صفحات

۱۳۹۰ بهمن ۱۴, جمعه

فریاد از ملتی که در مقابلت دست میزنند وتشویقت میکنند ودر موقع حمایت رهایت میکنند


شعر مفهوم وطن چیست از استاد دکتر مصطفی بادکوبه ای در بند

      کنون ای هموطن ای جان جانان                     بیا با ما بگو پاینده ایران

بادرود بهمه ایرانیانی که دل در گرو ایران دارند.

ما ملتی قدر نشناس ونمک نشناس نبودیم راستی وصداقت شجاعت و وطنپرستی از جمله خصائل ما ایرانی ها بود تا اینکه تازیان بر ما تسلط یافتند آنقدر دروغ وحقه وخدعه ونیرنگ بکار بردند تا آرام آرام وطی هزار وچهارصد سال شدیم اینی که امروز هستیم  (کلاهبرداری را زرنگی - دروغ را پیچاندن _ترسو بودنمان را عاقبت اندیشی ) مینامیم ما عادت کرده ایم تا نفع خود را در ضرر دیگران بیابیم وبتفاوتی وبغیرتی را عدم مداخله بنامیم چرا؟واقعا چرا باید از آنهمه خصائل نیکو وپسندیده که فطرت ما ایرانیان بود بدور بیافتیم وچرا باید دیگران را نردبان ترقی خود قرار دهیم ؟ دکتر مصطفی بادکوبه ای نمونه ای بارز از وطنپرستی شجاعت ومبارزه بود هرچند وی در دوران قبل از شورش هندیزاده بواسطه فعالیتهای مذهبی اش بزندان افتادولی امروز ثابت کرد که تا چه اندازه دروی تحول ایجاد گردیده وی با اشعارش بهر ایرانی وطن دوست فهماند که ایرانی ایرانی است نه تازی وترک وما نشستیم باشعارش گوش دادیم برایش کف زدیم اما هنگامیکه بخاطر همین اشعار بزندانش انداختند در سوراخهای خود خزیدیم وسکوت اختیار کردیم براستی گناه دکتر بادکوبه ای چه بوده که باید یکسال درزندان باشد وما ملت حاضر خور وپر مدعی ازکنارش بیتفاوت رد شویم ؟ در پایان برداشتی از ویکی پدیا را که درمورد این وطنپرست اهورائی نوشته شده میگذارم بانضمام یکی از اشعارش را باصدا و تصویر خودش شاید بیادمان آید که هستند کسانیکه برای وطن جان برکفند ومارا ازین خواب غفلت وبیتفاوتی ونان را بنرخ روز خوردن بیدار نماید .

کجایند دوستان وهموطنان شاعری همچون آقای عالی پیام که همین چندن روز پیش شعر من رای نمیدهم ایشان بروی یوتیوب وسایت های انترنتی درخشیدن گرفت آیا اینان حکم سوپاپ اطمینان رژیم کار میکنند ویا خدای نکرده برای لقمه ای نان خفقان مرگ گرفته ودرطول یکسال زندانی شدن این شیر بیشه ادب ایران حتی یک بیت شعر اعتراضی برای زندانی شدن این مرد بزرگ نسروده اند؟

مصطفی بادکوبه‌ای

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد
(تغییرمسیر از دکتر مصطفی بادکوبه ای)
پرش به: ناوبری, جستجو

مصطفی بادکوبه‌ای متخلص به «امید»
مصطفی بادکوبه‌ای هزاوه‌ای متولد سال ۱۳۲۸ شهرستان اراک است.

محتویات

[نهفتن]

زندگینامه [ویرایش]

وی تا پایان دیپلم در رشته ادبی در اراک تحصیل کرده و بعد از خدمت سربازی در کسوت «سپاه دانش» به دانشگاه فردوسی مشهد راه یافته در رشته زبان و ادبیات فارسی لیسانس گرفت. همزمان در روزنامه خراسان و آستان قدس رضوی اشتغال داشته و در آستانه وقوع انقلاب اسلامِی از همه مسئولیت هایشان اخراج شده و به زندان افتاد. به ناچار پس از تحمل شداید به تهران آمد. تحصیلات حوزوی و دانشگاهی را ادامه داده و بالاخره در سال ۱۳۸۴ موفق به دریافت مدرک از دانشگاه راشویل شد.[نیازمند منبع]
مصطفی بادکوبه‌ای پس از انتخابات ۱۳۸۸ به سرودن اشعاری در انتقاد از نظام جمهوری اسلامی و دولت احمدی‌نژاد و حمایت از کسانی که او در شعرهایش از آنان به عنوان «فتنه گران» یاد کرده‌است پرداخت. وی نزدیک به یک ماه گذشته[چه موقعی؟] در سکوت خبری مطلق از سوی نهادهای امنیتی بازداشت شده و در اوین به سر می‌برد.

آثار [ویرایش]

تا کنون بیست و نه اثر چاپی را منتشر کرده‌است که از میان آنها برخی به تجدید چاپ‌های مکرر رسیده‌اند[۱].
برخی از این کتابها عبارتند از: دیوان حافظ(آیات نور در سفینه غزل)http://www.mohammadbook.com/index6-7-f.asp?src=http%3A%2F%2Fwww%2Emohammadbook%2Ecom%2FMore%2Df%2Easp%3Fid%3D163138%26G%5Fid%3D1910
  1. علل شکست ساسانیان از اعراب
  2. بررسی آداب و رسوم اجتماعی ایران بر اساس کتاب «سمک عیار»
  3. زندگی نامه خیام
  4. زندگی نامه خواجه نصیر طوسی
  5. زندگی نامه ناصر خسرو قبادیانی
  6. زندگی نامه عطار نیشابوری
  7. زندگی نامه حافظ
  8. زندگی نامه پروین اعتصامی
  9. زندگی نامه ملک الشعرا بهار
  10. تصحیح و اعراب گذاری مفاتیح الجنان
  11. ترجمه احادیث عربی مولانا در مثنوی شریف
  12. بر امواج نیل (زندگی حضرت موسی بر اساس قرآن و تورات)
  13. یوسف و زلیخا در قرآن وتورات و عرفان
  14. زندگی و اسناد عبدالحسین میرزا فرمانفرما(ویراستاری)
  15. زیر نگاه پدر(ویراستاری)نوشته خانم نیر فرمانفرما
  16. دلمشغولیهای یک سردبیر
  17. آوای امید. مجموعه شعر
  18. پیرامون انقلاب اسلامی. ترجمه و ویراستاری و تعلیقات.(نویسنده مرحوم ابوالبشر فرمانفرماییان)
  19. بازها و کبوترها. ویراستاری. (خاطرات چهار و نیم سال زندان.... فرمانفرماییان)
  20. نگاهی دیگر به چهره ضحاک در شاهنامه فردوسی.
  21. نیاخاک اهورایی (مجموعه شعر توقیف شده)
  22. نابغه نیشابور(برای کودکان)
  23. خواجه دانشمند(برای کودکان)
  24. هیچ(سفرنامه قونیه. دردست چاپ)
  25. نگاه قرآنی به حافظ(ارسال شده به وزارت ارشاد برای مجوز)[۲]
  26. گزیده غزلیات حافظ: آیات نور در سفینه غزل شامل، روح غزل رهنمود فال
آوای امید ( مجموعه اشعار خود او)http://www.mohammadbook.com/index7-1-f.asp?src=http%3A%2F%2Fwww%2Emohammadbook%2Ecom%2FMore%2Df%2Easp%3Fid%3D162355%26G%5Fid%3D1910

فعالیتها [ویرایش]

او در آبان ماه ۱۳۸۶ در بزرگداشتی که به همت سازمان یونسکو در فرهنگسرای نیاوران برگزار شد در مورد اندیشه‌های مولوی سخنرانی کرد[۳].
یکی از مهمترین کتابهای وی، کتاب (دیوان حافظ آیات نور در سفینه غزل)از انتشارات محمد است که در سال ۱۳۸۴ کتاب برگزیده شناخته شد و به افتخارش در موزه امام علی از سوی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران و انجمن حافظان فرهنگ و هنر ایران جشنی بزرگ برپاشد[نیازمند منبع]. در این کتاب نگاه قرآنی حافظ مورد بررسی قرار گرفته‌است.[۴]

مصطفی بادکوبه‌ای پس از انتخابات ۱۳۸۸ به سرودن اشعار در انتقاد از دولت احمدی‌نژاد و حمایت از کسانی که او در شعرهایش از آنان به عنوان «فتنه گران» یاد کرده‌است پرداخت.
مصطفی بادکوبه‌ای در مهرماه سال ۱۳۸۹ خورشیدی در برنامه «صبحی دیگر» حضور یافت و از زندگی و اندیشه‌های حافظ در روز بزرگداشت این شاعر سخن گفت. او در این برنامه به بررسی جایگاه اشعار بلند حافظ در تاریخ شعر فارسی، تحلیل رازهای شعر حافظ و دلایل ماندگاری آثارش و نیز تحلیل جهان شاعرانه او پرداخت. این برنامه از شبکه هفتم سیمای جمهوری اسلامی ایران پخش شد[۵].
عبدالنبی قیم در پاسخ به شعر خدای عرب بادکوبه‌ای، اشعار او را نمونه بی حرمتی به هموطنان عرب، توهين و تحقير و همچنین اشاعه دهنده کینه و نفرت دانسته‌است.[۶][نیازمند منبع غیر خود چاپ کرده] در مقابل بیان می‌شود که اشعار مورد مناقشه در پاسخ به برنامهٔ منتشره از صدا و سیما سروده شده که در آن ادعا شده بود زبان اهل بهشت عربی و زبان اهل جهنّم عجمی است[۷]. باد کوبه‌ای در همان برنامهٔ ادبی بیان نموده بود که از نظر او همه نژادها برابرند[۸].
با این حال او در شعر دیگرش که در یک برنامهٔ شب شعر در تهران اجرا کرده بود می‌گوید[۹]:
«من کی نژاد عشق با تازی برابر می‌کنم»

دستگیری [ویرایش]

وی در بهار سال ۱۳۹۰ از سوی نهادهای امنیتی بازداشت شده و در زندان اوین به سر می‌برد. بادکوبه‌ای تا قبل از بازداشت در عین تدریس در کلاسهای خصوصی، از مدت‌ها پیش به اداره جلسات شرح و تفسیر مثنوی معنوی و حافظ مشغول بود. او در ۲۴ام خرداد ۹۰ از زندان آزاد گشت.

هیچ نظری موجود نیست: