صفحات

۱۳۸۹ دی ۲۸, سه‌شنبه

ایران به حرب الله یک بمب اتمی قول داده است


در آستانه انتشار کیفرخواست دادگاه بین المللی لبنان،
اتهامات علیه خامنه ای، و قول بمب اتمی به حزب الله

17 ژانویه 2011
  
  

در آستانه انتشار پیش نویس کیفرخواست در مورد قتل رفیق الحریری، حزب الله لبنان و گروه های وابسته به آن به حال آماده باش در آمده اند و در حالی که جمهوری اسلامی ایران به سکوت ادامه می دهد، ترکیه دوباره ابتکار عمل را در مورد لبنان به دست گرفته و نخست وزیر آن در همایشی با سران سوریه و قطر برای یافتن یک راه حل شرکت می کند.
در این میان، رسانه های همگانی عربی مطالبی انتشار می دهند که حاکی از دخالت گسترده حکومت ایران در قتل نخست وزیر اسبق لبنان در سال 2005 میلادی می باشد.
در این گزارش ها، به نقل قول از وبگاه خبری
Newsmax  ادعا گردیده که دستور قتل حریری مستقیما توسط سید علی خامنه ای صادر شد.
یک روزنامه عربی دیگر نوشت جمهوری اسلامی ایران به حزب الله قول داده که کوتاه مدتی پس از آن که به تولید گسترده بمب هسته ای بپردازد، یک فروند از آن را به لبنان منتقل ساخته و در اختیار حزب الله قرار خواهد داد.
حسن نصرالله سرکرده حزب الله در آخرین سخنرانی خود، بی آن که به این گزارش ها واکنشی نشان دهد، از تلاش برای آسیب رساندن به گروه خود ابراز نگرانی کرد و اعلام داشت که "المقاومة" (حزب الله) همچنان به فعالیت خود و تلاش برای رسیدن به هدف های خویش ادامه خواهد داد.
بسیاری از مردم لبنان و کشورهای عرب، حزب الله را بازوی عملیاتی یک حکومت بیگانه و غیرعرب (جمهوری اسلامی ایران) می دانند.
اردوغان دوباره می کوشد
از حکومت ایران پیشی گیرد
نخست وزیر ترکیه که در ماه های اخیر تلاش می کند جای پای خود را در کشورهای عرب مستحکم سازد، و پس از ابراز حمایت گسترده از حماس، اکنون می کوشد خود را حامی حزب الله لبنان نشان دهد، قرار است امروز (دوشنبه 27 دی ماه – 17 ژانویه 2011) در همایشی همراه با امیر قطر و رئیس جمهوری سوریه شرکت جوید تا با ارائه راهکار جدید، از انفجار سیاسی لبنان که ممکن است به جنگ داخلی بیانجامد جلوگیری کند.
انتظار می رود که دانیل بلمار دادستان دادگاه ویژه قتل رفیق الحریری امروز یا فردا پیش نویس کیفرخواست را به قاضی دانیل فرانسن ارائه دهد که در آن شماری از سرکردگان حزب الله به عنوان آمران و عاملان اجرای قتل شناخته شده اند و باید در دادگاه بین المللی محاکمه و مجازات شوند.
وارد آمدن چنین اتهامی به حزب الله، همراه با آغاز محاکمه چند تن از سران آن، تائید خواهد کرد که این سازمان نه تنها علیه هموطنان خود (رفیق الحریری) شمشیر از نیام بیرون کشیده، بلکه در واقع یک عامل بیگانه است که علیه منافع ملی لبنان عمل کرده و می کند.
روزنامه های عربی امروز گزارشی را از قول وبگاه خبری
Newsmax به تفصیل انتشار دادند که در آن ادعا شده که شخص رهبر روحانی جمهوری اسلامی ایران دستور دهنده اجرای این جنایت بوده است.
در جریان انفجار کاروان اتومبیل های رفیق الحریری و همراهانش در 14 فوریه 2005 بیست و دوتن از همراهان او نیز جان باختند و این جنایت نه تنها موجب خشم مردم لبنان شد و جنبش "چهاردهم مارس" را به وجود آورد، بلکه دنیای عرب و کل جهان را نگران ساخت و به همین سبب، به درخواست دولت لبنان، سازمان ملل تصمیم گرفت دادگاه ویژه ای را برای شناسائی آمران و عاملان این جنایات برپا کند که مقرر شد 51 درصد از هزینه آن توسط خود دولت لبنان پرداخت شود.
«حریری مانع تسلط حزب الله بر
لبنان است، باید او را نابود کرد»
نیوزماکس در گزارش خود که امروز به تفصیل در روزنامه های عربی انتشار یافت و روزنامه لبنانی "النهار" برای آن اهمیت زیاد قائل گردید، یادآور شد که جمهوری اسلامی ایران، حزب الله لبنان و دولت سوریه از دیرباز به این نتیجه رسیده بودند که رفیق الحریری، گرچه دیگر نخست وزیری لبنان را به دست ندارد، ولی با ثروت و نفوذ و محبوبیت بسیار خود یک خطر جدی برای ادامه حضور رژیم های ایران و سوریه در لبنان می باشد و هم زمان، ادامه موجودیت حزب الله را به عنوان یک گروه نظامی (در واقع تنها گروه قومی و دینی لبنان که پس از خلع سلاح گروه های لبنانی، همچنان اسلحه خود را حفظ کرده است) تهدید می کند.
نیوزماکس نوشت که فرمان قتل رفیق الحریری مستقیما توسط خامنه ای صادر شد و آن را به اطلاع عماد مغنیه سرکرده امور تروریستی حزب الله رساند که باجناق خود مصطفی بدرالدین را برای اجرای آن وارد صحنه کرد.
در آن هنگام، بدرالدین فرد شمار دو در امور عملیاتی و خرابکاری حزب الله محسوب می شد.
در ادامه گزارش آمده است که این دو تن تیمی را برای اجرای این قتل به وجود آوردند و به تنظیم جزئیات آن پرداختند.
نیوزماکس نوشت که از دیدگاه جمهوری اسلامی ایران، رفیق الحریری عامل اجرای خواسته های عربستان سعودی در لبنان بود و اگر به قتل می رسید، راه برای تسلط حزب الله بر لبنان گشوده می شد.
در ادامه گزارش آمده است که نه تنها شخص خامنه ای و سپاه پاسداران و یگان های قدس ایران در این جنایت سهیم بودند، بلکه شخص پرزیدنت بشار اسد رئیس جمهوری سوریه نیز در آن نقش داشت و برای این منظور باجناق خود عاصف شوکت را که در آن هنگام رئیس سازمان اطلاعات و امنیت سوریه بود در جریان گذاشت و این ماموریت را به او محول کرد.
حزب الله لبنان همه این اتهامات را رد می کند و نصرالله در نطق دیشب خود، دادگاه بین المللی را "دست پرورده آمریکا و صهیونیست ها" نامید – اتهامی که توسط جمهوری اسلامی ایران علیه قاضی دادگاه میکونوس در آلمان نیز عنوان شده بود.
تلویزیون کانادا دو ماه پیش برنامه ای پخش کرد که حاوی برخی از اسناد و شواهدی بود که بازپرسان دادگاه به آن دست یافته اند و حاوی اطلاعاتی از شبکه تلفن همراه حزب الله است که نشان ارتباط تلفنی عاملان قتل با مقامات حزب الله در بیروت می باشد.
روزنامه کویتی: «ایران یک بمب
اتمی به حزب الله قول داده است»
علاوه بر گزارش بالا که دیشب و امروز در رسانه های همگانی در کشورهای عرب بازتاب گسترده ای داشت، روزنامه کویتی السیاسة نیز در گزارشی ادعا کرد که جمهوری اسلامی ایران به حزب الله قول داده که کوتاه مدتی پس از آغاز تولید انبوه بمب های اتمی، یک فروند آن را در اختیار حزب الله قرار دهد و آن را به لبنان منتقل سازد.
روزنامه السیاسة که در گذشته نیز گزارش های بسیاری علیه جمهوری اسلامی ایران انتشار داده، و با سوریه نیز مخالفت می ورزد، از قول یکی از فرماندهان ارشد سپاه پاسداران که نام او را نبرد، ادعا کرد که حکومت ایران در سه سال آینده خواهد توانست سه بمب اتمی کوچک بسازد و قول داده است که یک فروند آن را در اختیار حزب الله قرار دهد.
این روزنامه نوشت که هدف اصلی جمهوری اسلامی از دستیابی به بمب هسته ای، ترساندن امیرنشین های عرب در حوزه خلیج فارس و کلاشی از آن ها می باشد. به نوشتۀ السیاسة تلاش حکومت ایران آن است که امیرنشین ها را ناچار کند از همکاری با ارتش های بیگانه، و به ویژه نیروهای مسلح ایالات متحده در منطقه دست بردارند.
جمهوری اسلامی ایران حضور نیروهای آمریکائی در حوزه خلیج فارس را بزرگترین مانع گسترش نفوذ خود در امیرنشین های عرب، و یک خطر جدی برای برنامه های اتمی خود می داند. 
روزنامه دیلی تلگراف چاپ لندن نیز در شماره امروز (دوشنبه) خود نوشت که دانشمندان اتمی روسیه که با نیروگاه اتمی بوشهر سر و کار دارند، با فرستادن هشدارنامه ای به پرزیدنت مدودیف ابراز نگرانی کرده اند که به علت وجود بدافزار استاکس نت که کامپیوترهای آن کوره اتمی را نیز آلوده ساخته، بیم انفجار بزرگی می رود که ممکن است فاجعه ای بزرگتری از چرنوبیل در منطقه ایجاد کند.

هیچ نظری موجود نیست: