صفحات

۱۳۹۴ مرداد ۷, چهارشنبه

جان کری: محدودیت‌ها علیه برنامه هسته‌ای ایران مادام‌العمر هستند

وزیر خارجه آمریکا در باره توافق هسته‌ای با ایران به کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان توضیحاتی داد. او در این جلسه تکرار کرد که توافق برای همیشه جلوی دستیابی ایران به بمب اتمی را می‌گیرد.

روز سه‌شنبه (۲۸ ژوئیه/۶ مرداد) وزیران خارجه، خزانه‌داری و انرژی آمریکا در کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان این کشور حاضر شدند تا به پرسش‌های این کمیته در باره توافق هسته‌ای با ایران پاسخ دهند.
جان کری تاکید کرد که محدودیت‌های در نظر گرفته شده برای برنامه‌های اتمی ایران، نه ده ساله، نه ۱۵ یا ۲۰ساله بلکه مادام‌العمر هستند.
او گفت آژانس برای ۲۵ سال به طور مستمر، میزان اورانیوم ایران را از نقطه تولید زیرنظر خواهد داشت. کری در عین حال یادآوری کرد که آمریکا به مفاد قرارداد محرمانه ایران و آژانس دسترسی ندارد.
تحریم‌‌ها علیه سپاه پاسداران برقرار خواهند ماند
کری افزود اگر ایران اجازه دسترسی به تاسیسات نظامی خود را ندهد، تحریم‌ها برخواهند گشت: «اگر ایران از مفاد توافق تخطی کند، ما متوجه خواهیم شد.» وزیر خارجه آمریکا گفت که تحریم‌ها ابزار دیپلماسی و وسیله دستیابی به آن چیزی هستند که ما می‌خواهیم.
وزیر خارجه آمریکا بار دیگر تکرار کرد که عقب راندن یک ایران بدون سلاح هسته‌ای بسیار آسان‌تر از ایرانی است که سلاح اتمی داشته باشد.
او مخالفت سپاه پاسداران با توافق را نیز نشانه‌ای مثبت خواند و یادآوری کرد که تحریم‌ها علیه سپاه قدس همچنان برقرار خواهند بود.
کری بار دیگر به اسرائیل اطمینان خاطر داد و گفت فعالیت‌های ایران زیر نظر قرار خواهند داشت و نگرانی اسرائیلی‌ها قابل درک است. او پیش‌تر هشدار داده بود که مخالفت کنگره با توافق هسته‌ای، اسرائیل را منزوی می‌کند.
یک روز پیش‌تر، دفتر نخست‌وزیر اسرائیل از تهیه سندی خبر داد که قرار است به کنگره آمریکا ارائه شود. این سند پیشنهاد می‌کند که تحریم‌های ایران به صورت مرحله به مرحله و ما به ازای اجرای تعهدات ایران لغو شوند و در صورت تخطی ایران، محدودیت‌های هرچه بیشتری علیه این کشور در نظر گرفته شود.
بنیامین نتانیاهو گفته که توافق هسته‌ای با ایران یک «خطای تاریخی» است و اسرائیل این توافق را به رسمیت نخواهد شناخت.
وزیر خارجه آمریکا برای متقاعد کردن نمایندگان مخالف توافق هسته‌ای عنوان کرد که در آغاز مذاکرات، ایران مواد ساختن ده بمب اتمی را داشت.
کری افزود اگر توافق رد شود آمریکا در فاصله یک روز حمایت‌های دیپلماتیک خود را از دست می‌دهد: «چنانچه توافق ملغی شود، راه ایران برای ازسرگیری غنی‌سازی بیست درصدی اورانیوم هموار می‌شود و آمریکا در تحریم ایران شرکایی نخواهد داشت.»
جیکوب لو، وزیر خزانه‌داری آمریکا نیز در این نشست عنوان کرد که تحریم‌های اساسی آمریکا به قوت خود باقی می‌مانند و ایران هم‌چنان نمی‌تواند به بخش عمده‌ای از بازارهای بین‌المللی دست یابد. لو افزود که حدود ۵۰ میلیارد دلار از پول‌های بلوکه شده ایران به این کشور بازگردانده می‌شوند. گفته می‌شد که این مبلغ ۱۰۰ میلیارد دلار است.
کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا خواستار پاسخگویی مقامات دولتی در باره تصویب قطعنامه توافق هسته‌ای در شورای امنیت پیش از ارائه آن به کنگره، وضعیت سایت‌های نظامی ایران از جمله پارچین، دورنمای غنی‌سازی اورانیوم پس از انقضای دوره محدودیت‌ها، برنامه موشکی ایران و نیز وضعیت آمریکایی‌های زندانی در ایران بود.
سناتور اد رویس، رئیس این کمیته از جمله گفت: «ما خواهان بازرسی‌ هرکجا در هر زمان بودیم اما توافق با این خواست فاصله دارد.»
جلسه یاد شده در واشنگتن، به موازات جلسه‌ای در مجلس ایران برگزار شد. روز سه‌شنبه، مجلس ایران به دلیل تاخیر در ارائه متن فارسی توافق هسته‌ای متشنج شد.
اصولگرایان در واکنش به مصوبه کنگره آمریکا برای نظارت بر توافق اتمی، خواستار تصویب توافق در مجلس هستند اما سخنگوی دولت می‌گوید متن توافق باید به تصویب شورای‌عالی امنیت ملی برسد و مجلس می‌تواند در این زمینه مشورت بدهد.

۱۳۹۴ مرداد ۵, دوشنبه

منامه از شکست عملیات ایران برای قاچاق اسلحه و مواد منفجره به بحرین خبر داد




وزارت کشور بحرین اعلام کرد که نیروهای امنیتی این کشور، عملیات قاچاق مواد منفجره بسیار خطرناک، اسلحه اتوماتیک و مقادیری مهمات را با شکست مواجه کرد.
بنا بر این اعلام، در این عملیات 5 مظنون دستگیر شدند که شماری از آن ها توسط سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران آموزش داده شده اند.
به گزارش خبرگزاری رویترز، وزارت امور خارجه بحرین افزوده است: «دو تن از دستگیر شدگان به دریافت محوله از ایرانی ها در آب های منطقه ای بحرین، اعتراف کرده اند. یکی از آن ها در سال 2013 در ایران آموزش دیده است.»
مقام های بحرینی می گویند که 43 کیلوگرم ماده شدید الانفجار C4 را از قاچاقچیان مصادره کرده اند.
پیش از آن خبرگزاری وزارت امور خارجه بحرین اعلام کرد که سفیر خود را از ایران فراخواند. این اقدام چند روز پس از سخنرانی آیت الله علی خامنه ای رهبر جمهوری اسلامی ایران روی می دهد که اعتراض مقام های بحرینی را در پی داشت.
وزارت امور خارجه بحرین، در بیانیه ای، ادامه مواضع «ستیزه جویانه» مسئولان جمهوری اسلامی ایران را که «ناقض اصل همجواری و پایبندی به قوانین، اعراف بین الملل، سازمان ملل متحد و سازمان همکاری های اسلامی» است محکوم کرد؛ قوانینی که هرگونه دخالت در امور داخلی دیگر کشورها را منع می کند.
پیشتر وزارت کشور بحرین اعلام کرده بود که گارد ساحلی این کشور 15 ژوئیه قایقی را توقیف و از آن 44 کیلوگرم ماده منفجره C4، هشت تفنگ کلاشنیکف، 32 خشاب و مقادیری مهمات را ضبط کرده است. 

کسیکه برای مصرف داخلی خود گند گوزی میکند میشود علی شیره ای


 علی شیره ای  رهبور جمهوری اسلامی ایران در حساب انگلیسی زبان خود در شبکه اجتماعی توییتر عکس باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا را به گونه ای منتشر کرد که کلتی به سمت سر خود نشانه رفته و در حال خودکشی است.
در این عکس نامی از اوباما برده نشده، اما عکسی در سایه از مردی منتشر شده که شبیه اوباما است. این عکس شامل پرچم ایالات متحده آمریکا بر روی سینه مرد نیز هست و علاوه بر آن پرچم آمریکا در کنارش قرار گرفته است.
در کنار عکس، ترجمه بخشی از سخنرانی علی شیره ای  در روز 18 ژوئیه جاری منتشر شده که گفته بود «(رئیس جمهور آمریکا) گفته می‌تواند ارتش ایران را نابود کند... ما از هیچ جنگی استقبال نمی‌کنیم اما ...»
جواب این اما... عکسی بود که در زیر این پیام منتشر شده و آن خودکشی اوباما است. این عکس دو بار در حساب توییتر انگلیسی زبان رهبور  ایران منتشر شده است.
این حساب کاربری را بیش از 141 هزار کاربر پی گیری می کنند. خامنه ای دو حساب دیگر به زبان های فارسی و اسپانیایی در توییتر دارد.

۱۳۹۴ مرداد ۴, یکشنبه

نظر شاهنشاه اریامهر در مورد مصدق



شاهنشاه در مورد این خائن خبیث کودتا چی در کتاب پاسخ بتاریخ خود چنین اورده اند :
 مصدق وسیاست موازنه منفی 
صفحات 55-56-57
داوری درباره سیاستمداری چون مصدق آسان نیست " در شخصیت ورویه او تناقضات فراوان وجود داشت . ناطقی زبر دست بود . اما میان گفته ها وکردارش هماهنگی وجود نداشت وبه انچه میگفت عمل نمیکرد .گاه دچار شوق والتهاب وهیجان بود وگاه دستخوش سرخوردگی وافسردگی و نومیدی کامل . در سخنرانیهایش فریاد میزد میگریست دچار اغما میشد . بعضی ها اورا با ریسپیر وبعضی ویرا با ری نیز مقایسه کرده اند وحتی برخی از صاحب نظران با شخصیتهای کمدیهای کلاسیک ایتالیا مقایسه نموده اند . بر رویهم میتوان گفت مصدق رفتاری کاملا عقلانی نداشت وبیشتر تابع احساسات بود . ولی من سرانجام به این نتیجه    رسیدم که وی با انگلیسها ارتباط و وابستگی داشت .اسنادی که توسط سردار فاخر حکمت رئیس اسبق مجلس شورای ی ملی ایران انتشار یافت ومدارک منتشره از بایگانی وزارت امور خارجه بریتانیا وسفارت ان کشور در ایران / همه دال بر صحت این استنباط من است . چگونه میتوان قبول کرد مردی که هفت سال قبل از ان موافقت انگلیسها را شرط اصلی قبول ریاست وزراء دانسته بود . ای بار بدون موافقت وتائید انان نخست وزیری را پذیرفته باشد؟ در کشورهای دیگر نیز سیاست آنگلوساکسونها مردان بظاهر مخالف را که میشد به نحوی بر رفتارشان تسلط داشت به حکومت رساند . یا لااقل کسانی را که تصور میشد بر رفتارشان تسلط داشت. زیرا اشتباهات فراوانی را میتوان ذکر کرد .هنگامیکه مصدق تشکیل کابینه داد 73 سال داشت (در 8 اردیبهشت 1330) . وی یکی از ملاکین بزرگ ایران بود وسرانجام به آرزوی دیرینه خود یعنی قدرت مطلق میرسید . من که از قدرت طلبی وی اطلاع داشتم باو توصیه کردم که در همه چیز شرط حزم واحتیاط را بجای آورد . به وی گفتم که دشمنان استقلال سیاسی واقتصادی ما فراوان ومکارند وبرای اجتناب از مخاطراتی که در پیش است باید با احتیاط وتدبیر پیش رفت . 
دوروز بعد از انتصاب مصدق به نخست وزیری مجلس شورای ملی لایح اجرائی قانون ملی شدن نفت را تصویب کرد . من با این لایحه کاملا موافق بودم وبلافاصله آنرا تنفیذ کردم . اما عقیده داشتم که بر اساس آن باید انگلیسها به مذاکره پرداخت مصدق با این امر مخالف بود وعقیده داشت که از طرفی اقتصاد بریتانیا وجهان غرب بدون نفت ایران فلج خواهد شد واز طرف دیگر ایران کاملا قادر است که نفت خودرا به بازار های دنیا صادر کند . به همین سبب دولت مصدق با همه پیشنهادهائی که بمنظور ترتیب بهره برداری وصدور نفت ایران شد /چه پیشنهاد هیات اعزامی با ریاست استوکس وهاریمن چه پیشنهاد بانک بین الملل چه پیشنهاد حکمیتی که چرچیل وترومن ارائه دادند مخالفت ورزید . مصدق اسیر منفی بافی سیاسی خود بود . موفق شد که راه را بر هرتووافقی در زمینه بهر برداری از منافع نفتی ایران سد کند . نتیجه انکه بهنگام عزلش . درست درهمان وضع روز اول نخست وزیری یعنی تصویب قانون اجرائی ملی شدن نفت بود نه یک گام بیشتر . اما باید گفت که شرکای دیروز و ممخالفین بعدی ما در این اوان بیکار ننشستند . درمقابل تظاهرات ضد خارجی وطرد کارشناسان غیر ایرانی شرکت نفت ایران انگلیس دفاتر خود را تعطیل اعلام کرد ونه نتها دیگر درآمدی از مسیر نفت عاید ایران نمیشد بلکه بر اثر مخالفت انگلیسها ایرا از فروش نفت به خارج نیز ناتوان وعاجز ماندند بقیه نظرات اعلیحضرت در لینک بعدی  

چه کسی برای اولین بار گفت: نفت ملی ایران؟

با انکه آقای رئیس شورا از مصدق السلطنه این خائن خبیث کودتا چی تعریف میکند 
لازمست این مطلب را بخوانند 
بر گرفته از سایت کلمه


دکتر مصدق اولین فرد در ارائه‌ی پیشنهاد ملی کردن نفت ایران نبود. وی حتی سابقه‌ی مخالفت با ملی کردن نفت را در کارنامه‌ی خود دارد. در واقع در برهه‌ی ملی شدن نفت، دکتر مصدق سوار موجی شد که به‌وسیله‌ی دیگران راه افتاده بود و البته در مسیر ملی کردن نفت ایران، زحمات زیادی متحمل شد.
«یک پیرمرد نورانی به خواب من آمد و به من گفت نفت را ملی کن.»[۱]این یک خط می‌توانست سرخط اخبار ایران در سال ۱۳۳۰ باشد. این دو جمله، پاسخ مصدق بود به این پرسش که چه کسی در کمیسیون نفت مجلس شانزدهم، اول‌بار گفت نفت ملی شود؟

بیایید این دو جمله‌ی مصدق را با اسناد باقی‌مانده از آن دوران محک زنیم. ابتدا از کمیسیون نفت شروع می‌کنیم. حسین مکی در کتاب سیاهمی‌نویسد: حائری‌زاده در جلسه‌ی چهارم کمیسیون نفت در سوم مهر ۱۳۲۹ گفت: اگر راه حکمیت و راه‌های دیگر نداشته باشیم، باید منابع نفت خودمان را ملی کنیم.[۲]

در تصدیق بیان آقای مکی،شهید آیت نیز در کتاب چهره‌ی حقیقی مصدق‌السلطنهمعتقد بود اولین کسی که در کمیسیون نفت، پیشنهاد ملی شدن نفت را داد، حائری‌زاده بود، نه مصدق.[۳]

می‌توان گفت این دو با دکتر مصدق مخالف بودند و استناد به سخنان آن‌ها مصداق یک‌طرفه به قاضی رفتن است. با قبول این مسئله، باید در میان نوشته‌های هواداران دکتر مصدق به دنبال اولین نفر بگردیم و چه کسی بهتر از خود مصدق؟

نکته‌ای که جاافتاده این است که دکتر مصدق با امضای ورقه‌ی حاوی این پیشنهاد، در آن جلسه مخالفت می‌کند.

دکتر مصدق در خاطراتش فکر ملی کردن نفت را به دکتر حسین فاطمی نسبت می‌دهد. به این شرح که در سال ۱۳۲۸ جلسه‌ای در خانه‌ی حاج محمود نریمان با حضور آیت‌الله کاشانی و اعضای جبهه‌ی ملی تشکیل می‌شود و در آن جلسه، دکتر فاطمی ملی کردن نفت را پیشنهاد می‌دهد و اعضا پیشنهاد وی را قبول می‌کنند.

معلوم می‌شود که در سال ۱۳۲۹، دو نفر در طیف جبهه‌ی ملی هستند که صفت اولین نفر را یدک می‌کشند: حائری‌زاده و دکتر حسین فاطمی.


باز به سال ۱۳۲۸ رجوع می‌کنیم. در تیرماه این سال، در مجلس پانزدهم، قرارداد نفتی جدید ایران و انگلیس با عنوان گس-گلشاییان برمبنای قرارداد ۱۹۳۳ مطرح می‌شود. مصدق به مجلس پانزدهم راه نیافته است، ولی حسین مکی به دنبال آن است که با به صحنه آوردن مصدق، پشتوانه‌ی مخالفان قرارداد را افزون کند. مصدق پیشنهاد مکی را نمی‌پذیرد، ولی نامه‌ای در این‌باره به مجلس می‌نویسد. وی در این نامه از اینکه مجلس او را به‌عنوان مشاور در کمیسیون‌ها دعوت نکرده گله نموده و سپس در مورد یکی از اصل‌های قرارداد مبنی بر شیوه‌ی پرداخت شش شیلینگ حق‌الامتیاز توضیح خواسته است.[۵]

به عبارت بهتر، مصدق در این نامه نه با قرارداد مخالفت کرده و نه از ملی کردن نفت سخنی گفته است.

در بهمن‌ماه این سال، مصدق در مجلس شانزدهم پیام آیت‌الله کاشانی را، که پس از بازگشت از تبعید لبنان نگاشته بود، قرائت می‌کند. آیت‌الله در این پیام عنوان می‌دارد که نفت ایران متعلق به ملت ایران است.[۶]

در این سال نیز نام آقایان حائری‌زاده، عبدالقدیر آزاد، مظفر بقایی، حسین مکی، معظمی، امیرتیمور و نیز آیت‌الله کاشانی به‌عنوان مخالفان قرارداد نفتی جدید با انگلیس و نیز ملی کردن نفت (از سوی آیت‌الله کاشانی) ثبت می‌شود، ولی سخنی از مخالفت مصدق با قرارداد نفتی جدید نیست، چه رسد به ملی کردن نفت.

به سال ۱۳۲۷ می‌رویم. در مردادماه این سال، آیت‌الله کاشانی در خطبه‌ی نماز عید فطر، سخن از استیفای حقوق ملت ایران از شرکت نفت ایران و انگلیس می‌راند و در بهمن آن سال، علیه شرکت نفت بیانیه‌ای صادر کرده و در آن خواهان لغو امتیاز می‌شود. این بیانیه موجب تبعید آیت‌الله کاشانی به لبنان می‌شود.

باز به عقب برمی‌گردیم، به سال ۱۳۲۶. در این سال، قوام قرارداد نفتی ایران-شوروی را که به قرارداد نفتی قوام-سادچیکف معروف بود، تقدیم مجلس پانزدهم می‌کند. مجلس با هماهنگی قوام، این قرارداد را رد می‌کند و به جای آن، طرحی به سرپرستی دکتر رضازاده شفق تهیه و تصویب می‌شود که می‌توان آن را شروع مبارزه‌ی پارلمانی با استعمار شرکت نفت جنوب دانست. بند «هـ» این قرارداد بیان می‌داشت: دولت موظف است درباره‌ی امتیازهای موجود، به‌خصوص شرکت نفت جنوب، برای احقاق حق ایران، اقدامات لازمه را به عمل آورد و مجلس را از نتیجه‌ی مذاکرات مطلع کند.

در این سال نیز نامی از مصدق در میان نیست. پس مصدق کجا وارد جریانات نفت می‌شود؟
به مجلس چهاردهم و سال ۱۳۲۳رجوع می‌کنیم. پس از تمایل شرکت‌های آمریکایی به اخذ امتیاز نفتی و مخالفت انگلیس و شوروی از خارج و نمایندگان توده‌ای از داخل، شوروی تلاش کرد امتیاز نفت شمال ایران را از آن خود کند. مصدق در نطقی در این‌باره واکنش نشان داد:

دولت اتحاد جماهیر شوروی به نفت احتیاج دارد و دولت ایران هم در عالم مجاورت نباید نفت خود را با دیگران معامله کند. من تصور می‌کنم که در این مجلس چنین پیشنهادی بگذرد؛ یعنی دولت ایران متعهد شود که در مدت معلوم در قرارداد، مازاد نفت معادن شمال را به نرخ متوسط بین‌المللی که در هر سال معین می‌شود به دولت شوروی بفروشد.[۷]

پس مصدق در برابر احتمال واگذاری امتیاز نفت به شرکت‌های آمریکایی واکنشی نشان نمی‌دهد و درباره‌ی احتمال واگذاری امتیاز نفت شمال به شوروی واکنشی محتاطانه، که هر دو سو را نگه دارد، ارائه می‌دهد.

در ادامه، مصدق از طریق یکی از نمایندگان توده‌ای، با جلب رضایت سفیر شوروی، طرحی به مجلس پیشنهاد می‌کند که با تصویب آن، امکان واگذاری امتیاز نفت به دول خارجی از سوی دولت، پس از تصویب طرح ملغی می‌گردد. 
پس از تصویب این طرح، که به قانون تحریم امتیازات معروف می‌شود و در آن دوره به خیال خام شوروی در اخذ امتیاز نفت شمال ضربه می‌زند، آقای رحیمیان نماینده‌ی قوچان، طرح زیر را به مجلس تقدیم می‌کند:

ماده واحده: مجلس شورای ملی ایران امتیاز نفت جنوب را، که در دوره‌ی استبداد به شرکت دارسی واگذار شده و در موقع دیکتاتوری آن را نیز تمدید و تجدید نموده‌اند، به موجب این قانون الغاء می‌نمایند.

آقای مصدق تا قبل از سال ۱۳۲۹ با ملی کردن نفت مخالف بودند و یا حداکثر با انعقاد قرارداد با شوروی مخالف و طرفدار انعقاد قرارداد با وضع بهتر با غرب بود. پیش از وی نیز ابتدا آقای رحیمیان و آیت‌الله کاشانی و پس از آن، آقایان فاطمی و حائری‌زاده پیشنهاد ملی کردن نفت ایران را داده‌اند.


و از آقای مصدق درخواست یاری می‌کند. ولی دکتر مصدق با این طرح مخالفت کرده و بیان می‌دارد: نمی‌توانیم قرارداد را یک‌طرفه فسخ کنیم.[۸]

پس در سال ۱۳۲۳ نیز آقای مصدق با ملی کردن نفت مخالفت می‌نمایند. پیش از طرح موضوع نفت شمال در مجلس، در خردادماه این سال، آیت‌الله کاشانی توسط نیروهای انگلیسی دستگیر و به اراک اعزام می‌شود. ایشان در اراک به بازجو می‌گوید: اگر زنده ماندم و از زندان آزاد شدم، کاری می‌کنم که این ملت مسلمان یک قطره نفت به انگلیس ندهند.[۹]

دکتر مصدق اولین فرد در ارائه‌ی پیشنهاد ملی کردن نفت ایران نبود. ایشان حتی سابقه‌ی مخالفت با ملی کردن نفت ایران در سال ۱۳۲۳ و عدم مخالفت با قرارداد گس-گلشائیان را، که موجب ادامه‌ی قرارداد ۱۹۳۳ می‌شد، در کارنامه‌ی خود دارد. دکتر مصدق سوار موجی شد که توسط دیگران راه افتاده بود و البته در مسیر ملی کردن نفت ایران زحمات زیادی نیز متحمل شد، ولی اولین فرد نبود.

به جای ایشان، ما به دو نام برمی‌خوریم: آقای غلامحسین رحیمیان و آیت‌الله کاشانی. با بررسی روند ملی کردن نفت ایران و شروع نمودن تاریخ بررسی از سال ۱۳۲۳ به جای دوره‌ی نخست‌وزیری اول دکتر مصدق، متوجه می‌شویم یک نام پی‌درپی در حال تکرار است و آن نام آیت‌الله کاشانی است. این تکرار، در ادامه‌ی روند تا کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ نیز رخ می‌دهد و این سؤال برایمان پیش می‌آید: دکتر مصدقی که اولین نفر در ارائه‌ی پیشنهاد ملی کردن نفت ایران نبود، آیا تنها رهبر و یا عالی‌ترین رهبر این روند بود؟



البته نا گفته نماند که چون سایت کلمه نوکر جمهوری اسلامیست در اضها نطر اخرین خود جای حائری زاده را با کاشانی عوض مینماید تا ملی شدن نفت را هم به اخوندهای گردن کلفت در ایران نسبت دهد اما تاریخ معاصر میداند که اولین پیشنهاد دهنده ملی شدن نفت اقای حائری زاده بوده است نه مصدق السلطنه این خائن خبیث کودتا چی

۱۳۹۴ تیر ۲۸, یکشنبه

ایا مصدق السلطنه این خائن خبیث فردی قانون مند بود


حسین امام یا قاتل ایرانیان_رو دست 15


حزب رستاخیز و دروغهای شورشیان 57_رو دست 50


گوشه های نادیده ویا فراموش شده از محمد مصدق این خائن خبیث کودتا چی




با انکه شاهزاده رضا پهلوی از این فرد خبیث تعریف نموده اند اما بخاطر نمک نشناسی ذوب شدگان در مصدق السلطنه این خائن خبیث کودتا چی واین فراماسونر نوکر انگلستان تا عذر خواهی شتر درفشای مجازی این سری نوشته ها را ادامه خواهم داد 
پاینده ایران - جاوید سامانه شاهنشاهی در ایران 

در این قسمت دروغهای بزرگ درمسیری کوچک از محمد مصدق السلطنه خبیث را در مورد خرید اتومبیلش تجزیه وتحلیل میکنیم
یک- مصدق که پول نداشته مگر مجبور بوده است از دائی خود فرمانفرمای خائن به ایران که دزدی بعنوان والی فارس بوده ویا آقای دهدشتی که معلوم نکرده است کی هست وچه نسبت و رابطه ای با این خائن خبیث داشته پول قرض بگیرد ؟
دو - مصدق که در نامه نوشتن سعی میکرده تمام ریزه کاریها را شرح دهد چرا اشاره نکرده است قیمت اتومبیل چه مبلغ بوده است واز اقای دهدشتی چه مبلغی قرض کرده است وحقوق راننده او از قرار ماهی چه مبلغ بوده است ؟ ملاحظه  میشود همه اش دربوته ابهام است .
سه - اگر بپذیریم که این خبیث پول نداشته ویا بقدر کافی پول نداشته است این سئوال بمیان میاید که در انروز ها تعداد افرادی که در ایران اتومبیل داشتند شاید از انگشتان دست کمتر بوده به علاوه ان روزگار اتومبیل مثل امروز جزء لوازم اولیه زندگی نبود وجزو تجملات زندگی بود . ایا لازم بود که مصدق به خاطر تجمل پرستی دست قرض بسوی افراد دراز کند تا اتومبیل بخرد ؟ لذا باید بررسی وتحقیق را ادامه دهیم تا از انگیزه ظاهری خرید اتومبیل که این خبیث شرح داده است به انگیزه واقعی برسیم 
بررسی مختصری در مورد راننده هندی مصدق
یکی از برنامه های کمپانی هند شرقی در بمبئی که نماینده وکاگزار سیاست استعمار گر انگلیس در ان منطقه بوده اعطای اتومبیل وتامین رانند آن به ایادی وسر سپردگان انگلستان بوده است
فلسفه  کمپانی هند شرقی برای اعطای اتومبیل سواری این بوده است که در انزمان اتومبیل سواری کالائئ بسیار تجملی ولوکس بشمار میرفته ودر نظر مردم ارزش زیادی داشته . اعتبار فریبندگی ونفوذ دارنده اتومبیل را در بین هموطنانشان بالا برده ومراتب احترام - اطاعت وارادت مردم به ان شخص را زیاد میکرده است
لذا مصدق السلطنه جوان این جاسوس مخفی انگلستان که جزو بازیگران تیم (ایادی وسرسپردگان ) انگلستان اتخاب شده بود وبرای بازی های اینده به ایران میامد تا با مهارت های فردی مانند عوامفریبی که داشت بتواند به نفع انگلستان گلهای زیبائی را وارد دروازه ملت ساده لوح وخوش باور ایران بکارد که کاشت وایران را به روز سیاه کشید
لذا اتومبیل سواری با راننده برای بالابردن اعتبار - فریبندگی ونفوذ اجتماعی لازم بود به همین دلیل طبق برنامه تنظیم شده مصدق السلطنه خبیث برخلاف چندین بار که از بندر انزلی در ایران به اروپا میرفت واز همین راه به ایران مراجعت میکرد حتی در سرمای زمستان این بار ویزای هندوستان میگیرد وبه بمبئی میرود تا اتومبیل اهدائی کمپانی هند شرقی با راننده هندی را گرفته وبا ان وارد ایران شود . بهمین دلیل نمیدانست قیمت اتومبیل وحقوق راننده چه مبلغ است تا درکتاب های خاطرات وتالمات وخاطرات وتقریرات بقلم خودش را بنویسد 
کار یک تحقیق وپژوهشگر این است که حقایق را از انتشارات وشایعات واسناد چه ثابت ویا متزلزل بدست آورد . دانه های تحقیق دیگری وجود دارد که اشاره انها سودمند است 
یک- حسین مکی مینویسد راننده هندی لااقل تا پنجم تیر ماه سال 1319 خورشیدی حدود 21 سال در خدمت مصدق السلطنه این خائن خبیث بوده است . بهمین جهت راننده مصدق تبعه انگلیس به شمار میرفت . مصدق که ادعای میهن پرستی میکرد چطور اجازه داده بود یک تبعه انگلیس در تمام اوقات در چهار دیواری خانه اش ویا در ساعات معین مصدق را به طور مستقیم زیر نظر داشته باشد از همه مهمتر مگر راننده ایرانی نبود ونمیتوانست نیاز رانندگی مصدق را برآورده کند ؟ از همه مهمتر این که با شناختی که از مصدق داریم او از ماشین زیاد استفاده نمیکرد لذا چه لزومی داشته یک تبعه انگلیس را در منزل خود نگه دارد ؟
دوم - کمپانی هند شرقی برای دادن اتومبیل با راننده این بوده است که میتوانستند  فعالیت های سیاسی ایادی وسر سپردگان خود حتی خانواده انان را تحت مراقبت شبانه روزقرار میداد زیرا هر راننده هندی که گاهی همرا خانواده خود بایرا میامد موظف بوده است که مرتبا تمام مطالب مهمی را که خود ویا افراد خانواده اش مشاهد مینمودند را مستقیما ویا از طریق رابطه های معین به اطلاع مقامات انگیسی یا حکومت هندوستان برساند 
جالبست نه بقیه این بررسی در لینک بعدی 

مرگ بر خائنین ملی گرای ایران پاینده ایران شاهنشاهی

کامرون : توافق هسته ای به معنی ایستادن در کنار ایران نیست . درست است چرا که دولت ملایان نوکران شما هستند




دیوید کامرون نخست وزیر بریتانیا، در گفت و گوی اختصایی با العربیه، اظهار داشت که توافق هسته ای، به معنی ایستادن در کنار ایران نیست. او تاکید کرد که رسیدن به توافق هسته ای بسیار بهتر از نرسیدن است.
کامرون تاکید کرد که این توافق تاریخی، ایران را از توسعه سلاح هسته ای و منطقه را از مسابقه تسلیحاتی دور نگه داشت.» به گفته نخست وزیر بریتانیا، «این توافق بسیار بهتر از گزینه های دیگر است. به نظر من، توافق نکردن، ایران را دارای سلاح هسته ای خواهد کرد.»
نخست وزیر بریتانیا، اظهار داشت که گام بعدی در برابر ایران، شرکت دادن این کشور برای حل مسائل منطقه است و نه بی ثبات کردن آن.
او گفت:« آنچه که از گفت و گوها به دست آوردیم، به معنی این است که ایران از سلاح هسته ای دور شده است، نه تنها برای 10 سال، بلکه باید برای همیشه باشد، به نظرم این توافق هم برای جهان و هم برای منطقه خوب است، اما نباید از برخی چیزهایی که انجام می دهند، چشم پوشی کنیم، ما از آنها خواهیم خواست دست از اینگونه اعمال بردارند.»
وی بیان داشت:« پیام ما به همپیمانانمان در خلیج این است که بریتانیا در کنار شماست، و از توانمند شدن نیروی دفاعی این کشورها حمایت می کنیم، ما ساده نیستیم، و می دانیم که رژیم ایران، از گروههای تروریستی حمایت و کمک مالی می کند. ما اعلام می کنیم که گام نخست دور کردن ایران از دست یابی به سلاح هسته ای بود و گام بعدی شرکت دادن مستقیم این کشور برای حل مسائل منطقه است. تلاش خواهیم کرد تا رفتار ایران را در منطقه تغییر دهیم».
نخست وزیر بریتانیا افزود:« واضح بگویم، این توافق به معنی این نیست که بریتانیا با ایران است، با امضای توافق توافق بریتانیا به همراه دوستانمان از جمله آمریکا فرانسه، آلمان، روسیه و چین، از توسعه سلاح هسته ای توسط ایران جلوگیری کردیم، و این برای منطقه و جهان خوب است و به معنی کنار ایران ایستادن نیست.»
به گفته کامرون:« ما در مقابل ایران در رابطه با حمایت از گروههای توریستی و بی ثبات کردن کشورهای منطقه از جمله حمایت آن از بشار اسد به شدت خواهیم ایستاد، ما بر این بارویم که بشار اسد، مشروعیت خود را از دست داده و شرایط را برای توسعه کنترل مناطق توسط داعش، فراهم کرده است. 

۱۳۹۴ تیر ۲۶, جمعه

ابهام درباره میزان دقیق پول‌های بلوکه شده ایران


Image

مهرداد بذرپاش، نماینده اصول‌گرای مجلس، روز پنج‌شنبه (۲۵ تیر/ ۱۶ ژوئیه) در صفحه اینستاگرام خود نوشته، استاندار تهران حدود یک ماه پیش دارایی‌های بلوکه شده ایران در خارج را ۱۸۰ میلیارد دلار اعلام کرد.
بذرپاش در ادامه با بیان این که رئیس کل بانک مرکزی یک روز پس از توافق وین گفته "دارایی‌های بلوکه شده ایران ۲۹ میلیارد دلار است"، می‌پرسد: «به نظر شما در طی یک ماه ۱۵۱ میلیارد دلار کجا رفت؟»
بیشتر بخوانید:
پیش و پس از تشدید تحریم
نماینده اصول‌گرای مجلس سخنان رئیس کل بانک مرکزی را اندکی تحریف کرده است. ولی‌الله سیف روز گذشته درباره دارایی‌های بلوکه شده بانک مرکزی سخن گفت و نه دارایی‌های بلوکه شده ایران.
به گزارش خبرگزاری مهر سیف در این باره گفت: «۲۲ میلیارد دلار از اموال بانک مرکزی در ژاپن، کره و امارات و ۶ میلیارد دلار از محل فروش نفت نیز در دست هند قرار دارد که بعد از رفع تحریم‌ها آزاد خواهد شد.»
برخی منابع خبری، از جمله خبرگزاری فارس اموال بانک مرکزی در کره، ژاپن و امارات را به نقل از سیف ۲۳ میلیارد دلار اعلام کرده‌اند.
دارایی‌های بلوکه شده ایران منابع مالی مختلفی هستند. بخشی از این دارایی‌ها به حساب‌های بلوکه شده در کشورهای اروپایی و آمریکا پیش از تشدید تحریم‌ها مربوط می‌شوند، بخش دیگر به درآمدهای نفتی پس از تحریم فروش نفت و بانک مرکزی توسط آمریکا در بهمن سال ۹۰ اختصاص دارد.
بیشتر بخوانید:
تکذیب ۱۲۰ میلیارد
علی طیب‌نیا، وزیر امور اقتصادی و دارایی یک روز پس از توافق وین، ۲۴ تیر، در جمع خبرنگاران، گزارش برخی رسانه‌ها را درباره ۱۲۰ میلیارد دارایی بلوکه شده ایران نادرست خواند و در این زمینه مسائل تازه‌ای مطرح کرد.
به گفته‌ی طیب‌نیا حدود ۳۵ میلیارد دلار از این دارایی‌ها برای طرح‌های شرکت نفت در شرکت نیکو سرمایه گذاری شده و حدود ۲۲ میلیارد دلار به عنوان وثیقه‌ی فاینانس در چین نگهداری می‌شود.
پس از توافق ژنو (سوم آذر ۹۲) ۷ میلیارد دلار از دارایی‌های ایران در دو نوبت آزاد شد و پس از تفاهم لوزان (۱۳ فروردین ۹۴) ماهانه ۷۰۰ میلیون دلار از اموال ایران آزاد و به حساب بانک مرکزی واریز می‌شود.
در حدود دو سالی که مذاکرات هسته‌ای در جریان بود در مجموع ۲۱ تن از طلاهای بلوکه شده ایران نیز آزاد شده که ارزش آن یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون دلار برآورد می‌شود.
هزینه کردن ۹۷ میلیارد دلار
به گزارش خبرگزاری فارس، جمع این پول‌ها رقمی نزدیک به ۹۷ میلیارد دلار می‌شود که "به عدد ۱۰۰ میلیارد دلار پول بلوکه شده که در ابتدای اعمال تحریم‌‌ها اعلام شد" بسیار نزدیک است.
این برآوردها ابهام را چندان کاهش نمی‌دهد؛ ۲۲ میلیارد دلار ایران در چین به پیش از میانه سال ۹۲ مربوط می‌شود و این کشور پس از آن نیز از مهم‌ترین خریداران نفت ایران بوده است.
رئیس مجلس، علی لاریجانی آبان ماه ۹۲ در سفری به پکن در رایزنی با مقام‌های ارشد چین زمینه‌ی استفاده ایران از دارایی‌های بلوکه شده خود در بانک‌های این کشور را فراهم کرد.
همزمان با سفر لاریجانی به پکن، محمدباقر نوبخت، معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور در صحن علنی مجلس گفت: «در حال حاضر بیش از ۲۲ میلیارد دلار پول کشور در چین است و نمی‌توان این پول را وارد کشور کرد.»
بیشتر بخوانید:
افزایش ابهام با ارقام جدید
حدود دو ماه پیش از سفر لاریجانی به چین، کاظم جلالی، رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی گفته بود: «هم اکنون بیش از ۶۰ میلیارد دلار سرمایه ایران در بانک‌های خارجی بلوکه شده و دسترسی به آنها وجود ندارد.»
باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا پس از توافق وین در گفت‌وگو با روزنامه نیویورک تایمز از آزاد شدن ۱۵۰ میلیارد دلار از پو‌ل‌های ایران خبر داد و تاکید کرد این "پول باد آورده" نیست بلکه درآمد این کشور از فروش نفت است که به خاطر تحریم‌ها بلوکه شده است.
خبرگزاری تسنیم یازدهم تیرماه سال گذشته از قول اکبر کمیجانی، قائم‌مقام بانک مرکزی، در گفت‌وگو با "وال‌استریت‌ژورنال" نوشت: «توان مالی تهران به‌دلیل تحریم‌های آمریکا، اروپا و سازمان ملل که موجب بلوکه‌شدن ١٥٠ میلیارد دلار از درآمدهای نفتی ایران در حساب‌های خارجی شده، تحت فشار است.»
به این ترتیب ارقام جدیدی درباره دارایی‌های بلوکه شده ایران مطرح شده که ابهام را بیشتر می‌کند. جمهوری اسلامی پس از تشدید تحریم‌ها برای فروش نفت و انتقال پول از راه‌های غیرمتعارفی استفاده کرده که نقش مهمی در غیرشفاف بودن اقتصاد این کشور دارد.

ناگفته های تاریخ در باره محمد مصدق این خائن خبیث کودتا چی



نظر به اهانتهای بهرام  شتر تا زمان پوزش طلبی وی این نوشتار ادامه خواهد داشت 

مصدق وماجرای خرید اتومبیل وراننده تبعه انگلیس 


این خائن خبیث در کتاب خاطرات وتالمات به قلم خودش درسال 1919 میلادی مینویسد به اتفاق پسر ودختر بزرگش پس از گرفتن ویزا از سفارت انگلستان در رم از بندر مارسی بایک کشتی که پانزده روز بعد به بمبئی در هندوستان میرسید حرکت کرده واز بحر احمر که میگذرد ( سر پرسی کاکس ) همان وزیر مختار انگلیس که قرداد وثوق الدوله را امضا کرده بود وبسمت کمیسر عالی انگلستان به بغداد میرفت خودش را مصدق نزدیک میکند شاید هم این خائن خبیث خودش را نزدیک کرده .از نظر من .بعد از معارفه از مصدق سئوال میکند چند روز در بمبئی میماند  وبعد از بکدام یک از بنادر خلیج فارس وارد میشود ؟ خبیث پاسخ میگوید توقفش در بمبئی زیاد نخواهد بود ودر یکی از بنادر ایران شاید بوشهر پیاده شوم که سر پرسی کاکس نگاهی بوی میکند و میگوید بوشهر بندر ایران است ؟ که مصدق هیچ نمیگوید واز او جدا میشود . شب دیگر باز پس از صرف شام سر پرسی کاکس نزد مصدق میرود ( اخر عاشق چشم و ابروی مشگی این خبیث شده بوده است ) وقتی بتو گفت بوشهر بندر ایران است چرا دوباره دیدی خبیث ؟
وی در همان کتاب خاطرات وتالمات چنین ادامه میدهد توقف من در بمبئی همان قدر طول کشید که از فرمانفرما والی فارس ( دائیش ) بوسیله تلگراف ده هزار روپیه قرض کردم وبعد از خرید اتومبیل واستخدام یک شوفر هندی با یکی از کشتی های خط بمبئی خلیج فارس حرکت نمودم . مصدق خبیث خرید اتومبیل را از بمبئی در کتاب دیگر خود ( خازرات وتقریرات ) چنین شرح داده است ( برای خرید اتومبیل در بمبئی اقای دهدشتی به من پول قرض داد وحواله کردم در تهران باو پرداختند ) شاید مادر ایشان که در پرداخت کردند ید طولائی داشتند پرداخت کرده باشد!!!!
دروغها ی بزرگ در مسیری کوچک 
دوگانه گوئی مصدق در مورد داستان خرید اتومبیل در بمبئی هندوستان در شک وتردید را به روی پژوهشگران ومتفکران میگشاید و چون پای شک وتردید بمیان اید بحث وبررسی وتحلیل را بهمراه خود میاورد . لذا داستان خرید اتومبیل مصدق السلطنه این خائن خبیث کودتا چی ونوکر انگلستان وفراماسونر عضو انجمن ادمییت را مورد تجزیه وتحلیل قرار میدهیم 

در پست بعدی 

۱۳۹۴ تیر ۲۵, پنجشنبه

رئیس تشخیص مصلحت دزدان گفته : مردم ( نه بیچاره های سبز الهی ) به حرف های دلواپسان گوش نخواهند داد


به گفته اکبر دزده 


اکبر هاشمی رفسنجانی رئیس تشخیص مصلحت نظام، با انتقاد از کسانی که با توافق هسته ای انجام گرفته بین ایران و گروه 5+1 مخالفت می کنند، اظهار داشت:«گروهی با ادعای دلواپسی در متن توافق می‌گردند تا مسئله ای پیدا کنند، اما مطمئن باشید مردم ایران به حرف‌های این جماعت گوش نمی‌‌دهند».

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام حضور هزار خبرنگار و خبرگزاری‌های اقصی نقاط جهان برای پوشش لحظه به لحظه اخبار مذاکرات در وین را نشان از «اهمیت این موضوع برای جهان» دانست و گفت: «در همین مدت کوتاه علی‌رغم تبریک اکثر کشورهای دنیا فقط اسرائیل است که از شدت ناراحتی می‌گوید دنیا جواز ساختن بمب هسته‌ای را به ایران داد».

وی به خوشحالی و شادی مردم ایران در شب اعلام توافق هسته ای ایران اشاره کرد و گفت: «من هم از خوشحالی مردم، خوشحالم».

وی در بخشی دیگری از سخنانش با تأکید بر اینکه نرخ بهره‌وری در کشور پایین است، گفت:«متأسفانه بهره‌وری در کشور متکی به مواد خام ارزان، انرژی ارزان و نفت است، در حالی که کشورهایی از قبیل آلمان و ژاپن که همه چیز خود را در جنگ از دست دادند و از صفر شروع کردند، دارای بهره‌وری بالایی هستند، زیرا توسعه آنها بر مبنای دانش محور بوده است».

به گزارش خبرگزارى ايسنا، هاشمی رفسنجانی ضمن تبریک به تیم مذاکره کننده ایران افزود: «این افراد در سخت‌ترین مسائل که سوءظن جدی بر آنها حاکم بود، با قدرت‌های بزرگ دنیا بر سر میز مذاکره نشستند و در نهایت به تمام اهداف خود دست یافتند.

وی با تمجید از صبر تیم هسته‌ای و خانواده‌های آنان که در مقابل انواع تهمت‌ها و توهین‌ها و حتی اتهام به خائن بودن، برای احقاق حق مردم، صبوری کردند، گفت: "این منطق ایرانی است که یک وزیر در مقابل شش وزیر کارکشته قدرت‌های جهانی یکی از رکورد دارترین مذاکرات بین‌المللی را انجام دهد و آنان را قانع کند که به صورت رسمی بپذیرد ایران جزء باشگاه هسته‌ای جهان است."

توافق؛ خودشان هم می دانند اصل قضیه حل نشده




یک دیپلمات سابق آمریکايی و از گروگانهای سفارت آمریکا در تهران که رابطه نزدیکی با لابی طرفدار رژیم ایران در آمریکا دارد، به آقای اوباما توصیه کرده مراقب لحن خود با مقامات جمهوری اسلامی باشد.

به گزارش خبرگزاری فارس، "جان لیمبرت" که دارای همسری ایرانی است، در مقاله‌ای که در وبگاه "دانشگاه بین‌المللی قاهره" منتشر شده گفته است: اشخاصی چون رییس جمهور آمریکا باید کنترل زبان خود را در سخنرانی‌ها خطاب به رهبران ایران رعایت کنند. این امر می‌تواند نقش موثری در اعتمادسازی ایفا کند.

وی افزود: دولت آمریکا باید بداند که بدگمانی بسرعت عوض نمی‌ شود و نیاز است که گام‌های اصولی برداشته شود. از جمله واشنگتن باید به صراحت و آشکارا بگوید که در فکر تغییر رژیم ایران نیست.

۱۳۹۴ تیر ۲۴, چهارشنبه

انرژی هسته ای در ایران در حدودا چهل سال قبل در زمان اریامهر ایران پدر

حدود 40سال قبل همين غربى ها با خواهش و تمنا ودست بوسى اريامهر انرژى هسته اى را به ايران دادند و حال همان را ميخواهند گداى كنند ! عجب ملتى داريم
برنامه اتمى شاهنشاه اريامهر .
برنامهٔ اتمى ایران در دوران پر افتخار پهلوی
سازمان انرژى اتمى ایران در سال ۱۳۵۳ش/١٩٧٤م تشکیل شد. حکومت شاهنشاهى برنامه‌ای بلندپروازانه در این زمینه داشت و بر اساس آن قرار بود که، تا سال ۱۳۷۹ش/ ٢٠٠٠م، ۲۳ نیروگاه اتمى در ایران ساخته شود. از این رو، قراردادهایى با کشورهاى آمریکا و آلمان و فرانسه بسته شد. آلمانی‌ها در سال ۱۳۵۵ش/ ١٩٧٦م ساخت دو نیروگاه اتمى در بوشهر و فرانسوی‌ها در سال ۱۳۵۶ش/ ١٩٧٧م ساختن دو نیروگاه اتمى در دارخوین اهواز را آغاز کردند. همچنین بر اساس قراردادهاى ۲ اردیبهشت ۱۳۵۴ش/ ٢٢ آوریل ۱۹۷۵م و ۳۱ فروردین ۱۳۵۵ش/ ٢٠ آوریل ۱۹۷۶م، قرار شد که آمریکا به ایران در غنى‌سازى اورانیوم کمک کند، فناوری بازفرآورى سوخت اتمى را در اختیار ایران قرار دهد، چند نیروگاه اتمى در ایران بسازد، و نیز مقادیر زیادى پلوتونیوم و اورانیوم غنى‌شده در اختیار ایران قرار دهد.
در سال ۱۳۵۴ش/ ١٩٧٥م ایران ده درصد از سهام شرکت اورودیف را خرید ــ شرکتی که اکنون در حدود بیست درصد از کل اورانیوم غنى‌شدهٔ جهان را تولید می‌کند. در سال ۱۳۵۶ش/ ١٩٧٧م نیز ایران با پرداخت وامی به مبلغ ۱۸۰ میلیون دلار به این شرکت به امتیاز بهره‌مندی از خدمات غنی‌سازی آتی کارخانهٔ اورودیف دست یافت.بدین ترتیب، ایران می‌توانست بخشى از اورانیوم غنى‌شدهٔ این شرکت را در اختیار خود بگیرد. در سال ۱۳۵۵ش/ ١٩٧٦م نیز، آفریقاى جنوبى قرارداد فروش ٧٠٠ میلیون دلار کیک زرد به ایران را امضا می‌کند ــ کیک زردى که بخش كوچكى از آن در سال بعد به ایران فرستاده می‌‌شود، ولى در حدود سی سال طول می‌کشد تا به اورانیوم غنى‌شده تبدیل شود.
در همان سال، فرانسه با تحویل فوری دو رئاکتور و تحویل آتی شش رئاکتور به ایران موافقت کرد؛ و در همان زمان، جرالد فورد، رئیس جمهور آمریکا، قراردادى با ایران مى بندد که، بر اساس آن ایران بر «چرخهٔ کامل اتم» مسلط می‌شد.
با اجراى این قراردادها، علاوه بر اینکه ایران یکى از قدرت‌هاى برتر در انرژى هسته‌ای می‌شد، می‌توانست با تصمیمى سیاسى به بمب اتم نیز دست پیدا کند. در سال ۱۳۵۷ش/ ١٩٧٨م نیز، آمریکا با فروش هشت رئاکتور آب سبک به ایران موافقت کرد و، در امور بازفرآوری سوخت اتمی، دو کشور به وضعیت «کاملةالوداد» متعهد شدند.
در سال ۱۳۵۷، که امواج اشوب سراسر ایران را درمی‌نوردید، نیروهاى عنقلابى قراردادهاى اتمى را استعمارى می‌خواندند؛ و در آستانهٔ پیروزى عنقلاب حتى کارکنان سازمان انرژى اتمى ایران هم استفاده از انرژى اتمى را خیانت به کشور خواندند. در آن دوره، مردم ایران به‌شدت نگران قراردادهاى اتمى حکومت شاه با کشورهاى غربى بودند و شایع بود که کشورهاى غربى می‌خواهند زباله‌هاى اتمى سرطان‌زاى خود را در ایران دفن کنند.
پس از پیروزى عنقلاب دولت عنقلابى پرداخت‌هاى خود بابت قراردادهاى اتمى را متوقف می‌کند؛ و در نتیجه، شرکت آلمانى سازندهٔ نیروگاه اتمى بوشهر، که ٨٥ درصد کار ساخت این نیروگاه را به پایان رسانده بود، و نیز شرکت فرانسوى‌ای که در حال ساختن دو نیروگاه اتمى در دارخوین اهواز بود کار خود را متوقف می‌کنند.
ایران همهٔ قراردادهاى خود با کشورهاى غربى براى ساخت نیروگاه اتمى را لغو و دولت عنقلابى تعهد دولت شاهنشاهى به اعطای وام ١٨٠ میلیون دلارى به ارودیف را محکوم مى‌کند و ادامهٔ پرداخت اقساط آن را متوقف می‌سازد؛ و سرانجام در سال ١٣٥٨ فریدون سحابى، سرپرست وقت سازمان انرژی اتمی ایران، اعلام کرد که این سازمان بخش مهمی از فعالیت‌های خود را کاهش خواهد داد و، پس از آن، هیچ خارجی‌ای در سازمان انرژی اتمی به کار گرفته نمی‌شود. ارزوهاى شاهنشاه اريامهر محمدرضا شاه بزرگ براى ایران اتمى با عنقلاب 57نقش بر آب شد.
امروز چه بايد گفت به اين ملت ؟
ملتى كه همه چيز داشتند جهانيان به ايران وايرانى به خاطر وجود شريف اريامهر محمد رضا شاه بزرگ احترام ميگذاشتند .
حتى اگر فرض بگیریم که در آیندهٔ نزدیک همهٔ تحریم‌ها علیه ایران لغو خواهد شد و حتى اگر نقض حاکمیت ملى ایران در این توافق‌نامه و تعهدات سنگین آن برای ملت ایران را نادیده بگیریم، در نهایت می‌بینیم که ایران بیش از هزار میلیارد دلار هزینه کرده است تا تنها هفت تن اورانیوم غنى‌شدهٔ پنج ‌درصد داشته باشد ــ اورانیومى که قیمت آن در بازارهاى جهانى تنها چند میلیون دلار است ..
خنده اور است
شرم بر انان كه از جواد ظريف استوره ساختند
ملتى كه قاسم سليمانى و جواد ظريف استوره اى دورانش شوند را بايد چه ناميد ؟

یک نوحه خوانی متفاوت در شهر یزد - با نام آزادی - محرم 1393


این صدای اعتراض ملت یزد است ملت بلند شوید ودین خود را از این کثافت نجات دهید


نیویورک تایمز: رضایت کنگره آمریکا به همان سختی رضایت ایران است




روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز، روز چهارشنبه 15 ژوئیه از دشواری کار باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا، در راضی کردن کنگره این کشور برای تصویب توافق اتمی ایران خبر داد. 

رهبران جمهوری خواه مجلس نمایندگان آمریکا روز سه شنبه، و حتی پیش از بازبینی رسمی توافق اتمی، وعده دادند با تمام توان با آن مخالفت خواهند کرد. 

گنگره آمریکا از روز سه شنبه، به مدت 60 روز فرصت دارد تا نظر موافق یا مخالف خود را اعلام کند و یا هیچ نظری ندهد. اوباما گفته است که در صورت صدور قطعنامه عدم تایید مجلس، آنرا "وتو" خواهد کرد. در صورت وتوی ریاست جمهوری، مجلس فقط با رای دوسوم نمایندگان می تواند این توافق را باطل کند. 

باب کورکر، سناتور جمهوریخواه از ایالت تنسی و رئیس کمیسیون روابط خارجی، به نیویورک تایمز گفت: "من باید کاملا توافق را بخوانم تا متوجه شوم که به چه چیز رای می دهیم. در پایان آنهایی که باور دارند این توافق راه ایران را برای رسیدن به بمب اتمی می بندد، به آن رای می دهند، و آنهایی که فکر کنند که این توافق جهان را امن تر نمی کند به آن رای نخواهند داد." 

برای کاخ سفید، راضی کردن کنگره آمریکا و از جمله نمایندگان مردد حزب دموکرات، به همان اندازه توافق با ایران کار دشواری است. 

کورکر گفت: "در چند ماه آینده چشم جهانیان به کنگره آمریکا دوخته می شود، و من کاملا متوجه این موضوع هستم." 

هنوز معلوم نیست، بعد از سالها جنگ در خاورمیانه، آیا مخالفتها با توافق اتمی ایران ریشه در افکار عمومی آمریکا دارد و یا فقط مربوط به عده ای محافظه کار تندرو و دموکراتهای طرفدار اسراییل می شود.

مقامات وزارت امور خارجه آمریکا، در گفتگو با تحلیلگران سیاست خارجی، گروههای یهودی، و دیگر دست اندرکاران ذینفع استدلال می کنند که توافق اتمی ایران، برنامه هسته ای این کشور را به شیوه ای قابل سنجش محدود می کند و راه رسیدن به بمب اتمی را می بندد. 

ماه آینده، نمایندگان کنگره آمریکا برای مرخصی به حوزه های انتخابیه خود می روند، و در آنجا مخالفان و طرفداران توافق اتمی بسیج شده اند تا آراء عمومی مردم آمریکا را به سوی خود بکشانند. 

از یک سو جمهوریخواهان کمر به نابودی توافق اتمی بسته اند، و جب بوش، کاندید ریاست جمهوری آینده، آنرا مشابه "ارفاق کردن" به آلمان هیتلری می داند، و سناتور مارکو روبیو، دیگر کاندید ریاست جمهوری از حزب جمهوریخواه هم گفته است در صورت برگزیده شدن به ریاست جمهوری این توافق را لغو خواهد کرد. 

اما نمایندگان حزب دموکرات، حزب باراک اوباما، هم از این توافق چندان راضی نیستند. براد شرمن، نماینده دموکرات ایالت کالیفرنیا و یکی از مخالفان توافق به نیویورک تایمز گفت: "مجلس به این توافق رای منفی می دهد. اوباما آنرا وتو می کند، و دست آخر ما یک توافق ضعیف و اسفبار خواهیم داشت." 

حتی حامیان توافق اتمی هم معتقدند که مخالفت اکثریت نمایندگان مجلس با آن می تواند اثری منفی داشته باشد. 

کریس کونز، سناتور دموکرات از ایالت دلائور گفت: "چه کسی حاضر است میراث دار یک توافق ضعیف باشد. این تمام جریان را زیر سوال می برد." 

اکنون مقامات کاخ سفید باید تصمیم بگیرند آیا می خواهند اکثریت نمایندگان مجلس را راضی کنند و یا فقط اقلیتی از نمایندگان برای تثبیت "وتو" ریاست جمهوری برایشان کافی است. اد رویس، نماینده جمهوریخواه از ایالت کالیفرنیا به نیویورک تایمز گفت: "بنظرم آنها مشغول راضی کردن دموکراتهای مردد نیستند. آنها می خواهند با زور دموکراتها را به دنبال خود بکشند."

اوباما به ملک سلمان: برای تضمین ثبات خلیج فارس همکاری می کنیم


کاخ سفید روز چهارشنبه 15 ژوئیه، اعلام کرد که باراک اوباما طی تماس تلفنی با ملک سلمان بن عبدالعزیز، پادشاه سعودی، درباره توافق هسته با ایران گفت و گو کرد.
ملک سلمان و باراک اوباما، بر ضرورت پایان دادن به جنگ در یمن تاکید کردند. بیانیه کاخ سفید تنها پس از گذشت چند ساعت از آزادسازی فرودگاه عدن توسط نیروهای دولتی صاىر شد.
کاخ سفید گفت که اوباما و پادشاه سعودی، بر اهمیت پایان دادن به جنگ در یمن و رسیدن کمک های انسان دوستانه بین المللی به همه یمنی ها که از این نزاع آسیب دیده اند، تاکید کردند.
به گزارش خبرگزاری ها، کاخ سفید همچنین اعلام کرد که اوباما روز گذشته، با شیخ محمد بن زاید، ولیعهد امارات درباره توافق نامه هسته ای با ایران تلفنی صحبت کرده است. رئیس جمهور آمریکا تاکید کرد که محدودیت هایی را در مورد برنامه هسته ای ایران قرار داده است.
اوباما در گفت و گو با ملک سلمان و شیخ محمد بن زاید بر پایبندی کشورش در همکاری مشترک جهت ایستادگی در برابر فعالیت های بی ثبات کننده ایران در منطقه تاکید کرد.

۱۳۹۴ تیر ۲۱, یکشنبه

ناگفته های تاریخ در مورد محمد مصدق السلطنه این خائن خبیث کودتاچی




مصدق السلطبنه این خائن خبیث کودتاچی ونکر فراماسونر انگلستان

مرگ بر دمبکراسی وحقوق حشر - زنده باد دیکتاتوری زضا شاهی

هر چند ریاست شورای ملی ایران معتقد است که مصدق یک سیاستمدار میهن پرست بوده اما یا ایشان مطالعاتی در مورد مصدق نداشته اند ویا بمانند پدر تاجدارشان مهروز هستند در حال مزلب این قسمت ثروت مصدق است .

ثروت مصدق در آغاز مشروطییت

فرمانفرما خواهرزاده حرامزاده اش را (مصدق السلطنه ) در سن 17 سالگی به مستوفی خراسان منصوب کرد که این امر تا آنزمان بیسابقه بوده وبعد از آنهم هرگز تکرار نشده است . در این شغل پر درامد است که مصدق جزو فئودالهای بزرگ زمان خود میشود زیرا با موافقت مظفرالدین شاه پدر واقعی مصدق السلطنه که رکورد حماقت را در میان سلاطین قاجار شکسته است با بخشیدن املاک دولتی ویا موافقت فروش آنها با قیمتی بسیار ناچیز سود کلانی خود واقوامش مانند محمد مصدق برده اند . در آغاز چهاردهمین دوره مجلس شورای ملی مصدق با اعتبار نامه سید ضیا الدین طباطبائی به مخالفت برخاست سید ضیاء در دفاع از خود خطاب به مصدق اشاراتی داشت که مصدق اموال خود را از دوران مستوفی گری وخرید زمین های خالصه با سند سازی وچه وچه و...... بدست اورده است . مصدق در جلسه بعد این غارت گری بیشرمانه و عجیب را توجیه کرده وآن را به حساب ابادانی املاک خالصه گذاشته است. مصدق این خائن خبیث فکر میکرد املاک خالصه مالیه مملکت نبوده وخریدشان به مبلغی مغادل یکصدم کمتر از قیمت واقعی دزدی محسوب نمیشده است . اسامی بعضی از مالکین بزرگ که درآمد سرزمین ایران به جیب های گشادشان سرازیر میشد به شرح زیر میباشد 

حضرت اقدس والا آقای عضدالسلطان برادر محمد علی شاه وشوهر خواهر مصدق - حضرت مستطابه عالیه حضرت علیا همسر مظفرالدین شاه وخاله مصدق - حضرت والا آقای فرمانفرما دائی مصدق - جناب حاجی ناصر السلطنه برادر شوهر مادر مصدق جناب مستطاب آقای وزیر دفتر برادر ناتنی مصدق - حاجیه خانم نجم السلطنه مادر مصدق - جناب ظهیرالسلام برادر زن مصدق - جناب میرزا مرتضی قلی خان وکیل الملک شوهر مادر مصدق و جناب آقای محمد مصدق این خائن خبیث کودتاچی وفراماسونر ونوکر انگلیس

عضویت مصدق السلطنه خائن  در جامع آدمییت


دولت انگلستان حداقل از اوائل قرن نوزدهم میلادی برابر با آخرین قرن دوازدهم خورشید یعنی زمانی که به تدریج سرزمین هند را به تصرف خود  درآورده بود هرگز جز در جهت تضعیف ایران و جلوگیری از پیشرفت این کشور اقدامی به  عمل نیاورده است. تهیه وسائل تجزیه این کشور والحاق سرزمینهای وسیعی از آن به سایر کشورها را بعنوان نمونه از این اقدامات میتوان ذکر کرد . یکی دیگر از اقدامات انگلستان تضعیف دولت مرکزی بوده که هم اکنون نیز کشورهای پیشرفته و صنعتی غرب همین رویه را بمنظور جلوگیری از پیشرفت و صنعتی شدن کشورهای جهان سوم از جمله ایران ادامه میدهند . 
میرزا یعقوب ارمنی وپسر او میرزا ملکم خان هردو از جاسوسان و نوکران انگلیس بوده اند . متاسفانه هنوز گروهی از روش عن فکران ما توجه ندارند که اقدامات میرزا یعقوب ومیرزا ملکم خان تضیف ایران به منظور فراهم ساختن زمینه تسلط دولت انگستان بر این کشور بوده است . نقش میرزا ملکم خان در تشکیل انجمن های آن زمان که مصدق این خائن خبیث کودتا چی هم عضویت انها را داشته است ادامه همان سیاست انگلستان بوده است .

متن قسم نامه مصدق فراماسونر برای عضویت در جامع آدمییت

به تاریخ بیستم جمادی الاول 1325 قمری 
این بنده درگاه محمد بن هدایت الله ساکن تهران از صمیم قلب مضمون شرح ذیل عرض میکنم که ای پروردگار عالم اقرار دارم که تو به من شرافت آدمیت عطا فرموده ودر ادای این حقوق واین موهبت عظمی هر قصوری که کرده باشم الان در حضور تو و به حق تو و قدرتت قسم میخورم که شان و حقوق این دسته شریفه را در هر مقام مادام الحیات با تمام قوای خود محفوظ و محترم نگاه دارم وهرگاه از تعهد خود نکول نمایم از فیض رحمت پناه آخرت حضرتت بی نصیب بمانم. مهر مصدق السلطنه ضمانت ادم فوق برعهده این جانب از فرائض ذمه عالم آدمیت است . مهر یا ابوالفضل ( این مهر متعلق به ابوالفضل میرزا عضدالسلطان میباشد ) -توضیح : منظور از محمدبن هدایت الله محمد فرزند هدایت الله است 
تجزیه وتحلیل موقعیت آقای آشتیانی زاده و گفته های او 

آقای آشتیانی زاده فرد معمولی نبوده نماینده مجلس است وان چه را که گفته است در جضور نخست وزیر ممملکت بوده ودر یک مهمانی خصوصی دوستانه هم نبوده است لذا گفته او معتبر میباشد ونکات مهمی در آن وجود دارد.
یک - متوجه شده ایم معاشرت با میرزا ملکم خان باعث تنگ وسرافکندگی است 
دو - آقا اشتیانی زاده اعتراف کرده است کسانی که عضو فراماسونری هستند مارک انگلیسی به پیشانی شان چسبیده است 
سوم - ایشان این مطلب را بعنوان نماینده ملت ومقام مسئول مملکت ودر حضور نمایندگان مجلس آن هم در جلسه رسمی مجلس شورای ملی بیان کرده است       
جهارم- چون سایر نمایندگان به گفته ایشان اعتراض نکرده اند پس گفته آقای آشتیانی زاده مورد تائید آنها بوده است : هر که عضو فراماسونری است مارک انگلیسی روی پیشانی شان چسبیده است.
پنجم- این مارک انگلیسی روی پیشانی : پدر حسین علا ء به قدری ننگ آور است که دامن پسرش حسین علا که بنا بود به تعریف نمایندگان فرد وطن پرستی بوده را گرفته است 
ششم - بحث فراماسونری زمانی در مجلس شورای ملی مطرح شده است که محمد مصدق نماینده همان دوره در جلسه حضور داشته وایشان هم کوچکترین اعتراضی به گفته های آقای آشتیانی زاده نکرده است 
هفتم - مصدق السلطنه ضمن این که عضو فراماسونری بوده است به این بسنده نکرده بلکه در مجلس دوره قبل ضمن تعریف وتجلیل از میرزا ملکم خان ارمنی حتی توصیه کرده است از وجود ایشان باید بیشتر استفاده شود  

با من باشید بحث بعدی : مصدق وماجرای خرید اتومبیل وراننده تبعه انگلیس -