت باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا در بین آمریکائی ها کاهش یافته است. به همین دلیل برخی شکست دمکرات ها و پیروزی جمهوری خواهان در کنترل سنا را نتیجه کاهش محبوبیت اوباما دانستند.



در همین حال باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا، رهبران دو حزب جمهوری خواهان و دمکرات ها در مجلس نمایندگان و سنا را برای تشکیل جلسه ای در کاخ سفید، دعوت کرد. 



در این جلسه که قرار است روز جمعه برگزار شود، رهبران دو حزب در باره مسائل مهم جهانی و چالش هایی که آمریکا در حال حاضر با آنها روبروست، گفتگو خواهند کرد.