صفحات

۱۳۹۴ شهریور ۱۲, پنجشنبه

آیا پنجاه هزار نیروی بسیج وصد هزار سپاهی میتوانند جلوی هفتاد میلیون ناراضی را سد کنند ملت از قدرت خود قافل هستید



ااینها ببر های کاغذی هستند که درمقابل قدرت ملت بمانن کاهی بهوا میروند بیاد اورید جنبش هشتاد وهشت را ودر سیزده مهر قدرتتان را به نمایش بگذاارید




با نزدیک شدن زمان برگزاری انتخابات خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی در ایران، قرارگاه بسیج ثارالله تهران وابسته به سپاه پاسداران، روزهای چهارشنبه ۲ و پنجشنبه ۳ سپتامبر، مانوری دو روزه با حضور ۵۰ هزار نیروی بسیج برگزار کرد. 

هدف از برپایی این مانور اطلاعاتی-امنیتی «حفظ انسجام نیروهای بسیج» و «نمایش اقتدار بازدارندگی کشور» اعلام شد.

مانور "اقتدار ثارالله" دیروز آغاز شد و امروز با "گشت‌های اطلاعاتی و عملیاتی و ایست بازرسی در سطح تهران" به پایان رسید.

سردار پاسدار ناصر شعبانی، معاون عملیات قرارگاه ثارالله تهران، گفت که در این مانور که به دنبال دستور رهبر جمهوری اسلامی برگزار شد، ۲۳۰ گردان حضور داشتند.

شعبانی اضافه کرد که در این مانور برای اولین بار «سیستم ارتباطی مخابراتی چند لایه امن و نفوذناپذیر» استفاده شد.

از سویی سردار حسین سلامی، جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران که در دومین روز از مانور «اقتدار ثارالله» سخنرانی می‌کرد، با اشاره به توافق هسته‌ای وین گفت: «چه توافقی شکل بگیرد و چه بدون توافق، آمریکا دشمن درجه ایران و جهان است.»

وی ادامه داد: «ما روزانه رفتار آمریکایی‌ها را رصد می‌کنیم و منتظر فرصتیم تا اگر غلطی کنند، تمام منافع اقتصادی و سیاسی آنها را به آتش بکشیم.»

مانور تهران و ایجاد فضای امنیتی

از سویی برخی منابع رسانه‌های و سیاسی می‌گویند که سپاه پاسداران پس از اعلام نامزدی هاشمی رفسنجانی و احتمال نامزدی حجت‌الاسلام سیدحسن خمینی و تلاش‌های اصلاح‌طلبان برای شرکت در این دو انتخابات، تصمیم دارد در ماه‌ها و روزهای منتهی به انتخابات، فضای کشور را کاملا امنیتی کند.

محمد کوثری، نماینده تهران در مجلس و از فرماندهان سابق سپاه پاسداران روز سه‌شنبه گفته بود که «این رزمایش به دشمنان نشان می‌‌دهد، سپاه پاسداران و بسیج در کوتاه‌‌ترین مدت، فرمان علی خامنه‌‌ای، رهبر جمهوری اسلامی را اجرا می‌‌کنند.»

براساس برخی گزارشات، فرماندهان سپاه پاسداران از اظهارات حسن روحانی علیه شورای نگهبان عصبانی هستند و سعی دارند ضمن ایجاد فضای رعب و وحشت، سفر آتی رئیس‌جمهور به سازمان ملل متحد را تحت‌الشعاع اعمال ایذایی خویش قرار دهند.

حسن رییس جمهوری ایران در روزهای اخیر گفته بو که شورای نگهبان «ناظر است نه مجری» و افزوده بود: «کسی که باید بگوید فردی برای شرکت در انتخابات صالح است یا خیر، هیات اجرایی است». 

هیات‌های اجرایی انتخابات زیر نظر وزارت کشور و در نتیجه دولت فعالیت می‌کنند.

آقای روحانی همچنین تاکید کرده بود که «نظارت و اجرا نباید مخلوط شوند».

مانور اخیر با احضار برخی از چهره‌های اصلاح طلب به نهادهای امنیتی و آزادی آن‌ها با قرار تامین پس از بازجویی همزمان شده است. 

هیچ نظری موجود نیست: